042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Kustvägen 25A

Asmundtorp, Asmundtorp

Arkitektonisk lekfullhet, spännande lösningar, exklusiva materialval, drömmig trädgård - Allt i detta vackra hus byggt 1913

Här gifter sig charmen från förra sekelskiftet med en arkitektonisk lekfullhet på ett helt nytt och unikt sätt. Över tvåhundra kvm totalrenoverade med finess och känsla. Mitt i hjärtat av Asmundtorp, strax öster om Landskrona.

Välkomna till ett mycket ståtligt och vackert hem från 1913. En pampig sekelskiftesvilla på 200 kvm som har restaurerats och rustats upp till ett oklanderligt skick. En spännande och flexibel planlösning med såväl stora sällskapsytor, som väl genomtänkta privata delar. Här erbjuds 4-5 sovrum, dubbla badrum (varav en är placerad lite avskilt mitt i ett av rummen), gästtoalett, samt ett kök med större köksö. 4-5 rum är idag sällskaps-/umgänges-rum vilket inbjuder till gott om gäster.

Utvändigt njuter man av en privat och insynskyddad trädgård med flertalet varierande sittgrupper. Trädgårdsland, glashus, pergola och en veranda med platsbyggda sittbänkar. Praktiskt garage biluppställning för ytterligare 2 bilar.

Sammantaget är detta ett hem med en blandning av gammalt och nytt i perfekt harmoni. Varmt välkomna!

VISA BESKRIVNING
GENERELLT
Mörkbetsade furuplankgolv samt släta gråmålade väggar med vitt tak. Vackra takrosetter och vitmålade snickerier är genomgående på entréplan.

ENTRÉ
Platsbyggd förvaring samt rustik stengolv mot gråa släta väggar.

MATSAL
Stort pampigt gavelrum med plats för 12-14 personer. Smarta lösningar där elektroniken är indragen i golvet under matbordet. För den som vill ha möten hemma eller bara en praktiskt lösning i vardagen.

KÖK
Intill matsalen ligger det välplanerade och lyxiga köket. En gigantiskt köksö i mitten med bänkskiva i sten, induktionshäll, överhängande fläkt, inbyggd köksmaskin samt ångkokare och vask. Utöver detta består maskinparken av kyl och frys i rostfritt stål, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn i arbetshöjd. Luckor i ek går väl ihop med falsat kakel och grå bänkskiva. De framtagna tegelväggarna ger rummet mycket karaktär. Vill man sitta ute och äta nås trädgården via en glasad dörr.

GENOMGÅNGSRUM/GÄSTTOALETT
Goda förvaringsytor samt läshörna praktiskt placerad vid det stora fönster varifrån man har utsikt mot trädgården. Öppet till ovanvåningen samt skjutdörr med färgglad tapet. Från detta rum når man gästtoaletten som är utrustad med toalett och vask. Spännande "fönster"-placeringar mot gästrummet.

GÄSTRUM/DUSCH
Genom skjutdörren nås idag ett rum som utnyttjas som kontor. Detta kan med fördel utnyttjas som gästrum då här finns duschrum med vask och handdukstork.

SÄLLSKAPSRUM
Blicken dras direkt mot den utsmyckade väggen i spegelmönster men en gömd dörr. Här bakom finns goda förvaringsytor. I rummet finns en braskamin och bara fantasin sätter sina gränser hur man kan utnyttja detta rum. Genom ett valv når man ytterligare en sällskapsdel där nuvarande ägare har möblerat med mysig soffgrupp och tv. Från denna del finns ytterligare en hall med utgång till trädgården.

OVANVÅNING

BADRUM
Stort badrum med dubbla handfat och utsikt över trädgården. Badkar, separat dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Utgång till balkong i österläge. Vattenburen golvvärme, elburna handdukstorkar med lampor och infällda led-downlights i tak.

SOVRUM ETT
Större rum med platsbyggda garderober från golv till tak samt klädkammare. Fönster i två väderstreck och här ryms dubbelsäng samt läshörna eller arbetsplats.

HALL
Tar oss vidare genom hallen som har kontakt med nedanvåningen. Härifrån nås ytterligare en toalett med vask, samt den förgyllda väggen får oss spännande att gå vidare i huset.

BIBLIOTEK
Platsbyggda hyllor från golv till tak med gott om utrymme för att studera och placera böcker.

SOVRUM TVÅ
Ett härligt gavelrum med fönster i två väderstreck. Plankgolv lagt i fiskbensmönster samt garderobsförvaring. Stort nog att ge plats åt dubbelsäng och extra möblemang.

