Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Ringvägen 116b

2 rok
35.5 kvm
1 395 000 kr
Alla bilder

2:a i populära Viken med egen trädgårdstäppa!

Varmt välkommen till Ringvägen 116b och denna bostadsrätt av radhuskaraktär! Förutom ytterst välplanerade kvadratmetrar så njuter man här av egna uteplatser med såväl dags- som kvällssol genom bostadens två rymliga uteplatser. Bakom de stängda dörrarna finner vi en totalrenoverad pärla med allt vad det innefattar.

Hallen är välkomnande med bra avhängning på väggen rakt fram. Genom tre trappsteg tar vi oss vidare upp till bostadens kök. Den halvöppna väggen mot entrén ger ett trevligt ljus och skapar en mer luftig känsla till rummen. Bostadens kök har nyligen totalrenoverats och är idag inrett med vita skåpsluckor som matchar snyggt med grå bänkskiva och stänkskydd. Förutom kökets generösa arbetsytor och goda förvaring, är det fullutrustat med en integrerad maskinpark.
Innan vi möts av bostadens renoverade badrum finner vi längre ned i den förlängda hallen, ett perfekt utrymme för exempelvis arbetshörnan eller varför inte till platsbyggda garderober?

Badrummet renoverades så sent som 2017 och är idag helkaklat i klassiskt utförande med grått kakel på såväl vägg som golv. Bostadens vardagsrum är generöst till sin storlek med stora härliga fönsterpartier mot trädgården som vetter i ett perfekt söderläge. Dispositionen ger utmärkta möjligheter för både matplats och soffgrupp. Precis som i resten av bostaden finner vi den fina ekparketten på golv, vitmålade väggar samt infälld takbelysning som ger ett behagligt ljus även på kvällen. Får vardagsrummet når vi även källarplan genom en smäcker spiraltrappa. Men innan vi går ner så tar vi en tur ut i trädgården. Det nämnda söderläget är en solgaranti och här grillar man, solar, odlar och hänger stora delar av året helt enkelt. Din alldeles egna täppa att ro om!

Källarplan erbjuder ett stort och luftigt sovrum, en tvättstuga som disponeras fritt samt gott om förvaring i form av ett stort förråd. Idag delar man entré med grannen intill, detta går enkelt att åtgärda genom att skärma av med vägg och dörr.

Sammantaget är detta ett riktigt fint boende, på gränsen till unikt. Med strand och bad inom 5 minuters gång, bra närservice och hela Vikens utbud vad gäller restauranger och affärer, så passar detta hem både för unga som för äldre. Varmt välkommen att boka visning med ansvarig Fastighetsmäklare!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 395 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
2 948 kr/mån
Boarea/biarea
35.5/25 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Källarplan

ENTRÉ

Gemensam entré med grannen direkt till vänster. Din privata dörr finner vi direkt till höger efter att ha klivit in genom första ytterdörren.

HALL

Bostadens hall är lagom stor med gott om plats för avhängning på väggen rakt fram. På golvet vilar en slitstark grå klinker och väggarna är vitmålade. I taket finner vi dimmbara spotlights vilket även är genomgående för hela bostaden.

KÖK

Bostadens kök renoverades så sent som för två år sedan och resultatet blev ett stilrent, modernt kök med vita skåpsluckor, en grå tunnare bänkskiva samt ett snyggt stänkskydd i grått mot vägg. Här erbjuds generösa arbetsytor och god förvaring i form av både över- och underskåp. Trots bostadens få kvadratmetrar är köket stort och välutrustat med en komplett, integrerad maskinpark som består av; kombinerad kyl/frys, ugn, micro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Intill den halvnedtagna väggen erbjuds en naturlig matplats för upp till tre personer. Vitmålade väggar, fin ekparkett på golv samt infälld belysning i tak.

BADRUM

BADRUM
Smakfullt renoverat badrum från 2017. Här är väggarna klädda med en större beige platta som möts av en mer klassisk grå klinker på golv. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar, spegelskåp, vask, förvaringsskåp, toalett samt behaglig golvvärme. Kvalitetsdokument finns.

VARDAGSRUM

Vidare in i bostaden finner vi det rymliga och ljusa vardagsrummet med plats för såväl soffa som en mindre matplats. Precis som i resten av bostaden vilar den fina ekparketten, vitmålade väggar och infälld belysning i tak. Härifrån når man bostadens insynsskyddade uteplats som vetter i ett perfekt söderläge med gott om soltimmar. Trots den lättöverskådliga arealen finns här gott om utrymme för den med gröna fingrar.

KÄLLARE

Den relativt nyinstallerade spiraltrappan i vardagsrummet har skapat ett naturligt flöde i hela bostaden och källaren har fått en helt annan innebörd. Idag slipper man gå ”runt om” bostaden för att nå det rymliga sovrummet och de övriga rummen här nere. På detta våningsplan nås även en tvättstuga som man får disponera fritt (förenings utrymme) utrustat med tvättmaskin, torktumlare och vask. Ett rymligt förråd tillhör också bostaden vilket vi finner även här.

Känslan av ett eget litet hus är mycket påtaglig här! Varmt välkomna på visning med ansvarig Fastighetsmäklare!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Ringvägen 116b
Kommun
Höganäs
Pris
1 395 000 kr
Månadsavgift
2 948 kr/mån
Inkl. värme, vatten och Kabel-TV. Obl. tillägg om 100kr för p-plats
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea/biarea
35.5/25 kvm / I föreningens register är lägenheten angiven som 1 rok med en boarea om 35,5 kvm. Biarean är en ungefärlig uppgift.

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1963
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Gaspanna
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Renovering
Totalrenoverad bostad 2017-2018.
Kvalitetsdokument finns för badrumsrenoveringen.

Ekonomi

Andel i föreningen
5.926%
Andel av årsavgift
5.64086%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
200 kr
Försäkring
100 kr
Summa
300 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Prestanda
142 kWh/m2/år

Uteplats

Perfekt liten trädgård som är härligt placerad i ett rakt söderläge med sol flera timmar om dagen. Trots den lättöverskådliga arealen så finns här utrymme för den med gröna fingrar. Även på framsidan finner vi ett mindre uteplats med kvällssol.

Bilplats

Till bostaden ingår en parkeringsplats

Förening

Namn
Brf Norra Hage i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-9822
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
12 st varav 1 st hyresrätt(er)
Överlåtelseavgift
1187 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Allmänt om föreningen
Brf Norra Hage i Viken bildades 2015 och består av 11 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. Byggnaderna är uppförda 1963 och föreningen äger fastigheten. Gemensamma utrymmen består av ett soprum samt ett cykelförråd.

Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA11 och har en andel om 38,8 %. Samfälligheten förvaltar gaspanna för värme och varmvatten.

Lägenhetsfördelning:
1 rok: 6st
3 rok: 1 st
4 rok: 5 st

Följande renoveringar är utförda:
2017:
- Fastighetens tak renoverades och byttes ut
- Ventilationsrör besiktigades och rensades
- Elcentral lagades
2019:
- Ytterdörrar byttes ut
- Avlopp och va byte

Planerat underhåll:
- Fönsterbyte

Januari 2021 kommer avgifterna höjas med 3 %.

Intresseanmälan