Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Brogatan 5

Norra Hamnen

3 rok
88 kvm
4 595 000 kr
Alla bilder

Trea om 88 kvm på andra våningen med två balkonger belägen på absoluta toppläge i det nya bostadsområdet SeaU!

Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en stor social och trevlig yta. I denna del finns generösa fönsterpartier samt utgång till bostadens ena balkong som är snyggt inglasad och vetter mot söder med utsikt mot gården och havet. I lägenheten finns även två generösa sovrum, båda med platsbyggd förvaring. Från det större sovrummet nås bostadens andra balkong. som placeras i norrläge med kvällssol. Även härifrån tittar man ut över havet!
Snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt golvvärme och en gästtoalett finns också. Genomgående har man en takhöjd på nära 2,7m vilket medför en känsla av rymd och bidrar till ett rikligt ljusflöde. Genomgående i lägenheten har man valt exklusiva materialval som tex. Bänkskiva i kvartssten, nedfälld induktionshäll, vitlaserad 1-stavsparkett samt klinker på ena balkongen och dimmers. Denna bostad måste ses på plats!

Välkomna till det nya och vida kända området SeaU Helsingborg. Fastigheterna, signerade Gert Wingårdh, är något utöver det vanliga, både vad gäller utformning men framförallt också läge! Midroc är firman bakom projektet som är stadens hetaste stadsdel och även ansiktet utåt mot Öresund och kontinenten. Bostadskvarteret består av fyra flerbostadshus på 5-9 våningar med bostäder mellan 1-6 rum och kök. Mellan hotell- och kongressanläggning och the Tivoli kommer inom snar framtid en ny park anläggas. Här kommer erbjudas en grön mötesplats precis vid havet och kajpromenaden med butiker och restauranger precis runt hörnet.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
4 670 kr/mån
Pris
4 595 000 kr eller högstbjudande
Fastighetsmäklare
Martin Persson
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Tor 2 April kl 17:45 - 18:15
Anmäl er via vår hemsida
Lör 4 April
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning
Planritning

HALL: Välkomnande hall med naturlig plats för avhängning samt gott om förvaring i platsbyggda skjutdörrsgarder. Golvet här, liksom i resten av lägenheten är en mattlackad ljus ek 1-stavsparkett och samtliga väggar är släta och vitmålade. I hallen finns även infällda dimmbara spotlights i taket och direkt till höger hittar ni bostaden gäst-wc.

KÖK/ALLRUM: Köket och allrummet ligger i öppen planlösning och med ett ordentligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Härifrån nås bostadens första balkong som är inglasad och vetter mot föreningens innergård (söderläge). Här ligger klinker på golvet och från bostaden har man en härlig kontakt med havet. Köksinredningen i köket är från JKE design med vita luckor med integrerade handtag, stänkskyddet är kaklat i vitt och bänkskivan är en marmorinspirerad kvartssten, mycket snyggt! Rostfria vitvaror som kyl och frys, ugn och micro i arbetshöjd, samt integrerad diskmaskin. Nedfälld induktionshäll och fläkt. Samtliga vitvaror är från Husqvarna.

SOVRUM 1: Första rummet direkt till vänster vid entrén, ca 11 kvm stort med garderober.

SOVRUM 2: Rum nummer två på vänster hand, ca 14 kvm stort med platsbyggda garderober samt utgång till bostadens andra balkong i nordvästläge, som bjuder på både eftermiddags/kvällssol och sundsutsikt.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med matt grå granitkeramik på golvet samt vitt kakel på vägg. Här finns en dusch med klarglasväggar, kommod med extra förvaring, tvättställ, vägghängd wc, spegelskåp och både tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna). Praktisk arbetsbänk och extra förvaring ovanför i form av skåp. Spotlights i tak finns samt komfortgolvvärme.

GÄST-WC: Separat gäst-wc nås enkelt från hallen och ligger precis intill entrén. Även detta är helkaklat och följer enhetligt materialvalen i det stora badrummet. Spotlights i tak, vägghängd wc och spegelskåp.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Fönster
3-glasfönster isoler
Våningsplan
2 av 7. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
4 595 000 kr
Månadsavgift
4 670 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
125 kr
Summa
425 kr

Driftkostnaderna är uppskattade och beror på den enskilda förbrukningen.

Uteplats

Balkong 1: nås från kök/allrum och ligger i söderläge . ca 7 kvm stor.
Balkong 2: nås från sovrum 2 och ligger i sydvästläge. ca 4 kvm stor.

Bilplats

50 garageplatser. Går att hyra för 1 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

Förening

Namn
Brf Hamlet
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769633-0336

Intresseanmälan