SOVRUM TRE
Detta är till och med något större än sovrum två. Beläget mot trädgårdssida och med platsbyggda garderober.


UTGÅNGSPRIS

3 895 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Martin Persson


martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338


FAKTA

Villa
Rum
Visa alla fakta
EKONOMI

Taxeringsvärde 1 956 000 kr
Byggnadsvärde 1 571 000 kr
Fastställt 2018
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Utgångspris 3 895 000 kr
Pantbrev (14 st) 5 950 000 krINFORMATION

Byggnadstyp 1 ½ plan med källare
Boarea 200 m2
Biarea 125 m2
Tomtareal 771 m2
Rum 8
Byggår 1913
Bredband Fiber
Tv Fiber

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Typ Villa

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 12 890 kr/år
Värme 20 000 kr/år
Renhållning 2 170 kr/år
Samfällighetsavgift 0 kr/år
Vatten 5 300 kr/år
Hemförsäkring 0 kr/år
Sotning 700 kr/år
Totalt 41 060 kr/år

KOMMENTAR
Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

BYGGNADSSÄTT

Vatten & Avlopp Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Fasad Tegel
Grund Källare
Stomme Murat tegel
Bjälklag Trä/murat
Uppvärmning Värmepump-Luft/vatten
Takbeklädnad Brandtäckt svart plått 2009
Ventilation Självdrag och mekanisk
Fönster 3-glasfönster
Murstock Tegel
FASTIGHETSBETECKNING
Asmundtorp 1:74

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS
Grönskande tomt granne med den gamla fotbollsplanen och inbäddad i grönska. Läckra och varierande sittgrupper, trädgårdsland, glashus, pergola på trädäck.

UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT
Tomten är uppdelad i tre olika fastigheter med beteckning Landskrona 1:74, 1:124 och 1:131 som numera är samtaxerade.

RENOVERINGAR
Tak 2009
Fönster 2009-2015
Värmepump 2018 - Förberedd solvärme
Braskamin med kassett från 2011
Boarea: 200kvm

Sovrum: 4

Rum: 8Beskrivning: GENERELLT Mörkbetsade furuplankgolv samt släta gråmålade väggar med vitt tak. Vackra takrosetter och vitmålade snickerier är genomgående på entréplan.ENTRÉ Platsbyggd förvaring samt rustik stengolv mot gråa släta väggar.MATSAL Stort pampigt gavelrum med plats för 12-14 personer. Smarta lösningar där elektroniken är indragen i golvet under matbordet. För den som vill ha möten hemma eller bara en praktiskt lösning i vardagen.KÖK Intill matsalen ligger det välplanerade och lyxiga köket. En gigantiskt köksö i mitten med bänkskiva i sten, induktionshäll, överhängande fläkt, inbyggd köksmaskin samt ångkokare och vask. Utöver detta består maskinparken av kyl och frys i rostfritt stål, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn i arbetshöjd. Luckor i ek går väl ihop med falsat kakel och grå bänkskiva. De framtagna tegelväggarna ger rummet mycket karaktär. Vill man sitta ute och äta nås trädgården via en glasad dörr.GENOMGÅNGSRUM/GÄSTTOALETT Goda förvaringsytor samt läshörna praktiskt placerad vid det stora fönster varifrån man har utsikt mot trädgården. Öppet till ovanvåningen samt skjutdörr med färgglad tapet. Från detta rum når man gästtoaletten som är utrustad med toalett och vask. Spännande "fönster"-placeringar mot gästrummet.GÄSTRUM/DUSCH Genom skjutdörren nås idag ett rum som utnyttjas som kontor. Detta kan med fördel utnyttjas som gästrum då här finns duschrum med vask och handdukstork.SÄLLSKAPSRUM Blicken dras direkt mot den utsmyckade väggen i spegelmönster men en gömd dörr. Här bakom finns goda förvaringsytor. I rummet finns en braskamin och bara fantasin sätter sina gränser hur man kan utnyttja detta rum. Genom ett valv når man ytterligare en sällskapsdel där nuvarande ägare har möblerat med mysig soffgrupp och tv. Från denna del finns ytterligare en hall med utgång till trädgården.OVANVÅNINGBADRUM Stort badrum med dubbla handfat och utsikt över trädgården. Badkar, separat dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Utgång till balkong i österläge. Vattenburen golvvärme, elburna handdukstorkar med lampor och infällda led-downlights i tak.SOVRUM ETT Större rum med platsbyggda garderober från golv till tak samt klädkammare. Fönster i två väderstreck och här ryms dubbelsäng samt läshörna eller arbetsplats.HALL Tar oss vidare genom hallen som har kontakt med nedanvåningen. Härifrån nås ytterligare en toalett med vask, samt den förgyllda väggen får oss spännande att gå vidare i huset.BIBLIOTEK Platsbyggda hyllor från golv till tak med gott om utrymme för att studera och placera böcker.SOVRUM TVÅ Ett härligt gavelrum med fönster i två väderstreck. Plankgolv lagt i fiskbensmönster samt garderobsförvaring. Stort nog att ge plats åt dubbelsäng och extra möblemang.SOVRUM TRE Detta är till och med något större än sovrum två. Beläget mot trädgårdssida och med platsbyggda garderober.

