042- 300 30 30
Kullagatan 52 Helsingborg
042- 300 30 30

BILDER

Stenbackagatan 28

Vikens Ry, VIKEN

Stilren, danskinspirerad arkitektur på populära Vikens Ry. Välplanerade kvm med social planlösning, braskamin, tre bra sovrum och fantastisk hörntomt!

Varmt välkomna till Vikens Ry och detta eftertraktade 1-planshus i läcker skandinavisk anda. Ett synnerligt fint kedjehus som stod klart november 2013. Husets arkitektur är en fröjd för ögat där tegel möter vit stilren träpanel. Det eftertraktade hörnläget gör bostaden om möjligt mer attraktiv och kan vara en av områdets bästa tomter med härlig grönska precis utanför trädgårdsbaksidan och endast en granne runt husknuten. Bostadens inhängnade trädgård är alldeles perfekt och otroligt lättskött med ett större trädäck som övergår till en lagom stor gräsmatta. Två bilar parkeras bekvämt utanför husets entré alternativt i det rymliga garaget.

Bostaden är ytterst välplanerad där en social och öppen planlösning placerats centralt i huset med trevlig access till trädgården genom altandörrar. Materialvalen är tidlösa och moderna på samma gång med ett svart golv från Khärs, vilket är genomgående i hela bostaden samt ljusa bredspacklade väggar. Köket är inrett med vita köksluckor och erbjuder en generös köksö som skapar dynamik till det stora rummet. Här finner vi även naturliga platser för en större mat- och soffgrupp vilket gör rummet lättmöblerat. Som pricken över i:et finner vi en värmande och mysig kamin intill bostadens två sovrum. Master bedroom ligger på motsatta sida av huset med en egen walk-in-closet som rymmer allt och lite till. Vid den rymliga entrén hittar vi både gäst-WC och tvättstuga som även den erbjuder god förvaring. Slutligen når vi badrummet som är stort och välutrustat med både dusch och badkar.

Här bor man i ett tryggt område med flertalet barnfamiljer runt omkring sig. Närheten till havet, matbutiker, skolor, förskolor och goda pendlingsmöjligheter endast 500 m från dörren gör detta boendet otroligt attraktivt och är en stor anledning till varför det sällan säljs bostäder i området. Alldeles runt knuten finner vi även en större lekplats och fler grönområden.

Sammanfattningsvis finner vi här ett bekymmersfritt och tidlöst hem med ytterst lite underhåll de närmsta åren. Varmt välkomna på visning!

VISA BESKRIVNING
Rumsbeskrivning: ENTRÉ
Ljus och välkomnande hall där man redan efter första steget in i bostaden får en känsla av ett hem med läcker karaktär som man vill se mer av. Hallen är rymlig med flera avhängningsmöjligheter på väggarna men även genom en inbyggd garderob. På golvet vilar slitstark klinker i en beige nyans som sedan övergår till en svart mattlackad 1-stavsparkett från Khärs som är genomgående för resten av bostaden.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen når vi bostadens tvättstuga. En väldigt välplanerad sådan som erbjuder goda arbetsytor genom två större bänkskivor med vask samt både över- och underskåp i vitt. På golvet vilar ljusbeige klinker och väggarna är vitmålade. Maskinparken består av; tvättmaskin, torktumlare och värmepump från Nibe.

GÄST-WC
Perfekt gäst-toalett som även den ligger i anslutning till hallen. Utrustad med; toalett, en mindre kommod, spegel med infälld belysning, spotlights i tak, golvvärme samt fönster för vädring och ljusinsläpp.

KÖK & VARDAGSRUM
Ett riktigt pampigt rum med en fantastisk känsla av rymd tack vare den generösa takhöjden som är hela 3,3 m vid den högsta punkten. Det är tidlöst, snyggt och välplanerat! Kombinationen av de stora fönsterna från golv till tak, som ger maximalt med ljusinsläpp och den generösa takhöjden gifter sig otroligt väl med varandra. Kaminen som är centralt placerad i rummet ger en underbar mysfaktor men också en värmande känsla såhär års. Under sommarhalvåret når man den fantastiska trädgårdstomten från två håll från detta rum.

