042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Brunnsallén 139

Ramlösa, Ramlösa

Mycket välskött radhus i Ramlösa. Väldisponerat med tre sovrum, stor källare och socialt entréplan. Bostaden är förbesiktigad utan anmärkningar!

Varmt välkommen till Brunnsallén och detta trevliga och välskötta hem. Bostaden har nyligen genomgått en besiktning som bekräftar att skicket är väldigt gott. Huset placeras med dubbla uteplatser varav entrésidan placeras åt väster. Härifrån kan även källarplan nås genom trapp. Entréplan tar emot oss med en öppen och social planlösning. Köksdelen är generös med gott om plats till både matlagning och matplats. Vidare finner vi ett stort vardagsrum med plats till såväl soffgrupp som matplats om man så vill. Härifrån nås även trädgårdssidan som är skyddad och trevlig samt erbjuder sol under stora delar av dagen. Andra våningen är även den väldisponerad och erbjuder tre bra sovrum, badrum samt allrum. Här finner vi även bra förvaring genom garderober och klädkammare. Slutligen nås källaren som är i torrt och bra skick. Takhöjden är imponerande och i denna del har man verkligen gjort det bästa av vad man kan tänkas använda källaren till. Ett större allrum kan användas som såväl sovrum som vardagsrum. Vidare hittar vi tvättstuga/badrum samt ett riktigt bra förråd. Den separata ingången öppnar dessutom upp möjligheter för uthyrning alternativt tonårsboende.

Sammantaget ett riktigt bra boende. Skicket är genomgående bra och huset har efter besiktning inga större anmärkningar. Planlösningen tillsammans med generösa ytor gör detta till det perfekta familjeboendet i mycket trevligt och populärt område. Varmt välkommen att boka in er på visning.

VISA BESKRIVNING
ENTRÉPLAN

Hall/Entré
Mindre hall med förvaring genom garderober i direkt anslutning. Härifrån nås även gäst W/C.

Gäst W/C
Riktigt häftig toalett. Helt marmorerat och trots ålder tidsenligt och fint. Dateras till 1989.

KÖK
Köksdelen renoverades 2002 och har löpande underhållits med nyare maskiner och diverse förbättringar. Förutom ett stort kök med bra förvaring och arbetsytor så finner vi även en bra matplats för ca 8 personer. Kökets inredning går i björk med påkostad bänkskiva av svart granit. Köks ön står på hjul vilket innebär att man kan disponera den på flera olika vis eller ta bort den vid behov. Rostfri maskinpark genom häll med ugn, fläkt, diskmaskin (-17), Micro och kyl (-07)

Vardagsrum
Stort och fint vardagsrum. Samma ljusa och genomgående golv som i kök. Här ryms såväl matplats som soffgrupp. Bra ljusinsläpp genom fönster och altandörr. Kontakten med trädgården är påtaglig och trevlig.

OVANPLAN

Allrum
Perfekt TV avdelning eller allrum. Gränsar på ett bra vis av ovanplan olika avdelningar. Ljusa och trevliga golv som sedan är genomgående för hela planet. Från denna del nås även en praktisk klädkammare.

Master Bedroom
Större av sovrummen som förutom dubbelsängen även erbjuder bra förvaring genom skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2 & 3
Barn/ungdomsrum varav det ena är lite större än det andra. I det mindre finner vi även bra förvaring genom garderober..

Badrum
Mycket fint badrum från 2010. Helkaklat med fin inredning. Infällda spotts, kommod med tvättställ, toalett, handukstork, extra skåp för förvaring samt jacuzzi.

KÄLLARPLAN

Allrum
Kan användas som sovrum eller samvaroyta. Oavsett ett väldigt bra utrymme. Källare kan nås från separat ingång vilket ger gott om allternativ för hela planet. Samma genomgående golv i allrum och hall. Ljusinsläpp genom fönster och ljusgård.

Tvätt/Badrum
Semikaklat utrymme som fungerar som både tvätt och badrum. Duschkabin, vask, arbetsbänk, förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Källaren erbjuder även ett riktigt stort förråd.

Utemiljö
Från entrésida inkommer vi från en stensatt uteplats som placeras i västerläge. Här nås även källarplan genom trappa. Trädgårdssidan placeras i österläge och ligger skyddat med gott om sol under stora delar av dagen.

