Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Röamöllagatan 40

Stattena

2 rok
67 kvm
2 250 000 kr
Alla bilder

Charmig vindsvåning med magisk balkong

Topprenoverad och mycket charmig vindsvåning (HISS) med magisk västerbalkong samt fungerande braskamin. En inflyttningsklar bostad utöver det vanliga!

Högst upp i huset ligger denna mycket charmiga vindslägenhet om hela 67 kvm. En spännande och unik bostad med läckra takkupor, snedtak och en murad skorsten med braskamin (eldningsbar!) som går genom vardagsrummet. Hela bostaden har blivit totalrenoverad de senaste två åren. Allt ifrån badrum till kök, golv och ytskikt samt strömbrytare och spotlights är nytt! Från balkongen som ligger i klockrent västerläge kan man se ut över närliggande takåsar och sola ostört hela dagen. På kvällen tänder man grillen samtidigt som solen går ner bakom Pålsjö skog. Här uppe bor man en eller två personer och era närmsta grannar är fåglarna som kvittrar. En bostad för de som söker det där lilla extra att komma hem till varje dag!

Kvarteret Snickaren med fastigheten Snickaren 15 på hörnan ligger i en sluttning och bebyggdes först idet nordvästra hörnet med ett flerbostadshus 1919. Det uppfördes med bostäder för de anställda på chokladfabriken Coralli. En välskött förening och fastighet med en charmig innergård.

Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.

Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 250 000 kr utgångspris
Månadsavgift
4 446 kr/mån
Boarea
67 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Stattena
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Tor 29 Oktober kl 17:40 - 18:10
Anmälan krävs!
Planritning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ klinkergolv och plats för avhängning. Garderober.

BADRUM Nyrenoverat med ljust kaklat golv, grå kaklade väggar, dusch med glasdörrar, runt handfat av sten, toalett, spegelskåp med belysning samt ett högre spegelskåp med inbyggd belysning som tänds när skåpdörren öppnas. Badrummet har golvvärme och belysningen går igång automatiskt när du kliver in i rummet.

KÖK gråa luckor med ekdetaljer, ekbänkskiva och tegel kakel. Utrustat med ugn med häll, fläkt, diskmaskin samt stora kyl/frys i rostfritt stål från Siemens. Parketgolv och gråmålade väggar sträcker sig hela vägen från köksdelen till vardagsrummet.

MATPLATS intill köket och invid det stora burspråket ligger matplatsen. Här ryms bord för cirka 6 personer.

VARDAGSRUM extremt charmigt rum i vinkel med plats för stora soffor. Teglad skorsten med braskmain går genom rummet och ger härlig karaktär.

SOVRUM stort och mysigt sovrum lugnt beläget. Ryms dubbelsäng och extra möblemang. Gott om garderober med belysning längs väggen till höger. En ny heltäckningsmatta av grå nyans och vitmålade väggar. Sovrummet är nymålat och har en stjärnhimmel i taket.

Lägenheten är utrustad med ek fönsterbläck och belysning som styrs via mobilen (Plejd överallt). Nytt golv är inlagt i lägenheten, nya golvlister och nya innedörrar.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Röamöllagatan 40
Område
Stattena
Kommun
Helsingborg
Pris
2 250 000 kr
Månadsavgift
4 446 kr/mån
ingår värme, vatten. obligatorisk kostnad för kabel-tv Tillkommer om 85:-/mån.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1919
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.

Ekonomi

Andel i föreningen
5.4843%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

Energideklaration

Uteplats

Magisk balkong i soligt västerläge med fri utsikt över närliggande takåsar.

Bilplats

Regelriktig parkering längs med områdets gator. Finns närliggande garage där varierad prisbild och tillgänglighet varierar.

Förening

Namn
Snickaren 15
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769615-5691
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen förvärvade fastigheten Snickaren 15 under sommaren 2007 och den består av 20 lägenheter. Inga större renoveringsarbeten, förutom översyn av hiss samt målning av plåtarbete, är planerade i fastigheten som blev totalrenoverad 1994-95 då bl.a vattenstammarna byttes, elen byttes, nya fönster sattes in och ett nytt tak lades. Läs mer om föreningens underhåll i årsredovisningen under fliken dokument.

Intresseanmälan