Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Kullagatan 58

Centrum

2 rok
61 kvm
2 395 000 kr
Alla bilder

Varmt välkommen till Kullagatan 58 och denna vackra fastigheten anno 1905. Vindsvåning som det är placeras den högst upp i fastigheten med hiss genom hela det vackra trapphuset. Väl där bor man lugnt och skönt utan ljud från citymullret eller grannar ovanför. Dispositionen är utmärkt med perfekt planlösning. Hall/entré tar emot oss med praktisk avhängning för ytterkläder. Här finner vi även bra förvaring genom extra garderober. Direkt åt vänster ankommer vi bostadens sovrum, lugnt placerat mot innergården och med liten balkong som ger fin vy mot landborg och Kärnan. Här ryms dubbelsängen och ytterligare förvaring finner vi genom garderober. Vidare nås köket som även det placeras mot innergården. Fräscht kök erbjuds med gott om förvaring och bra arbetsplats, inte minst genom den tillbyggda köksön. En riktigt charmig del av kök är matplatsen som har placerats vid tidigare pigtrapp. Här är det riktigt fin vy över innergårdar och landborg och man sitter lätt och ledigt 4-6 perosner. Mellan kök och vardagsrum placeras badrum som är helkaklat och renoverades 2012. Slutligen nås vardagsrum som till ytan är utmärkt och disponerar såväl stor soffgrupp som övriga möbler. Detaljer såsom synliga hanbjälkar och trevliga ljusinsläpp ger denna avdelning en inbjudande och hemtrevlig känsla.

Sammantaget ett mycket trevligt boende mitt i staden. Bostaden har senare år genomgått större renoveringar och en röd tråd binder ihop lägenheten med genomgående golv, vita släta väggar och fräscha ytskikt. Hiss, balkong och bra avgift dessutom. varmt välkommen att boka in er på visning med oss!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
61 kvm
Antal rum
2 rum
Månadsavgift
3 285 kr/mån
Pris
2 395 000 kr
Fastighetsmäklare
Alexander Persson
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Lör 6 Juni kl 11:45 - 12:30
Varmt välkommen på visning, anmäl ert intresse på mail eller sms!
Planritning Planlösning

Hall/Entré

Praktisk och välkomnande hall med avhängning samt extra garderober till förvaring. Släta ljusa väggar och parkett på golv.

Sovrum

Av bra storlek med släta ljusa väggar och parkettgolv. Bra förvaring genom garderober och bra plats till stora dubbelsängen. Härifrån nås även balkongen som placeras i förmiddagssol med trevlig vy mot Landborg och Kärnan.

Kök

Riktigt trevligt planerat med bra arbetsplats och mycket förvaring. Köksön är en utmärkt plats att sitta vid och full utrusning följer genom kyl/frys, induktionshäll med ugn, fläkt och diskmaskin. En riktigt trevlig matplats finner vi vid den tidigare pigtrappan. Ekparkett på golv och släta ljusa väggar.

Badrum

Helkaklat badrum i med vitt kakel på väggar och mörkare klinker på golv. I fräscht skick med duschhörna, toalett, vask samt förvaring genom väggskåp.

Vardagsrum

En riktigt trevlig avdelning med vackra detaljer såsom framtagna hanbjälkar och trevliga takfönster. Rummet är rejält och här får man in den stora soffan med tillhörande möblering. Parkettgolv och släta ljusa väggar.

Byggnad

Byggnadsår
1905 (Fastigheten rotades 1985/86)
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Våningsplan
5. Hiss finns.

Ekonomi

Pris
2 395 000 kr
Månadsavgift
3 285 kr/mån. Värme, Vatten, Kabel-TV (basutbudet ingår i månadsavgiften)
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Summa
250 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
116 kWh/m2/år

Uteplats

Mysig balkong med trevlig vy och förmidagssol

Förening

Namn
Brf Helsingborg Kullen Västra 58
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769615-1484
Föreningen äger marken?
Nej
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Brf Helsingborg Kullen Västra 58 registrerades 2006-10-06 men ombildningen skedde inte förrän 2015-12-18. Föreningen utgörs av en fastighet innehållandes 17 lägenheter samt 4 lokaler med diverse verksamheter. 3 av föreningens bostäder hyrs idag ut av föreningen vilket innebär att när dessa bostäder med tiden sägs upp kommer inbringa ett stort kapital till föreningens kassa.

Under föreningens första år har följande åtgärder utförts:
- Takrenovering
- Fönsterrenovering/Fönsterbyte
- Balkongrenovering
- Fasadrenovering
- Ny tvättmaskin och utbyte av torkskåp

Renovering av stammar har nyligen skett i fastighetens andra del. Den berörda bostadens stammar var vid den tekniska besiktningen i betydligt bättre skick vilket resulterade i att en renovering ej blev aktuell.

Under de kommande 5-10 åren kommer följande åtgärder att genomföras:
- Utbyte av undercentral/ventiler
- Utbyte av hissmaskin
- En plan finns att bygga till balkonger mot gården. Man ser även över möjligheten till fler balkonger mot Kullagatan.

Vid ombildningen valde föreningen att sätta av 4 700 000:- inför kommande renoveringar. Flertalet av de åtgärder som man planerade vid den stora besiktningen som gjordes 2015-05-22 har redan utförts och pengarna är undanlagda för kommande underhåll.

Om området

Bo på gångavstånd till citys rika utbud av restauranger och shopping. Inom några hundra meter nås även kulturutbud av hög klass och hamn samt bad. Om man vill pendla så går man till Knutpunkten under 10 min.

Intresseanmälan