Emma Selenius

EMMA SELENIUS

emma@3etage.se    042-300 30 32    0735-17 93 32

Ett energiknippe direkt från Huvudstaden. Med charm, skratt och lång säljerfarenhet lotsar sig Emma fram i sin nya stad och tar sig an nya utmaningar var dag.

1, Vad gör du när du inte jobbar?
Umgås med vänner och familj!! Att få äta och dricka gott med mina nära är något som ligger mig varmt om hjärtat. Försöker få in någon löprunda lite då och då. Resa är det absolut bästa och roligaste jag vet, så det försöker jag göra några gånger per år också.

2, Hur är du som mäklare?
Mina kunder säger att jag är positiv, driven, kommunicerar och håller mina kunder uppdaterade. Jag engagerar mig i varje affär – liten som stor.

3, Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Alla bostäder och varje affär är olika. Man måste, tillsammans med sin kund, skräddarsy varje försäljning för att det ska bli så bra som möjligt. Alla har olika förväntningar, olika mål med en försäljning och olika anledningar. Det bästa man kan göra som mäklare är att lyssna in och ta in så mycket information som möjligt.

Sen är presentation och hur man presenterar ett objekt A och O för att allt ska knytas ihop och bli så bra som möjligt.

Detta tycker kollegorna om Emma:
Kanske den man skrattar både mest med och mest åt på kontoret. En salig blandning av självironi och komik blandas upp med ett musikintresse som hela kontoret får följa genom gemensamma ljudsystemet.

SÄLJ NU ELLER SEN?

Vi vet vad din bostad är värd. Boka din värdering!

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt

REFERENSER

SÅLD

Sporrevägen 6
3 RUM 91 KVM
SÅLD

UTSÄDESGRÄND 33
5 RUM 117 KVM
SÅLD

Carl Krooks gata 36A
1 RUM 41 KVM
SÅLD

Fontängången 3
4 RUM 102.5 KVM

@treetage

Top