Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Brommagatan 7

Tågaborg

6 rok
134 kvm
2 495 000 kr
Alla bilder

Etagelägenhet i två plan om hela 134 kvm! En bostad med enorm potential; tre balkonger, möjlighet till 4 sovrum, samt dubbla badrum. Klockrent läge mot staden och Vikingsbergsparken!

Bostaden har en optimal och välplanerad planlösning där kök, matsal samt ena badrummet finns på nedre plan och på övre plan finns sovrum, vardagsrum samt andra badrummet. Hela tre balkonger återfinns fördelade på båda våningarna åt olika riktningar! De generösa ytorna återspeglas framförallt i det rymliga köket med en stor köksö samt plats till matbord, i matsalen som erbjuder plats för många gäster samt vardagsrummet på övre plan med väl tilltagna umgängesytor. Vardagsrummet bjuder på vacker fiskbensparkettgolv samt en riktigt mysig eldstad.

Bostaden bjuder även på två helkaklade badrum, varav det på övre plan har både tvättmaskin samt bastu. De tre sovrummen är lugnt fördelade från bostadens sociala delar och samtliga erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Här bor du på lugn och attraktiv adress med närhet till det mesta - skolor, livsmedelsbutiker, kommunikationer, strand, city och mycket mer!

Varmt välkommen att boka visning!


Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
134 kvm
Antal rum
6 rum
Månadsavgift
7 557 kr/mån
Pris
2 495 000 kr utgångspris
Fastighetsmäklare
Martin Persson
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning.

Kök

Entré
Ljus entré med gott om utrymme. Förvaring i form av garderober med spegelskjutdörrar. Ljust klinker på golvet som även löper vidare in i köket. Vita väggar.

Kök
Rymligt kök med köksö. Vita skåpsluckor med en vacker bänkskiva i granit. Här finns gott om både arbetsyta och förvaring. Fullutrustad maskinpark med fläkt, häll, ugn, gasolplatta från SMEG, diskmaskin samt kyl/frys. Plats för matbord för ca 4-6 personer. Utgång till en av bostadens tre balkonger.

Matsal / sovrum
Stor matsal perfekt till middagsbjudningar. Här finns utrymme för en tilltagen matplats om 6-8 personer. På golvet ligger ekparkett och väggarna är tapetserade.

Vardagsrum
Luftigt och stort umgängesrum som idag disponerar en stor soffgrupp samt en tv-hörna. Här finns en fin eldstad som bringar både värme och myshetsfaktor. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna är målade och tapetserade. Från vardagsrummet nås den andra balkongen, denna i sydligt läge. Det finns möjlighet att sätta upp en vägg vid tv-hörnan och på så sätt skapas hela fyra sovrum.

Badrummen
Båda badrummen är helkaklade. Badrummet på nedre plan har ljust kakel med gröna inslag. Här erbjuds dusch med duschvägg, wc, kommod samt spegelskåp.
Det övre badrummet går i ljusa nyanser och erbjuder tvättmaskin, dusch med väggar, wc, kommod med spegelskåp och bastu.

Sovrummen
Master bedroom är störst av sovrummen. Här erbjuds en skön heltäckningsmatta och en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns utrymme för dubbelsäng samt tillhörande möblemang.
I det andra sovrummet finns även två garderober, samt utgången till den tredje balkongen i bostaden. Det tredje sovrummet har en sovalkov samt en garderob även här.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1910
Uppvärmning
Fjärrvärme ny 2016
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.
Renovering
Stambytt -91

Ekonomi

Pris
2 495 000 kr
Månadsavgift
7 557 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten
Andel i föreningen
46.7%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr

Uteplats

Tre balkonger tillhör lägenheten.

Bilplats

Två p-platser ca 950 kr /mån

Förening

Namn
BRF Mars 15
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
3 st
Renoveringar
Stambytt -91
Ny fjärrvärmepanna -16
Parkering
Två platser. Kostar cirka 950 kr / mån.
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga
Allmänt om föreningen
Består av tre lägenheter samt ytterligare två parkeringsplatser.

Intresseanmälan