Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Kristinelundsgatan 15

Miatorp

3 rok
73 kvm
1 050 000 kr
Alla bilder

Perfekt planerad trea i riktigt välskött förening med hiss samt stor inglasad balkong i väst!

Välkommen till en perfekt planerad och trevlig trea i välskötta Brf Melonen! Lägg därtill en insynsskyddad helt ny och riktigt stor inglasad balkong i klockrent solläge och hiss direkt från markplan, vad mer kan behövas?!

Lägenhetens planlösning är väl uttänkt och utgår ifrån en rymlig hall i bostadens mitt. Härifrån nås alla lägenhetens rum och i hallen erbjuds även praktisk förvaring i form av en större klädkammare.

Lägenhetens två sovrum ligger praktiskt nog separerade i varsin ände och med fönster åt vardera väster och öster. I båda rummen finns plats för såväl större sängar som diverse övrig möblering och förvaring.
Den välskötta bostadsrättsföreningen Melonen där lägenheten är belägen genomförde 2014 ett stambyte och i samband med detta renoverades även lägenhetens badrum i föreningens regi. Snyggt och fräsch med moderna, neutrala färgval och med bekvämligheter såsom handdukstork, spotlights i taket samt att det är förberett för tvättmaskin, för att nämna några detaljer!

Under slutet av år 2015 renoverades köket på ett smakfullt sätt med inredning från Ballingslöv. Komplett maskinpark bestående utav diskmaskin samt kyl/frys (Bosch 2010), fläkt (2010), ugn och häll (2012), samt integrerad micro. Köket är fräscht och går i helvitt med vitt kakel ovan bänkskivan

Från lägenhetens stora allrum nås den nya och riktigt stora, inglasade balkongen i helt perfekt solläge och utan insyn med utsikt över grönskande skogsdunge. Detta kommer fungera nästan som ett extra rum under stora delar av året!

På Kristinelundsgatan bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. På cykel/gångavstånd har du havet samt mysiga Råå. I närheten återfinns flera av de större matbutikerna samt goda förbindelser in till stan.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
73 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 801 kr/mån
Pris
1 050 000 kr
Kontakta mäklaren för visning.

HALL

Trivsam, välkomnande och ljus hall i vinkel med avhängningsyta i form av hatt och skohylla. Golvet är av mörk klinker och i vinkeln finns en praktisk, större klädkammare vid passagen in mot sovrum 1.

KÖK

Rymligt kök med gott om plats för både matbord och arbete. Köket sattes in 2015 och är ifrån Ballingslöv. Den maskinella utrustningen består av spis med induktionshäll och ugn från 2012 (Electrolux), inbyggd Micro från 2015 (Electrolux), diskmaskin från Electrolux (2015), Kyl och frys från Bosch (2010). Golvet i köket är ljus parkett.

ALLRUM

Stort och ljust allrum, den rymliga ytan ger möjlighet till både soffhörna och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet finns även utgång till den helt nya och stora inglasade balkongen som ligger i helt fritt läge åt väst med sol under hela eftermiddagen och kvällen!

SOVRUM 1

Detta sovrum ligger åt vänster från hallen räknat och nås via hallens vinkel. Trevligt rum med plats för fullstor dubbelsäng. Dessutom finns en garderob längs ena väggen.

SOVRUM 2

Är beläget på hallens högra sida och erbjuder gott om plats för såväl fullstor dubbelsäng som diverse övrig möblering. Dessutom finns en större inbyggd garderob längs ena väggen.

BADRUM

Smakfullt badrum med ljus beige kakel på väggarna och beigt klinkergolv. Utrustningen i övrigt består av duschhörna, i taket är det infällda spotlights och det finns handdukstork. Dessutom finns det förberett för att sätta in en fullstor tvättmaskin!
Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2014.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1963
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.
Renovering
De senaste åren har följande renoveringar utförts i fastigheterna:
2007 - lades nytt tak
2010 - installerades passagesystem
2013 - installerades säkerhetsdörrar
2014 - slutfördes stambytet
2019 - utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger

Ekonomi

Pris
1 050 000 kr
Månadsavgift
4 801 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.
Andel i föreningen
0.92792%
Andel av årsavgift
0.92792%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Summa
300 kr

Driftkostnaderna kan variera beroende på antalet boende, förbrukning och avtalsform.

Energideklaration

Prestanda
128 kWh/m2/år

Uteplats

Balkongen som är riktigt stor och inglasad, ligger i fritt västläge med massor av sol under eftermiddag/kväll!

Bilplats

34 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
52 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Det finns även gott om gratisparkering på gatorna runt omkring.

Förening

Namn
HSB BRF MELONEN I HELSINGBORG
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1102
Föreningen äger marken?
Nej
Antal lägenheter
116 st
Antal lokaler
7 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Övrigt
Mål för verksamheten
Föreningen har följande mål för sin verksamhet:
Våra medlemmar skall trivas och känna sig delaktiga. Här skall vara lugnt och fastigheten skall vara välskött och ge ett gott intryck
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Melonen 11. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Planteringsvägen 100, 102, 104 och 106 samt Kristinelundsgatan 9, 11, 13 och 15. Fastigheterna uppfördes 1963 då även inflyttningen skedde. Föreningen har 116 bostadsrättslägenheter, 7 lokaler, 34 garage, 4 mopedgarage och 52 parkeringsplatser. Dessutom finns styrelselokal, vicevärdsexpedition, föreningslokal och gästlägenhet.

De senaste åren har följande renoveringar utförts i fastigheterna:
2007 - lades nytt tak
2010 - installerades passagesystem
2013- installerades säkerhetsdörrar
2014 - slutfördes stambytet
2019 - Utbyggnad och inglasning av balkonger

Under 2019 utförs en utbyggnad och inglasning av balkongerna med ca 40 ca samt inglasning. I samband med detta kommer avgifterna att höjas med ca 550 kr enligt plan.

Bygganderna är fullvärdesförsäkrade hos folksam och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

www.brfmelonen.se

Intresseanmälan