Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Strandnäsvägen 14 F

Glumslöv

4 rok
131 kvm
4 250 000 kr
Alla bilder

Radhusidyll bland de skånska ängarna

Idylliskt och nybyggt gavelradhus med föreningens bästa tomt i sydväst-läge. Omgärdad av grönska och utsikt över de vajande fälten samt Öresund. Ett hem utöver det vanliga!

Med högt läge och utsikt över såväl Öresund, Ven och det omkringliggande, böljande landskapet som är så karaktäristiskt för Glumslöv. Här finner vi Sturenäs gård, idylliskt belägen mitt bland vajande fält skiner den vita byggnaden mot den omgärdande grönskan. Byggnadens utformning i fyra längor som omgärdar en gemensam gårdsplan minner om den ursprungliga byggnationen på platsen som går tillbaka ända till 1880-talet, en klassisk fyrlängad Skånegård, men nyproducerad!

På den absolut bästa gaveln med stor tomt i Sydvästläge ligger föreningens största bostad. 131 kvm fördelas i två plan. På entréplan ligger ett kalkstensgolv med vattenburen golvvärme som samspelar med de släta vitmålade väggarna och de målade gråa snickerierna på ett underbart sätt. Här finns ett vackert pärlgrått kök från Ballingslöv, stora sällskapsytor samt badrum med dusch och möjlighet till tvättmaskin. Via tre separata utgångar har man en underbar kontakt med den stenlagda uteplatsen som sträcker sig runt gaveln på huset. Både inifrån och från trädgården så njuter man av vackra vyer samt solen som vandrar runt bostaden. Entréplan är så pass stort att man med små medel kan skapa ytterligare ett sovrum, om man är i behov av detta. En trappa upp når vi en tv-hörna med magisk utsikt samt en arbetshörna på andra sidan trappan. Golven här uppe är massiva furugolv som har blivit lutat och oljat i en ljus nyans. Här finns två sovrum i bra storlek samt ett riktigt stort badrum med dusch och tvättmaskin.

Gratis Parkering sker på någon av de många platserna på den stora gemensamma parkeringen. Här finns även förråd och cykeluppställningsplats under en överbyggd passage som sparats kvar från den ursprungliga gårdsbyggnationen. Närmsta granne är Örenäs slott och ett par hundra meters promenad bort ligger det idylliska fiskeläget Ålabodarna med båtplatser, salta bad och restaurang. Tåg från Glumslövs station tar dig snabbt till såväl Helsingborg, Köpenhamn och Malmö/Lund. Utöver detta finns de båda kvalitativa golfbanorna Rya i Rydebäck och Landskrona GK i Borstahusen inom 5 minuter med bil.

Välkommen till ett boende med "Country Club" känsla och ett härligt lugn mitt i de vajande fälten!

Typ
Bostadsrättsradhus
Boarea
131 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
4 677 kr/mån
Pris
4 250 000 kr Utgångspris
Fastighetsmäklare
Andreas Schultz
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Sön 16 Augusti
Ring 0735-179334 eller maila andreas@3etage.se för att boka tid!
Planritning Entréplan
Planritning Alternativ planlösning
Planritning Ovanplan

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

ENTRÉ
Med gott om plats för avhängning samt förvaring via garderober. Genomgående på entréplan ligger ett kalkstensgolv med vattenburen golvvärme och samtliga väggar är släta och målade i ljusgrå nyans.

BADRUM
Helkaklat och riktigt rymligt med golvvärme, dusch med glasdörrar, wc, kommod samt förberett för tvättmaskin och torktumlare.

HALL
Inre hall med goda möjligheter till extra möblemang eller förvaring. Trappa till ovanplan.

KÖK
Stort och rymligt kök med möjlighet till långbord för hela släkten samt utgång till trädgården. Köksinredningen är från Ballingslöv i pärlgrått och bänkskiva i oljad helstavs ek. Den maskinella utrustningen är från Siemens bestående av hel kyl och frys, inbyggnadsugn, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Från köket vandrar man runt vidare till vardagsrummet. De många fönsterna samt de tre utgångarna till trädgården bidrar till ett underbart ljusinsläpp. Här ryms både soffgrupp och loungedel. Är man i behov av ytterligare ett sovrum så finns det goda möjligheter att avgränsa vardagsrummet.

OVANPLAN

ALLRUM
Det mindre allrummet här uppe är en perfekt tv-hörna. Här uppe kopplar man av på kvällen när solen går ner över Öresund. På andra sidan trappan finns ytterligare en hörna som man kan använda som kontorshörna eller bibliotek. På ovanvåningen är golven i massiv furu, lutade och oljade i ljus nyans. Samtliga väggar är släta och målade i ljusgrå ton. Vackra takbjälkar!

SOVRUM ETT
Stort sovrum som närmaste beskrivs som lyxigt. Fönster ger förutom gott om ljus även en trevlig vy över kringliggande omgivningar. Idag finner vi förvaring genom garderober som även kan utökas vid behov.

SOVRUM TVÅ
Perfekt gästrum med egen klädkammare.

BADRUM OVANVÅNING
Även på ovanvåningen finns ett stort och helkaklat badrum med golvvärme, dusch med glasdörrar, kommod och wc. Här finns en kombinerad tvättmaskin med torktumlare.

Område

Område.
Närmsta granne är Örenäs slott och ett par hundra meters promenad bort ligger det idylliska fiskeläget Ålabodarna med båtplatser, salta bad och restaurang.
Tåg från Glumslövs station tar dig snabbt till såväl Helsingborg, Köpenhamn och Malmö/Lund.
Inom ett par kilometer nås både Rya Golfbana i Rydebäck och Landskrona GK i Borstahusen.
I Glumslöv finns både dagis, skola, kyrka och livsmedelsaffär.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Strandnäsvägen 14 F
Område
Glumslöv
Kommun
Landskrona
Pris
4 250 000 kr
Månadsavgift
4 677 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
131 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadsår
2017
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
Förråd finns.

Ekonomi

Andel i föreningen
10.9076%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
125 kr
Summa
475 kr

Beräknat enligt schablon.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-04-16)
Primärtenergital
180 kWh/m2/år
Energiklass
F

Uteplats

Stor lättskött trädgård med gräs och stensatt uteplats. Ligusterhäcken börjar ta sig och kommer inom snar framtid att växa sig hög och avgränsa perfekt mot de två grannarna. Vattenutkastare finns.

Bilplats

Stor gemensam parkeringsyta med plats för alla föreningens boende samt även ett större antal gästparkeringsplatser.

Förening

Namn
Brf Sturenäs Gård
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769629-9861
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
12 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen registrerades 2015 och inflyttning skedde år 2017.
Fastigheten är bebyggd med ett ursprungligt bostadshus från 1880, innehållande 2 bostäder som blivit totalrenoverat under 2016. De resterande tre längorna är helt nyproducerade och färdigställda i början av 2017, dessa tre längor är uppdelade i 10 st radhus. Alla föreningens bostäder är upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen förfogar över 29 724 kvm lättskött tomt med robotgräsklippare, ett gammalt skyddsrum samt gott om parkeringsplatser för både de boende och alla gäster. Miljöhus finns också, precis som vars ett förråd.

Föreningen har tecknat bostadsrättstilläggsförsäkringen för varje medlem.

Intresseanmälan