Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Planteringsvägen 102 b

Miatorp

2 rok
43.5 kvm
945 000 kr
Alla bilder

Topprenoverad mini 2:a på Miatorp!

Kvarterets häftigaste boende finns nu på marknaden. Bostaden totalrenoverades under 2017 och byggdes om till en smart planerad 2:a Ingenting har utelämnats och standarden är genomgående hög med både snygga och påkostade materialval. Köket är trots sin storlek fullutrustat med såväl inbyggd ugn, Micro, induktionshäll och diskmaskin. Fönstret från kök till sovrummet är en häftig detalj som sätter nivån i detta hem som är extremt bra planerat. Badrummet lät totalrenoveras i samband med stambytet 2015 och är dessutom förberett för tvättmaskin. Vardagsrum och sovrum erbjuder stora fönsterpartier i västerläge. Genomgående snygga golv med slätspacklade väggar i båda utrymmen. Vardagsrummet är dessutom stort nog för både soffgrupp och matplats. Sovrummet är ca 180 brett och här får även förvaring genom garderob plats. Slutligen når vi den generösa balkongen i soligt och fritt västerläge som nyligen byggdes ut och inglasades. Den får sätta punkt för denna bostad som måste besökas och upplevas för så fin är den!

Varmt välkommen på visning med ansvarig mäklare!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
43.5 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 358 kr/mån
Pris
945 000 kr
Kontakta mäklaren för visning.
Planritning Planlösning

Rumsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Slätspacklade och vitmålade väggar samt klinker på golv. Bra plats till avhängning och förvaring. Härifrån nås såväl kök som badrum. (-17)

BADRUM
Föreningen lät genomföra stambyte under 2015 och då totalrenoverades även badrummet. Ljusa kulörer på såväl klinker som kakel. Vägghängd toalett, kommod med vask, duschvägg, handukstork samt förberett för tvättmaskin med el, vatten och avlopp. (-15)

KÖK
Smart kök som dessutom är fullutrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och inbyggd ugn samt Micro. Materialen har valts med omsorg. Snyggt kakel ovan bänkskiva, påkostad vask med blandare och snygg inredning med bra förvaring. Mot sovrummet har dessutom ett fönster låtit installeras för att ge ett trevligt ljusinsläpp. (-17)

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är av bra storlek och rymmer såväl soffgrupp och matplats. Snyggt laminat på golv som sedan går vidare in i sovrummet. Alla väggar är slätspacklade och vitmålade. Stora fönsterpartier mot balkongen ger ett trevligt ljus. Här finner vi även förvaring genom dubbla inbyggda garderober (-17)

SOVRUM
Smart placerat sovrum som är ca 180 cm i bredd. Rymmer säng men får även in garderob om så viljes. Slätspacklade väggar och snygg laminat på golv. (-17)

BALKONG
Mycket trevlig balkong i bästa västerläge med sol hela dagen. Fritt läge med utsikt mot framförliggande träddungar. Balkongen är rejäl med plats till ordentlig möblering.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Planteringsvägen 102 b
Område
Miatorp
Kommun
Helsingborg
Pris
945 000 kr
Månadsavgift
3 358 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43.5 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen Bostaden är 1,5 rok enligt lägenhetsförteckningen

Byggnad

Byggnadsår
1963
Våningsplan
3. Hiss finns.
Renovering
Stambyte och ombyggnation av föreningens samtliga badrum.

Ekonomi

Andel i föreningen
0.64948%
Andel av årsavgift
0.64948%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Summa
200 kr

Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende av förbrukningsgrad samt abonnemangsform.

Uteplats

Stor inglasad balkong i västerläge

Bilplats

34 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
52 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Det finns även gott om gratisparkering på gatorna runt omkring.

Förening

Namn
HSB BRF MELONEN I HELSINGBORG
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1102
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
116 st
Antal lokaler
7 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Övrigt
Mål för verksamheten
Föreningen har följande mål för sin verksamhet:
Våra medlemmar skall trivas och känna sig delaktiga. Här skall vara lugnt och fastigheten skall vara välskött och ge ett gott intryck
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Melonen 11. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Planteringsvägen 100, 102, 104 och 106 samt Kristinelundsgatan 9, 11, 13 och 15. Fastigheterna uppfördes 1963 då även inflyttningen skedde. Föreningen har 116 bostadsrättslägenheter, 7 lokaler, 34 garage, 4 mopedgarage och 52 parkeringsplatser. Dessutom finns styrelselokal, vicevärdsexpedition, föreningslokal och gästlägenhet.

De senaste åren har följande renoveringar utförts i fastigheterna:
2007 - lades nytt tak
2010 - installerades passagesystem
2013- installerades säkerhetsdörrar
2014 - slutfördes stambytet
2019 - Utbyggnad och inglasning av balkonger

Under 2019 utförs en utbyggnad och inglasning av balkongerna med ca 40 ca samt inglasning. I samband med detta kommer avgifterna att höjas med ca 550 kr enligt plan.

Bygganderna är fullvärdesförsäkrade hos folksam och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

www.brfmelonen.se

Intresseanmälan