Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Brommagatan 32

Tågaborg

2 rok
60 kvm
1 995 000 kr
Alla bilder

Modernt, lyxigt och nyrenoverat

Helt nyrenoverad tvåa med öppen planlösning, stort kök med köksö, riktigt snyggt badrum (förberett för tvättmaskin) samt trendiga industriglasfönster mot det harmoniska sovrummet som ligger mot lugn innergård. En bostad utöver det vanliga!

Bostaden fördelar sig över hela 60 kvm, med en underbar sällskapsdel i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bjuder man in till stora middagsbjudningar där samtliga gäster kan samlas runt den sociala köksön. Man får enkelt plats med ett rejält matbord plus en mysig soffhörna i andra änden av rummet. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter och de vackra industrifönsterna in till sovrummet är helt rätt i tiden, en detalj som skapar både ljus och rymd. Som pricken över i:et har lägenheten ett riktigt snyggt renoverat badrum i grått, praktiskt förberett för tvättmaskin.Välskött och aktiv förening med övernattningslägenhet och pedantiskt skött innergård. Finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga.

Här bor man i hjärtat av Tågaborg med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog som nås via den vackra Landborgspromenaden eller genom stadens vackraste villakvarter. Centrums utbud nås via en promenad på cirka 10 minuter, precis som salta dopp i Öresund vid Gröningen eller Fria Bad. På närliggande Hjälmshultsgatan finns ett fantastiskt mat-torg med kulinariska upplevelser från alla världens hörn, goda pendlingsmöjligheter samt all service hittar man på Stattena Centrum som ligger ett stenkast bort.

Detta är en super-trendig tvårummare för den eller de som söker det där lilla extra att komma hem till varje dag.
Varmt välkomna!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 323 kr/mån
Boarea
60 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Ons 25 November
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning
Lör 28 November
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning
Planritning Brommagatan 32

Rumsbeskrivning

Hela bostaden totalrenoverades av fackman under 2020. Genomgående ligger ett enstavs-parkettgolv och alla väggar är släta och vitmålade.

ENTRÉ direkt till vänster ges plats för avhängning och vidare finns möjlighet att sätta in en hel rad med garderober. Platsbygga garderober med skjutdörrar finns en liten bit in från entrén.

SOVRUM via industrifönster med pardörrar nås sovrumsdelen. Lugnt belägen mot gården och rymmer såväl dubbelsäng som extra förvaring.

KÖK snyggt grått kök med stor köks-ö. Bänkskiva i ljus komposit-sten, vitt kakel ovan samt komplett maskinpark med kyl, frys, diskmaskin och ugn. Induktionshällen i köksön har inbyggd fläkt, very nice! I den stora och sociala köksön finns gott om förvaring samt möjlighet till barstolar.

VARDAGSRUM här ryms ett rejält matbord samt soffhörna. Bostaden ligger på så högt läge att man inte får någon insyn.

BADRUM snyggt badrum med gråa kakel och klinker-plattor. Dusch med vikdörrar i glas, wc, kommod, spegel, golvvärme och spotlights. Förberett för tvättmaskin.

KVARTER
Tågaborg med sin placering strax norr om centrum är en av stadens mer attraktiva delar. Området erbjuder gott om serviceutbud med Stattena centrum på gångavstånd och mysiga bagerier och butiker i närliggande kvarter. Placeringen vid landborgen gör att man snabbt kan nå flertalet parker, vackra villakvarter och Pålsjöskog.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Brommagatan 32
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
1 995 000 kr
Månadsavgift
3 323 kr/mån
ink värme, vatten, kabel-tv. Tillkommer obligatorisk kostnad för bredband om 165kr/mån. Föreningen står för bostadsrättstilläggsförsäkringen.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1931
Fönster
3-glasfönster
Våningsplan
1 av 5. Hiss finns.
Renovering
Bostaden totalrenoverades 2020 av fackman.
Övriga byggnader
Finns tvättstuga i och cykelförråd i källaren, övernattningslägenhet på våning 1, ett st källarförråd hör till lägenheten.

Ekonomi

Andel i föreningen
3.51413%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
132 kWh/m2/år

Bilplats

Gratis bilparkering erbjuds över stora delar av Tågaborg. Städdagar, dvs p-förbud är tredje måndagen och tredje tisdagen i månaden mellan 08.00-12.00 enligt skyltning. P-hus erbjuder parkeringsplatser under Tågaborgsskolan för ca 800kr/mån, finns även p-plats cirka 300-400 meter från lägenheten att hyra.

Förening

Namn
Brf Jägaren 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Nej
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 34 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Föreningen bildades 2012 och i föreningen finns en helt nyrenoverad gästlägenhet med kök och badrum. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen.

Tidigare underhåll:
-87 ROT-renoverat och stambytt 2011-2012 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
-13 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
-14 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, Pålsjögatan.
-15 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, Brommagatan.
-16 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
-17 Ommålning av trapphus
-18 Byte till modernt styr & reglersystem medweb-gränssnitt för värme och ventilation. Installation av stadsnät genom fiber till samtliga lägenheter. Kompletterande målning trapphus och källare. Ny Dörrautomatik.
-19 Utbytesplan maskinell utrustning i tvättstugor. En ny tvättmaskin + två renoverade varmmanglar.

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7.se

Intresseanmälan