Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Brommagatan 15

Tågaborg

3 rok
91 kvm
2 475 000 kr
Alla bilder

Etagelägenhet Tågaborg

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Kontakta Martin Persson för mer information angående eventuell visning.

Högst upp på Brommagatan 15 finns denna läckra etagelägenhet om 91 kvm och tre rum. Ett mycket bekvämt och modernt boende med hög trivselfaktor. Här finns genomgående fina ytskikt samt stilrena materialval. Utöver detta erbjuds även två läckra franska balkonger - en på vardera våning!

Bostaden har en fördelaktig planlösning då sällskapsytor och kök är belägna på första plan medan sovrummen återfinns på övre plan. Entré, kök och vardagsrum samspelar och skapar en luftig och social umgängesyta med stora ytor. I det rymliga och moderna köket finns plats till ett väl tilltaget matbord och i vardagsrummet kan man lugnt koppla av i en större soffgrupp. En trappa upp bjuder på två generösa sovrum samt en praktisk klädkammare. Två badrum finns fördelade, ett på varje plan. Badrummet på nedre plan är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare och det på övre plan har ett badkar.

På Tågaborg bor man med det mesta inom gångavstånd. Med endast en kort promenad når man centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping och restauranger. Norra Hamnen med sitt folkliv finns också inom ett par minuter.

Varmt välkommen att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
91 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 241 kr/mån
Pris
2 475 000 kr utgångspris
Fastighetsmäklare
Martin Persson
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning.
Planritning
Planritning

Rumsbeskrivning

ENTRÈN
Entrén till lägenheten sker på våningsplan 5 av 6. Här erbjuds avhängningsmöjligheter samt förvaring i garderob. På golvet ligger mörk klinker. Rakt in i lägenheten har man en trevlig vy mot, på höger hand, köket och till vänster allrummet.

BADRUMMEN
Direkt till höger från entrén finns entrévåningens badrum, här är golvet belagt med plastmatta och väggarna är halvkaklade. Det finns även en dusch, wc, handdukstork och handfat samt tvättmaskin och torktumlare.
På övre plan finns lägenhetens andra badrum som är inrett i samma stil som det på entréplan med plastmatta på golvet och halvkaklade väggar. Skillnaden här uppe jämfört med entréplan är att det finns badkar.

KÖKET
I köket går skåpsinredningen i vitt. På golvet ligger erkparkett, som även återfinns i resten av bostaden. Ytan i köket är väl tilltagen vilket ger bra plats för ett rejält matbord. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd micro och fläkt.

VARDAGSRUMMET
I fil med köket finns allrummet som nås såväl från hallen som från köket. Här finns ett härligt ljusinsläpp via stora fönster och fransk balkong med dubbeldörrar.

SOVRUMMEN
Det finns två rejäla sovrum på ovanvåningen, båda har likadan ekparkett på golvet som på nedre plan. Det större sovrummet har fransk balkong med dubbeldörrar samt en glimt av sundet och Danmark. Det mindre sovrummet fungerar även utmärkt som ett kontor.

Område

Område
Bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns inom ett par minuter.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt tre bankkontor.
En bit nerför gatan finns även den trevliga Vikingsbergsparken.

Byggnad

Byggnadsår
1986
Våningsplan
5 av 5. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 475 000 kr
Månadsavgift
5 241 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten
Andel i föreningen
10.79849%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
125 kr
Summa
425 kr

Energideklaration

Prestanda
136 kWh/m2/år
Energiklass
E

Förening

Namn
Salvator 15
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769618-6712
Föreningens ekonomi
Man höjer avgiften 2% till 1 jan 2020.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
14 st varav 2 st hyresrätt(er)
TV/bredband
ComHem
Överlåtelseavgift
1163 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
465 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Renoveringar
Man ska måla om trapphuset 2020.
Gemensamma utrymmen
Källarförråd, tvättstuga, cykelförråd.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen registrerades 2008-04-16. Föreningens nuvarande ekonomiska plan registrerades 2009-09-21
och nuvarande stadgar registrerades 2009-03-24 hos Bolagsverket.
Föreningen är ett s.k. privatbostadsföretag (en äkta bostadsrättsförening). Det innebär att föreningens intäkter i huvudsak kommer i form av årsavgifter.

Intresseanmälan