Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Båthusgatan 1

Norra Hamnen

4 rok
120 kvm
4 395 000 kr
Alla bilder

Två balkonger och en uteplats!

Brf Neptun är en unik förening så tillvida att i stort sett allt är inbakat i månadsavgiften såsom; el (á conto), tv, bredband, värme, vatten och garageplats.
Detta är kostnader som normalt läggs ovanpå en månadsavgift men som i detta fallet är inkluderat. Smidigt och oerhört praktiskt.

Läcker etagelägenhet vid Grönings entré med både uteplats i söderläge samt två balkonger. En i söderläge och en med kvällssol överblickandes Gröningen, strandpromenaden och vackra Öresund.

Vi når bostaden via södersidan på huset och man har en egen entré som för ett radhus. Uteplatsen vid entrén vetter mot söder och ger gott om sol samt trevlig utsikt över parken och promenaden bredvid.
Väl inne i bostaden står man i en hall med bra plats för avhängning/förvaring. Man får direkt en blick mot köket och den imponerande takhöjden.
Vid entrén finns även ett helkaklat fräscht duschrum med tvättavdelning och på hela entréplanet ligger ett grått klinkergolv.
Köket som är ett HTH-kök går i vitt med delvis träinslag för att bryta det minimalistiska intrycket. Det är luftigt och stilrent med öppen bardel mot matplatsen.
En vägg av betongglas släpper genom ljus men delar samtidigt av gentemot rummet som idag är ett sovrum. Det kan man fördel ändras så att man har en enorm matplats och social yta eller kanske ett läckert hemkontor.
Upp för trappan kommer vi till ett härligt allrummet som är fullt av karaktär och fräcka fönsterplaceringar. Rummet var tidigare större och kan enkelt bli så igen om det nuvarande extra sovrummet tas ned.
Då fönsterpartierna är upp mot taket ger det ljus men samtidigt bra möbleringsmöjligheter. Den glasade balkongdörren och fönsterna i vinkeln ger bra kontakt mot miljön utanför.
Här och framförallt från balkongen blir man hänförd över den fantastiska utsikten över folk som solbadar, spelar kubb, badar i havet och har det gott.
På ovanvåningen ligger ett mörkt golv som ger bra kontrast mot alla fönster samt vitmålade väggar. Här finns två sovrum i varierad storlek där master bedroom även har utgång till en söderbalkong med trevlig utsikt.
Mellan sovrummen finns en öppen klädkammare och ett helkaklat duschrum som innehåller en duschkabin med massagestrålar och ångbastu.
Allt som allt ett unikt och inbjudande boende som erbjuder livskvalité i Helsingborgs sundsnära stadsdel Norra Hamnen.
Här finns den gemytliga Kajpromenaden med båtplatser, restauranger och krogar. Strandpronmenaden med utegym, minigolf, nyanlagd lekplats och Fria Bads strand. Lägg därtill Stadsteatern, konserthuset och resten av citys utbud av nöje och service så behöver man i stort sett aldrig åka på semester.

Varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
120 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
8 559 kr/mån
Pris
4 395 000 kr som utgångspris
Fastighetsmäklare
Roger Billsten
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning.
Planritning Plan 1
Planritning Plan 2

ENTRÉPLAN

Klinkerbelagt entréplan med helkaklat duschrum innehållandes tvättavdelning, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark och generös matplats, sovrum med betongglasvägg och fönster mot Gröningen, förvaring vid entrén samt bredvid trappen upp till ovanvåningen.

OVANVÅNING:

Rymligt allrum med plats för både matsalsbord samt soffgrupp. Utgång till balkong överblickandes Gröningen, strandpromenaden och Öresund. Mörkt trägolv på hela våningsplanet. Två bra sovrum med klädkammare mellan dom. Från master bedroom nås söderbalkongen och på detta plan finns även ett helkaklat duschrum.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Båthusgatan 1
Område
Norra Hamnen
Kommun
Helsingborg
Pris
4 395 000 kr
Månadsavgift
8 559 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1999
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Cykelföråd i källare, lägenhetsförråd samt vinförråd.

Ekonomi

Bostaden är pantsatt
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2018-11-13)
Primärtenergital
176 kWh/m2/år
Energiklass
F

Uteplats

Uteplats i söder samt balkong mot söder och en mot norr med morgon-kvällssol

Bilplats

Garageplats i länga

Förening

Namn
Brf Neptun
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769603-5737
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
11 st
Antal lokaler
3 st
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Säljare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Brf Neptun var en del av den uppmärksamade H99utställningen och det är en något mindre förening innehållandes 11 lägenheter samt 3 lokaler.
Som medlem i Neptun får man även en garageplats som förvärvas som en separat enhet vid lägenhetsköpet till den förutbestämda summan uppgående till 137.500 kr. Om köparen ej vill ha garaget köper föreningen garageplatsen för den förutbestämda summan. Innehavaren ansvar själv för skötseln, (ingen kostnad för exempelvis el eller målning belastas.) Elen betalas via ett påslag till den månatliga avgiften med en á conto summa per månad (separat redovisad). Avläsning och avräkning sker 1 gång per år varvid mellanskillnaden debiteras/krediteras på månadsavgiften. Angående månadsavgiften är ett årligt påslag på 1% planerat för de närmsta åren. Angående renoveringar; under året främst byte av solskydd vid taket, övriga större åtgärder är planerade längre fram och omfattar då bl.a. byte av takpapp 2022 samt värmeväxlare och komponenter under 2024.

Intresseanmälan