Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Västergårdsgatan 23

Västergård

3 rok
78 kvm
895 000 kr
Alla bilder

3:a på Västergård

Ta tillfället i akt och förvärva denna lägenhet om 78 kvm på lugna Västergård! Bostaden är både ljus och fräsch med en optimal planlösning. Balkong i sydläge!

Bostaden erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Ljust kök med bra arbetsyta och plats för matbord.
De båda sovrummen är i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter genom både garderob samt klädkammare. Badrummet utrustat med badkar samt förberett till tvättmaskin. Perfekt dimensionerat vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen ligger i härligt sydläge och har utsikt över den grönskande omgivningen. Under 2019 målades samtliga ytskikt om i lägenheten. Då passade man även på att lägga nytt parkettgolv i vardagsrum samt nytt golv i de båda sovrummen.

På Västergård bor man lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Natursköna omgivningar finns runtomkring, likaså fotbollsplaner, Filborna arena och Fredriksdal. På kort avstånd nås kommunikationer, skolor samt livsmedelsbutiker.

Skynda på visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
78 kvm
Antal rum
3 rum
Månadsavgift
5 558 kr/mån
Pris
895 000 kr
Tis 31 Mars kl 18:30 - 19:00
Anmälan krävs!
Planritning

Kök

ENTRÈ
Rymlig entré med chans till avhängning samt förvaringsmöjligheter genom garderober.

KÖK
Praktiskt kök med gott om både arbetsyta och förvaring. Vita skåpsluckor med bänkskiva i rostfritt stål. Maskinpark bestående av kyl/frys, ugn, häll och fläkt. Här ryms ett matbord med 4-6 personer.

BADRUM
Stort badrum utrustat med badkar, tvättställ med spegelskåp ovan samt wc. Här finns förberett till tvättmaskin om så önskas. Plastmatta på golvet och ljusmålade väggar.

SOVRUMMEN
Båda sovrummen är i bra storlek med gott om förvaringsmöjligheter. Sovrummet intill köket har en egen klädkammare och det mot vardagsrummet till har en praktisk garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Ljust och fräscht vardagsrum med gott om plats både för soffgrupp, matplats samt annat möblemang. Här finns utgång till den insynsskyddade balkongen i sydläge med utsikt över grönområden.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1988
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
895 000 kr
Månadsavgift
5 558 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen
1.06379%
Andel av årsavgift
1.07546%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
150 kr
Summa
400 kr

Driftkostnaderna är beräknade enligt schablon.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-09-28)
Primärtenergital
132 kWh/m2/år
Energiklass
E

Bilplats

Garage och parkering finns i föreningen. Garageplatser kostar 300 kr/månad. Parkeringsplatserna kostar 150 kr/månad. Till dessa är det separat kö.

Förening

Namn
Brf Jätten 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Jätten 1 i Helsingborgs kommun med därpå uppförda byggnader med 90 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1988. Föreningen upplåter 90 lägenheter med bostadsrätt och 39 förråd, 55 garageplatser samt 46 parkeringsplatser med hyresrätt.

Intresseanmälan