Rummet med sina 57 kvm rymmer ett modernt kök i vinkel med en iögonfallande köksö, en rymlig matplats och en rejäl avkopplingsdel.

Köket som kommer från Vedum är klassiskt och inrett med vita skåpsluckor, vit bänkskiva samt ett vitt stilrent kakel på vägg. Den enorma köksön är rummets hjärta. En perfekt plats att inleda middagen på tillsammans med goda vänner en kväll. På köksön finner vi en läcker bänkskiva i valnöt som helt klart sätter en prägel till hela rummet. I övrigt är köket utrustat med; kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, micro och diskmaskin.

SOVRUM 1 & 2
I anslutning till vardagsrummet finner vi två identiska sovrum med praktiska skjutdörrar. Perfekta som barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Vitmålade väggar och fönster som bidrar med gott om naturligt ljus.

MASTER BEDROOM
Stort och harmoniskt sovrum med en egen walk-in-closet. Här ryms såväl den stora sängen och övrigt möblemang. Väggarna är nyligen målade i en mintgrön nyans som passar perfekt till det mörka golvet. Från detta rum når man även bostaden trädgårdsbaksida.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum i sobra färger som vitt och brunt. Ett härligt badrum där hela familjen får plats. Här erbjuds en stor duschhörna men också ett rymligt badkar. Utöver detta; toalett, en större kommod, högskåp, spegel med infälld belysning, handdukstork, spotlights i tak, fönster samt behaglig golvvärme.

UTEMILJÖ
I anslutning till både kök, vardagsrum och sovrum finner vi ett stort och härligt trädäck som vetter i ett perfekt sydvästläge med sol från tidig lunch till sen kväll. För de riktigt varma dagarna finns här en lång markis (fjärrstyrd) som täcker stora delar av uteplatsen. Eller så föredrar man en dusch i uteduschen för att svalka sig. Tomtens gräsmatta är lagom stor och lättskött med planteringar längs med det inhängnade staketet. På entrésidan finns det plats för en mindre sittgrupp men är främst en uppfart. Här finns det gott om plats för två bilar precis utanför eller en bil i bostadens stora garage.

UTGÅNGSPRIS

4 395 000 SEK


Kontakta mäklaren för visning

Hannah Kjell


hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336


FAKTA

Villa
Rum
Visa alla fakta

DOKUMENT.

EKONOMI

Taxeringsvärde 2 621 000 kr
Byggnadsvärde 2 115 000 kr
Fastställt 2018
Kod 220, Småhusenhet, bebyggd
Utgångspris 4 395 000 kr
Pantbrev (3 st) 5 263 000 krINFORMATION

Byggnadstyp 1-plan
Boarea 110 m2
Biarea 20 m2
Tomtareal 324 m2
Rum 4
Byggår 2013
Bredband Fiber
Tv Fiber

KOMMENTAR
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen
Typ Villa

DRIFTKOSTNAD

Hushållsström 5 000 kr/år
Värme 10 800 kr/år
Renhållning 2 000 kr/år
Samfällighetsavgift 1 000 kr/år
Vatten 4 500 kr/år
Hemförsäkring 0 kr/år
Sotning 0 kr/år
Totalt 23 300 kr/år

KOMMENTAR
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT

Vatten & Avlopp Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Fasad Tegel/puts
Grund Betong/Platta på mark
Stomme Lättbetong
Uppvärmning Vattenburen frånluftsvärmepump
Takbeklädnad Papp
Ventilation Mekanisk till- och frånluft
Hängrännor Målad plåt
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING
Stubbarp 40:2

BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT
Fantastisk hörntomt med sol från tidig morgon till sen kväll. Det stora trädäcket om närmare 40 kvm är "Sioo:x" behandlat och vetter i ett perfekt sydvästläge som möts av en lagom stor gräsmatta med trevlig plantering längs med tomtens inhängnade staket. Helt klart ett av områdets bästa läge med endast en granne!

UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER


ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 110kvm

Sovrum: 3

Rum: 4Beskrivning: Rumsbeskrivning: ENTRÉ Ljus och välkomnande hall där man redan efter första steget in i bostaden får en känsla av ett hem med läcker karaktär som man vill se mer av. Hallen är rymlig med flera avhängningsmöjligheter på väggarna men även genom en inbyggd garderob. På golvet vilar slitstark klinker i en beige nyans som sedan övergår till en svart mattlackad 1-stavsparkett från Khärs som är genomgående för resten av bostaden.TVÄTTSTUGA I anslutning till hallen når vi bostadens tvättstuga. En väldigt välplanerad sådan som erbjuder goda arbetsytor genom två större bänkskivor med vask samt både över- och underskåp i vitt. På golvet vilar ljusbeige klinker och väggarna är vitmålade. Maskinparken består av; tvättmaskin, torktumlare och värmepump från Nibe.GÄST-WC Perfekt gäst-toalett som även den ligger i anslutning till hallen. Utrustad med; toalett, en mindre kommod, spegel med infälld belysning, spotlights i tak, golvvärme samt fönster för vädring och ljusinsläpp.KÖK & VARDAGSRUM Ett riktigt pampigt rum med en fantastisk känsla av rymd tack vare den generösa takhöjden som är hela 3,3 m vid den högsta punkten. Det är tidlöst, snyggt och välplanerat! Kombinationen av de stora fönsterna från golv till tak, som ger maximalt med ljusinsläpp och den generösa takhöjden gifter sig otroligt väl med varandra. Kaminen som är centralt placerad i rummet ger en underbar mysfaktor men också en värmande känsla såhär års. Under sommarhalvåret når man den fantastiska trädgårdstomten från två håll från detta rum.Rummet med sina 57 kvm rymmer ett modernt kök i vinkel med en iögonfallande köksö, en rymlig matplats och en rejäl avkopplingsdel.Köket som kommer från Vedum är klassiskt och inrett med vita skåpsluckor, vit bänkskiva samt ett vitt stilrent kakel på vägg. Den enorma köksön är rummets hjärta. En perfekt plats att inleda middagen på tillsammans med goda vänner en kväll. På köksön finner vi en läcker bänkskiva i valnöt som helt klart sätter en prägel till hela rummet. I övrigt är köket utrustat med; kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, micro och diskmaskin.SOVRUM 1 & 2 I anslutning till vardagsrummet finner vi två identiska sovrum med praktiska skjutdörrar. Perfekta som barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Vitmålade väggar och fönster som bidrar med gott om naturligt ljus.MASTER BEDROOM Stort och harmoniskt sovrum med en egen walk-in-closet. Här ryms såväl den stora sängen och övrigt möblemang. Väggarna är nyligen målade i en mintgrön nyans som passar perfekt till det mörka golvet. Från detta rum når man även bostaden trädgårdsbaksida.BADRUM Stilrent helkaklat badrum i sobra färger som vitt och brunt. Ett härligt badrum där hela familjen får plats. Här erbjuds en stor duschhörna men också ett rymligt badkar. Utöver detta; toalett, en större kommod, högskåp, spegel med infälld belysning, handdukstork, spotlights i tak, fönster samt behaglig golvvärme.UTEMILJÖ I anslutning till både kök, vardagsrum och sovrum finner vi ett stort och härligt trädäck som vetter i ett perfekt sydvästläge med sol från tidig lunch till sen kväll. För de riktigt varma dagarna finns här en lång markis (fjärrstyrd) som täcker stora delar av uteplatsen. Eller så föredrar man en dusch i uteduschen för att svalka sig. Tomtens gräsmatta är lagom stor och lättskött med planteringar längs med det inhängnade staketet. På entrésidan finns det plats för en mindre sittgrupp men är främst en uppfart. Här finns det gott om plats för två bilar precis utanför eller en bil i bostadens stora garage.

