Max Ericsson

MAX ERICSSON

Fastighetsmäklare sedan 4 år tillbaka och väldigt kunnig inom både fastigheter och bostadsrätter. Max är dessutom född och uppväxen i staden och känner väl till alla kvarter och gator.

1, Vad gör jag när jag inte jobbar?
När jag inte jobbar försöker så har jag ett väldigt stort intresse för matlagning och det bästa jag vet är att få bjuda goda vänner på god och vällagad mat.
Ett annat intresse som tar upp mycket tid är mitt kära Helsingborgs IF där ni varje hemmamatch hittar mig på Södra ståplats. Jag försöker även så gott det går att följa HIF på bortaplan när tiden räcker till.

2, Hur är du som mäklare?
Kommunikation är A och O och det är viktigt att ha en bra dialog både med köpare och säljare. Trots att vi är anlitade av säljaren så har vi även en köpare på andra sidan som är precis lika viktig. När ni anlitar mig kan vara säkra på att jag tryggt leder er igenom hela försäljningsprocessen och ser till att vi tillsammans når bästa möjliga marknadspris.

3, Vad är ditt bästa tips inför en försäljning?
Mitt bästa tips när man ska sälja sin bostad är att man måste våga släppa taget och lyssna på sin mäklare. Vi är trots allt proffs på försäljning och har varit med om många affärer genom åren, vi vet vad som funkar!

Detta tycker kollegorna om Max:
Med pondus och rejält tilltagen röst så styr Max sina affärer på ett fantastiskt vis. Här lämnas inget åt sidan och när dagen är slut så finns det inga lösa ändar i denna pågens affärer.

SÄLJ NU ELLER SEN?

Vi vet vad din bostad är värd. Boka din värdering!

BostadsrättVillaLägenhetÖvrigt

Vi vet vad din bostad är värd!

REFERENSER

SÅLD

Kung Kristoffers gata 3b
4 RUM 105 KVM
SÅLD

Hälsovägen 5
3 RUM 110 KVM
SÅLD

Sockengatan 10B
2 RUM 62.5 KVM
SÅLD

Bärnstensgatan 38a
2 RUM 58.5 KVM

@treetage

Top