UTGÅNGSPRIS

3 195 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Alexander Persson


alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331


FAKTA

Villa
Rum
Visa alla fakta
Denna stadsnära oas är ett populärt alternativ, inte minst bland barnfamiljer. Mitt i området ligger den vackra Ramlösaparken med Brunnsparken, här är det som att vrida klockan tillbaka 200 år. Källan som gjort drycken Ramlösa känd finns kvar och det är fritt fram att ta några klunkar vatten. Skolorna i området är bra och med buss och tåg tar du dig snabbt och lätt in till Helsingborg eller söderut mot Lund, Malmö.
EKONOMI

Taxeringsvärde 2 232 000 kr
Byggnadsvärde 1 661 000 kr
Fastställt 2018
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Utgångspris 3 195 000 kr
Pantbrev (5 st) 1 669 600 krINFORMATION

Byggnadstyp 2-plans med källare
Boarea 124 m2
Biarea 57 m2
Tomtareal 128 m2
Rum 5
Byggår 1978
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem. Fiber finns framdraget till tomtgränsen.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Typ Villa

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 5 500 kr/år
Värme 0 kr/år
Renhållning 0 kr/år
Samfällighetsavgift 28 000 kr/år
Vatten 0 kr/år
Hemförsäkring 0 kr/år
Sotning 0 kr/år
Totalt 33 500 kr/år

KOMMENTAR
Samfällighetens avgift är beroende av individuell användning och avräkning sker för att på så vis antingen få tillbaka eller tillföra avgift. information om samfällighet Dansören består av 130 radhus grupperade på fyra olika gårdar. Husen är byggda 1978. Varje hushåll betalar en månadsavgift till samfälligheten. I denna avgift ingår följande: Vatten Värme Kabel-TV Sophantering Vaktbolag och larm Underhåll av gemensamma ytor och inventarier Snöröjning på Samfällighetens område Reparationsfond För mer info www.dansoren.se Köpare skall tänka på att det även tillkommer villaförsäkring samt att fastighetsavgiften uppgår till 8049 kr/år.

BYGGNADSSÄTT

Vatten & Avlopp Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Fasad Trä/Tegel
Grund Källare
Stomme Betong/Träreglar
Bjälklag Betong
Uppvärmning Fjärrvärme
Takbeklädnad Betongpannor
Ventilation Mekanisk frånluft
Hängrännor Plåt
Fönster 2+1 glas
Murstock Betong
FASTIGHETSBETECKNING
Dansören 75

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Tomtarea 128 m² (friköpt). Framsidan erbjuder en trevlig uteplats i västerläge. Innergården placeras i österläge och ligger väldigt skyddat och trevligt.

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
- Takpapp 1997
- Kök 2002
- Tvättstuga 2004
- Källare renoverad 2002
- Badrum på ovanplan 2010


Boarea: 124kvm

Sovrum: 3

Rum: 5Beskrivning: ENTRÉPLAN Hall/Entré Mindre hall med förvaring genom garderober i direkt anslutning. Härifrån nås även gäst W/C. Gäst W/C Riktigt häftig toalett. Helt marmorerat och trots ålder tidsenligt och fint. Dateras till 1989. KÖK Köksdelen renoverades 2002 och har löpande underhållits med nyare maskiner och diverse förbättringar. Förutom ett stort kök med bra förvaring och arbetsytor så finner vi även en bra matplats för ca 8 personer. Kökets inredning går i björk med påkostad bänkskiva av svart granit. Köks ön står på hjul vilket innebär att man kan disponera den på flera olika vis eller ta bort den vid behov. Rostfri maskinpark genom häll med ugn, fläkt, diskmaskin (-17), Micro och kyl (-07) Vardagsrum Stort och fint vardagsrum. Samma ljusa och genomgående golv som i kök. Här ryms såväl matplats som soffgrupp. Bra ljusinsläpp genom fönster och altandörr. Kontakten med trädgården är påtaglig och trevlig. OVANPLAN Allrum Perfekt TV avdelning eller allrum. Gränsar på ett bra vis av ovanplan olika avdelningar. Ljusa och trevliga golv som sedan är genomgående för hela planet. Från denna del nås även en praktisk klädkammare. Master Bedroom Större av sovrummen som förutom dubbelsängen även erbjuder bra förvaring genom skjutdörrsgarderober. Sovrum 2 & 3 Barn/ungdomsrum varav det ena är lite större än det andra. I det mindre finner vi även bra förvaring genom garderober.. Badrum Mycket fint badrum från 2010. Helkaklat med fin inredning. Infällda spotts, kommod med tvättställ, toalett, handukstork, extra skåp för förvaring samt jacuzzi. KÄLLARPLAN Allrum Kan användas som sovrum eller samvaroyta. Oavsett ett väldigt bra utrymme. Källare kan nås från separat ingång vilket ger gott om allternativ för hela planet. Samma genomgående golv i allrum och hall. Ljusinsläpp genom fönster och ljusgård. Tvätt/Badrum Semikaklat utrymme som fungerar som både tvätt och badrum. Duschkabin, vask, arbetsbänk, förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Förråd Källaren erbjuder även ett riktigt stort förråd. Utemiljö Från entrésida inkommer vi från en stensatt uteplats som placeras i västerläge. Här nås även källarplan genom trappa. Trädgårdssidan placeras i österläge och ligger skyddat med gott om sol under stora delar av dagen.

