Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Hälsovägen 44

Slottshöjden

2 rok
60 kvm
1 695 000 kr
Alla bilder

Charmig vindslägenhet lugnt belägen mot innergården

Välkommen till Hälsovägen 44 och denna trevliga tvåa på högsta plan, dit man tar sig med den nyrenoverade hissen. Hela bostaden vetter mot söder och innergården, långt bort från gatans buller. Bostaden kännetecknas av luftiga och välplanerade ytor samt gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna. Köket renoverades 2010 och rymmer en rejäl matgrupp. I semi-öppen planlösning ligger vardagsrumsdelen, en rejäl yta med plats för soffgrupp och extra möblemang. Här kan man sätta upp en vägg och skapa ytterligare ett sovrum. I andra delen av lägenheten ligger det stora sovrummet. Här finns en hel vägg fylld av skjutdörrsgarderober och plats för ytterligare förvaring för den som har behov. I mitten av bostaden ligger det ljusa badrummet som renoverades i samband med stambytet på 80-talet. På femte våningen kan man njuta av vackra vyer över närliggande takåsar samt man är fri från insyn. Dina närmsta grannar är fåglarna och den stora Ugglan mitt emot.

Föreningen består av 21 lägenheter, varav 3 stycken är upplåtna med hyresrätt. Detta medför ett dolt värde i föreningen. Ekonomin är välskött och fastigheten är i gott skick. Föreningen förfogar över 5 garageplatser som kostar 800:- (separat kö-system).

Här bor man till en låg månadskostnad och med närhet till allt. Varmt välkomna att boka visning

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 695 000 kr Utgångspris
Månadsavgift
2 862 kr/mån
Boarea
60 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Slottshöjden
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Ons 28 Oktober kl 16:30 - 17:00
Anmälan krävs!
Planritning

ENTRÉ rejäl hall med plats för avhängning till vänster. Garderob.

SOVRUM stort sovrum med tre fönster. En hel vägg pryds av skjutdörrsgarderober från -13. Plastmatta och målade väggar.

BADRUM riktigt ljust badrum med tre fönster. Möblerbar fönsterbräda i marmor. Kaklade blåa väggar och ljusblå plastmatta på golvet. Badkar, wc, kommod samt spegelskåp ovan.

KÖK renoverades -10 med vita blanka luckor, svart kakel och grå bänkskiva. Maskinpark består av kyl/frys (-17), ugn med häll, fläkt och diskmaskin. Intill köket finns en rejäl matplats med bord för 8 personer. Fondtapet.

VARDAGSRUM genom kök och vardagsrum ligger parkettgolv och väggarna är målade i ljus kulör. Vardagsrumsdelen är avlång, första delen är perfekt för förvaring eller skrivbord. Lite längre in får du plats med en rejäl soffgrupp och plats för tv-hörna. Vill man, så kan man avgränsa denna del med en vägg och skapa en av Helsingborgs mest kvadratsmarta treor.

OMRÅDE Hälsovägen 44 är beläget i gränslandet mellan Slottshöjden/Stattena samt Tågaborg. I det direkta närområdet finns god service genom Stattena centrum med såväl en större välsorterad livsmedelsbutik, gym samt bank. Vidare finns flertalet restauranger och butiker på området. Goda kommunikationer genom flertalet busslinjer, snabb tillgång till större trafikleder samt ett bra promenadavstånd till city och knutpunkten.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Hälsovägen 44
Område
Slottshöjden
Kommun
Helsingborg
Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
2 862 kr/mån
värme, vatten och kabel-tv
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 kvm / Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1928
Våningsplan
5 av 5. Hiss finns.
Renovering

Ekonomi

Andel i föreningen
4.458%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
125 kr
Summa
375 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enksilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
95 kWh/m2/år

Bilplats

Det finns 5 garage som kan hyras till en kostnad om 800kr. Längs med Hälsovägen finns korttidsparkering och på närliggande gator finns 7 dygnsparkering.

Förening

Namn
Kattugglan 14
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769619-1670
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen bildades 2008 och det finns 21 lägenheter i huset varav 17 är med bostadsrätt och resterande 3 är hyresrätter, vilka får betraktas som ett dolt värde i föreningen. Där finns även 5 garageplatser. Fastigheten totalrenoverades under mitten av 80-talet med bl.a. stambyte, fönster, tak etc. 2016 målades trapphuset om och 2017 renoverades hissen. 2020 renoverades källaren samt tvättstugan och torkrummen. Man avser att sätta in säkerhetsdörrar 2021 samt nya garageportar.

Utöver detta finns en gemensam innergård med grillmöjlighet och sittgrupp.

Intresseanmälan