Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Kullagatan 43

Centrum

4 rok
98 kvm
2 400 000 kr
Alla bilder

50-tals charm på Kullagatan!

Varmt välkommen till attraktiva Kullagatan 43. Mitt i centrum, på Helsingborgs gågata nummer ett, ligger denna spännande bostad från 50-talet om ca 98 välplanerade kvadratmeter. Planlösningen är flexibel och bostaden passar utmärkt för både två, tre och fyra personer. Bostaden är ursprungligen en fyra men har genom nedtagning av en vägg blivit en trea med luftigt och genomgående allrum där fönsterpartier vetter både mot innergården samt Kullagatan. Önskas funktionen åter som en fyra är detta en relativt enkel manöver att återställa.
I allrummet ryms dessutom både matgrupp för det större sällskapet samt rejäl soffgrupp. Vidare bjuder bostaden på en välkomnande hall som slukar det mesta, två större sovrum samt badrum. Köket är riktigt mysigt och här ryms även en mindre matplats.

På norra delen av Kullagatan bor du med hela stadens utbud runt hörnet. Njut av Dunkers Kulturhus, Konserthuset, Teatern eller bara den vackra utsikten över Öresund. Gå en promenad i Norra Hamnen eller testa någon av alla gourmetrestauranger som finns i centrum och på norr. Vill du ta ett dopp i havet ligger både Tropical Beach och Gröningen inom 5 minuters promenad. För den resglade ligger Helsingborg Central på kort gångavstånd. Här bor du med andra ord, med närhet till allt!

Varmt välkomna att boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Boarea
98 kvm
Antal rum
4 rum
Månadsavgift
5 391 kr/mån
Pris
2 400 000 kr som utgångspris
Fastighetsmäklare
Roger Billsten
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Sön 16 Augusti kl 11:00 - 11:30
Tidsbokning görs till Roger Billsten på 0735179333 eller roger@3etage.se
Planritning Planlösning
Planritning Planritning Original

HALL

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring i flera garderober. Släta ljusa väggar samt trestavsekparkettgolv.

KÖK

Riktigt charmigt kök som är praktiskt avskiljt. Originalskick med vita luckor samt stänkskydd i vitt kakel. Köket har goda förvaringsutrymmen i skåp och lådor. Bänkskiva i delvis mörkt trä samt delvis rostfri stål och maskinpark bestående av kyl/frys, diskmaskin, ugn och spis. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar ett mörkare golv.

BADRUM

Helkaklat badrum i sobra färger med väggar i delvis vit kakel samt delvis vitmålat. Golv är klätt i ett mörkt klinker. Dusch, WC samt kommod.

SOVRUM 1

Rofyllt sovrum beläget mot innergården. Ett lättmöblerat rum med fint ljusinsläpp samt vitmålade väggar och trestavsekparkettgolv.

SOVRUM 2

Lättmöblerat sovrum/kontor med härligt ljusinsläpp, släta väggar i vitt samt trestavsekparkettgolv.

ALLRUM

Pampigt genomgående allrum som rymmer såväl matgrupp för det större sällskapet som en rejäl soffgrupp. Vita slätmålade väggar tillsammans med ett riktigt trevligt golv och fint ljusinsläpp skapar en perfekt social avdelning i bostaden. Det som idag är detta stora allrum efter att en vägg tagits ned har tidigare varit ett vardagsrum och ytterligare ett sovrum (se original-planritning). Önskas funktionen åter som en fyra är detta en relativt enkel manöver att återställa.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Kullagatan 43
Område
Centrum
Kommun
Helsingborg
Pris
2 400 000 kr
Månadsavgift
5 391 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1958
Våningsplan
2 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Förråd bredvid dörren plus förråd i källare. Tvättstuga i källaren.

Ekonomi

Andel i föreningen
5.71436%
Andel av årsavgift
5.1361%
Bostaden är pantsatt
Ja

Energideklaration

Förening

Namn
Fiskaren i Helsingborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769612-4184
Föreningen äger marken?
Nej
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
BRF Fiskaren i Helsingborg är en välskött förening med extremt mycket intäkter från de lokaler som hyrs ut. I föreningen finns 19 lägenheter varav 18 upplåts med bostadsrätt och 1 upplåts med hyresrätt.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Fastighetsservice sköts av Anderssons Fastighetsförvaltning.

Föreningen har genomfört stambyte i huset mot Drottninggatan 2008 och under 2017 genomfördes releining i övriga stammar. Man har även renoverat terrassen, renoverat eller bytt samtliga fönster, sett över fasaden och utfört nödvändiga plåtarbeten på taket. Fastigheten är i gott skick.

Intresseanmälan