Byggnadsår: 1978


Uppvärmning: Fjärrvärme


Grund: Källare

Stomme: Betong/Träreglar

Bjälklag: Betong

Fasad: Trä/Tegel

Takbeklädnad: Betongpannor

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Plåt

Fönster: 2+1 glas

Ventilation: Mekanisk frånluft
ENTRÉPLAN

Hall/Entré
Mindre hall med förvaring genom garderober i direkt anslutning. Härifrån nås även gäst W/C.

Gäst W/C
Riktigt häftig toalett. Helt marmorerat och trots ålder tidsenligt och fint. Dateras till 1989.

KÖK
Köksdelen renoverades 2002 och har löpande underhållits med nyare maskiner och diverse förbättringar. Förutom ett stort kök med bra förvaring och arbetsytor så finner vi även en bra matplats för ca 8 personer. Kökets inredning går i björk med påkostad bänkskiva av svart granit. Köks ön står på hjul vilket innebär att man kan disponera den på flera olika vis eller ta bort den vid behov. Rostfri maskinpark genom häll med ugn, fläkt, diskmaskin (-17), Micro och kyl (-07)

Vardagsrum
Stort och fint vardagsrum. Samma ljusa och genomgående golv som i kök. Här ryms såväl matplats som soffgrupp. Bra ljusinsläpp genom fönster och altandörr. Kontakten med trädgården är påtaglig och trevlig.

OVANPLAN

Allrum
Perfekt TV avdelning eller allrum. Gränsar på ett bra vis av ovanplan olika avdelningar. Ljusa och trevliga golv som sedan är genomgående för hela planet. Från denna del nås även en praktisk klädkammare.

Master Bedroom
Större av sovrummen som förutom dubbelsängen även erbjuder bra förvaring genom skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2 & 3
Barn/ungdomsrum varav det ena är lite större än det andra. I det mindre finner vi även bra förvaring genom garderober..

Badrum
Mycket fint badrum från 2010. Helkaklat med fin inredning. Infällda spotts, kommod med tvättställ, toalett, handukstork, extra skåp för förvaring samt jacuzzi.

KÄLLARPLAN

Allrum
Kan användas som sovrum eller samvaroyta. Oavsett ett väldigt bra utrymme. Källare kan nås från separat ingång vilket ger gott om allternativ för hela planet. Samma genomgående golv i allrum och hall. Ljusinsläpp genom fönster och ljusgård.

Tvätt/Badrum
Semikaklat utrymme som fungerar som både tvätt och badrum. Duschkabin, vask, arbetsbänk, förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

Förråd
Källaren erbjuder även ett riktigt stort förråd.

Utemiljö
Från entrésida inkommer vi från en stensatt uteplats som placeras i västerläge. Här nås även källarplan genom trappa. Trädgårdssidan placeras i österläge och ligger skyddat med gott om sol under stora delar av dagen.

SPEKULANTREGISTER

Del 1 - Nuvarande boende

Del 2 - Spekulant på

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt


@treetage

Top