Byggnadsår: 2013


Uppvärmning: Vattenburen frånluftsvärmepump


Grund: Betong/Platta på mark

Stomme: Lättbetong

Bjälklag:

Fasad: Tegel/puts

Takbeklädnad: Papp

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Utv plåtarbeten: Målad plåt

Fönster: 3-glasfönster isoler

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Rumsbeskrivning: ENTRÉ
Ljus och välkomnande hall där man redan efter första steget in i bostaden får en känsla av ett hem med läcker karaktär som man vill se mer av. Hallen är rymlig med flera avhängningsmöjligheter på väggarna men även genom en inbyggd garderob. På golvet vilar slitstark klinker i en beige nyans som sedan övergår till en svart mattlackad 1-stavsparkett från Khärs som är genomgående för resten av bostaden.

TVÄTTSTUGA
I anslutning till hallen når vi bostadens tvättstuga. En väldigt välplanerad sådan som erbjuder goda arbetsytor genom två större bänkskivor med vask samt både över- och underskåp i vitt. På golvet vilar ljusbeige klinker och väggarna är vitmålade. Maskinparken består av; tvättmaskin, torktumlare och värmepump från Nibe.

GÄST-WC
Perfekt gäst-toalett som även den ligger i anslutning till hallen. Utrustad med; toalett, en mindre kommod, spegel med infälld belysning, spotlights i tak, golvvärme samt fönster för vädring och ljusinsläpp.

KÖK & VARDAGSRUM
Ett riktigt pampigt rum med en fantastisk känsla av rymd tack vare den generösa takhöjden som är hela 3,3 m vid den högsta punkten. Det är tidlöst, snyggt och välplanerat! Kombinationen av de stora fönsterna från golv till tak, som ger maximalt med ljusinsläpp och den generösa takhöjden gifter sig otroligt väl med varandra. Kaminen som är centralt placerad i rummet ger en underbar mysfaktor men också en värmande känsla såhär års. Under sommarhalvåret når man den fantastiska trädgårdstomten från två håll från detta rum.

Rummet med sina 57 kvm rymmer ett modernt kök i vinkel med en iögonfallande köksö, en rymlig matplats och en rejäl avkopplingsdel.

Köket som kommer från Vedum är klassiskt och inrett med vita skåpsluckor, vit bänkskiva samt ett vitt stilrent kakel på vägg. Den enorma köksön är rummets hjärta. En perfekt plats att inleda middagen på tillsammans med goda vänner en kväll. På köksön finner vi en läcker bänkskiva i valnöt som helt klart sätter en prägel till hela rummet. I övrigt är köket utrustat med; kyl, frys, induktionshäll, ugn, fläkt, micro och diskmaskin.

SOVRUM 1 & 2
I anslutning till vardagsrummet finner vi två identiska sovrum med praktiska skjutdörrar. Perfekta som barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Vitmålade väggar och fönster som bidrar med gott om naturligt ljus.

MASTER BEDROOM
Stort och harmoniskt sovrum med en egen walk-in-closet. Här ryms såväl den stora sängen och övrigt möblemang. Väggarna är nyligen målade i en mintgrön nyans som passar perfekt till det mörka golvet. Från detta rum når man även bostaden trädgårdsbaksida.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum i sobra färger som vitt och brunt. Ett härligt badrum där hela familjen får plats. Här erbjuds en stor duschhörna men också ett rymligt badkar. Utöver detta; toalett, en större kommod, högskåp, spegel med infälld belysning, handdukstork, spotlights i tak, fönster samt behaglig golvvärme.

UTEMILJÖ
I anslutning till både kök, vardagsrum och sovrum finner vi ett stort och härligt trädäck som vetter i ett perfekt sydvästläge med sol från tidig lunch till sen kväll. För de riktigt varma dagarna finns här en lång markis (fjärrstyrd) som täcker stora delar av uteplatsen. Eller så föredrar man en dusch i uteduschen för att svalka sig. Tomtens gräsmatta är lagom stor och lättskött med planteringar längs med det inhängnade staketet. På entrésidan finns det plats för en mindre sittgrupp men är främst en uppfart. Här finns det gott om plats för två bilar precis utanför eller en bil i bostadens stora garage.

SPEKULANTREGISTER

Del 1 - Nuvarande boende

Del 2 - Spekulant på

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt


@treetage

Top