Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Laxögatan 24

Rydebäck

4 rok
94 kvm
2 995 000 kr
Alla bilder

Bostadsrättsradhus på ett av föreningens bästa lägen!

Bland de populära nya adresserna i Rydebäck finner vi detta bostadsrättsradhus på en av områdets hörntomter. Fritt läge vid det intilliggande grönområdet i kvarterets mitt. Ett läckert boende i ett plan fördelat på 94 kvm med egen trädgårdstäppa, bekväm uppfart med plats för 2 bilar precis utanför dörren och ett stort tillhörande förråd.

Bostaden i sig är väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. En modern och smakfull pärla som erbjuder stora och sociala sällskapsytor med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Från vardagsrummet har man utgång till bostadens härliga trädgårdssida med stenlagd uteplats och en mindre grästäppa samt ett större förråd. För de som drömmer om ett uterum är uteplatsens hörna perfekt för detta. Utöver detta finner vi tre bra sovrum, där ett av dem idag används som kontor, en egen liten avdelning med ett större badrum, gästtoalett och en riktigt praktisk tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter.

I det direkta närområdet finns dagis, skola, lekplats precis utanför dörren, vackra promenadstråk, havet på 15 minuters gångavstånd och Rydebäck "centrum" endast ett stenkast bort. Ett mycket trevligt bostadsområde med skiftande arkitektur och vackra villor. Dessutom finns det gott om uppskattade golfbanor i nära anslutning.
Rydebäck är ett uppskattat samhälle för pendlaren som har E6:an endast 3 minuter från uppfarten. För de som hellre önskar ta buss eller tåg finns även detta inom 200-800m från bostaden. Mer bekvämt blir det inte!

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
94 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 387 kr/mån
Pris
2 995 000 kr utgångspris
Fastighetsmäklare
Andreas Schultz
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Tis 31 Mars
Ring 0735-179334 eller maila andreas@3etage.se för att boka tid!
Planritning

ENTRÉ
Praktisk entré med slittålig klinker i en grå kulör och goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. För ytterligare förvaring finner vi två bra garderober längre ned i bostadens hall. Hela bostaden värms upp med vattenburen golvvärme.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum finner vi direkt till vänster från hallen. Ett härligt rum med stora fönsterpartier som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp. Här ryms såväl dubbelsängen som övrig möblemang. Dessutom finner vi förvaring i form av en djup skjutdörrsgarderob med elfasystem.

SOVRUM 2
Direkt till höger från hallen nås sovrum 2. Ett perfekt barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Genomgående även för resten av bostaden är den stilrena ekparketten som även återfinns i detta rum. Här når man även en rymlig klädkammare.

VARDAGSRUM
Ett härligt vardagsrum med flera läckra fönsterpartier i olika utformningar. Ljusinsläppet är med andra ord stort och rummet i sig erbjuder plats för både soffa och en mindre matgrupp. Härifrån når vi bostadens uteplats som ligger i sydostläge. Här värmer solen redan från tidig morgon till tidig eftermiddag. Längst ner i trädgården finns ett stort och praktiskt förråd.

KÖK
Bostadens kök ligger i anslutning till vardagsrummet med delvis öppen planlösning. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam!
Köket är stort och luftigt med rejäla arbetsytor och riktigt gott om förvaring. Utöver det utgörs den maskinella utrustningen av hel kyl och frys, spis, ugn, fläkt, diskmaskin och micro. För de som drömmer om ett ännu större kök med exempelvis en köksö finns här goda möjligheter till detta genom att ta ner väggen till bostadens tredje sovrum som ligger invid köket. Idag erbjuds en bra matplats för upp till 8 personer.

SOVRUM 3
Ett mindre sovrum med stora härliga fönster ut mot bostadens baksida och trädgård. Plats för en säng av mindre modell samt övrig möblemang. Förvaring i form av en garderob.

GÄST-WC
En perfekt gästtoalett med grå klinker på golv och vitputsade väggar. Toalett, vask med stänkskydd och spegel med infälld belysning.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora moderna plattor i olika utformningar. På golvet vilar snyggt grått klinker och väggarna är klädda i rektangulära vita plattor som möts av en mörkgrå fondvägg. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar i glas, wc, kommod och spegelskåp med infälld belysning.

TVÄTTSTUGA
Otroligt praktisk med god förvaring och bra arbetsytor med vask. Precis som i det stora badrummet vilar grå klinker på golv och väggarna är vitputsade. Förvaring i form av underskåp och en garderob i fullhöjd. Här finns också boendets värmepanna.

Byggnad

Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Övriga byggnader
Stort förråd på tomten

Ekonomi

Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
4 387 kr/mån. Förbrukning av värme och vatten faktureras varje hushåll separat.
Andel i föreningen
0.0008333%
Andel av årsavgift
8.33333%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
500 kr
Hushållsel
300 kr
Vatten/avlopp
175 kr
Försäkring
200 kr
Summa
1 175 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Uteplats

Skyddad och stenlagd uteplats på trädgårdssidan samt möjlighet till en mindre uteplats på entrésidan.

Bilplats

Plats för 2 bilar!

Förening

Namn
Brf Guldholmen i Rydebäck
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769630-4653
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Allmänt om föreningen
Brf Guldholmen i Rybebäck bildades 2015 och består av 12 bostadsrättsradhus. Fastigheterna färdigställdes 2016 och byggdes av Myresjöhus. Den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC.

- Inga större underhåll är planerade de närmsta åren
- Medel bör reserveras årligen till det planerade underhållet
- Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmsta året

Intresseanmälan