Byggnadsår: 1913


Uppvärmning: Värmepump-Luft/vatten


Grund: Källare

Stomme: Murat tegel

Bjälklag: Trä/murat

Fasad: Tegel

Takbeklädnad: Brandtäckt svart plått 2009

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten:

Fönster: 3-glasfönster

Ventilation: Självdrag och mekanisk
GENERELLT
Mörkbetsade furuplankgolv samt släta gråmålade väggar med vitt tak. Vackra takrosetter och vitmålade snickerier är genomgående på entréplan.

ENTRÉ
Platsbyggd förvaring samt rustik stengolv mot gråa släta väggar.

MATSAL
Stort pampigt gavelrum med plats för 12-14 personer. Smarta lösningar där elektroniken är indragen i golvet under matbordet. För den som vill ha möten hemma eller bara en praktiskt lösning i vardagen.

KÖK
Intill matsalen ligger det välplanerade och lyxiga köket. En gigantiskt köksö i mitten med bänkskiva i sten, induktionshäll, överhängande fläkt, inbyggd köksmaskin samt ångkokare och vask. Utöver detta består maskinparken av kyl och frys i rostfritt stål, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn i arbetshöjd. Luckor i ek går väl ihop med falsat kakel och grå bänkskiva. De framtagna tegelväggarna ger rummet mycket karaktär. Vill man sitta ute och äta nås trädgården via en glasad dörr.

GENOMGÅNGSRUM/GÄSTTOALETT
Goda förvaringsytor samt läshörna praktiskt placerad vid det stora fönster varifrån man har utsikt mot trädgården. Öppet till ovanvåningen samt skjutdörr med färgglad tapet. Från detta rum når man gästtoaletten som är utrustad med toalett och vask. Spännande "fönster"-placeringar mot gästrummet.

GÄSTRUM/DUSCH
Genom skjutdörren nås idag ett rum som utnyttjas som kontor. Detta kan med fördel utnyttjas som gästrum då här finns duschrum med vask och handdukstork.

SÄLLSKAPSRUM
Blicken dras direkt mot den utsmyckade väggen i spegelmönster men en gömd dörr. Här bakom finns goda förvaringsytor. I rummet finns en braskamin och bara fantasin sätter sina gränser hur man kan utnyttja detta rum. Genom ett valv når man ytterligare en sällskapsdel där nuvarande ägare har möblerat med mysig soffgrupp och tv. Från denna del finns ytterligare en hall med utgång till trädgården.

OVANVÅNING

BADRUM
Stort badrum med dubbla handfat och utsikt över trädgården. Badkar, separat dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Utgång till balkong i österläge. Vattenburen golvvärme, elburna handdukstorkar med lampor och infällda led-downlights i tak.

SOVRUM ETT
Större rum med platsbyggda garderober från golv till tak samt klädkammare. Fönster i två väderstreck och här ryms dubbelsäng samt läshörna eller arbetsplats.

HALL
Tar oss vidare genom hallen som har kontakt med nedanvåningen. Härifrån nås ytterligare en toalett med vask, samt den förgyllda väggen får oss spännande att gå vidare i huset.

BIBLIOTEK
Platsbyggda hyllor från golv till tak med gott om utrymme för att studera och placera böcker.

SOVRUM TVÅ
Ett härligt gavelrum med fönster i två väderstreck. Plankgolv lagt i fiskbensmönster samt garderobsförvaring. Stort nog att ge plats åt dubbelsäng och extra möblemang.

SOVRUM TRE
Detta är till och med något större än sovrum två. Beläget mot trädgårdssida och med platsbyggda garderober.


SPEKULANTREGISTER

Del 1 - Nuvarande boende

Del 2 - Spekulant på

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt


@treetage

Top