Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Bagaregatan 15

Tågaborg

4 rok
118 kvm
3 850 000 kr
Alla bilder

Nybyggt Townhouse i hjärtat av Tågaborg

Unikt och nybyggt Townhouse med uteplats i fritt västläge samt p-plats som ingår!

Välkomna till Bagaregatan 15 och detta unika radhus i två plan. Här bor man förstklassigt i hjärtat av Tågaborg med egen uteplats i fritt solläge. Bostäderna kännetecknas av modern planlösning, fantastisk rymd med cirka 3 m i takhöjd både uppe och nere samt goda praktiska ytor med dubbla badrum samt separat tvättstuga. På entréplan finns stora sociala ytor och ett underbart kök och på ovanplan erbjuds tre sovrum plus ett sällskapsrum (idag utnyttjas samtliga rum till sovrum). Som pricken över i:et får man njuta av en underbar uteplats i fritt läge med utsikt över den gamla innergården. Här skiner solen från tidig förmiddag till kväll och den elektriska markisen gör att uteplatsen går att utnyttja en bra bit in på hösten.

Magnus Stenbocksskolan är klassisk mark för många av stadens invånare som är födda eller bott på norr eller i Hittarp/Laröd. Skolan är dessutom placerad i närheten av det slag som stod mellan dansken och svensken 1710 vilket lät utspelas vid Stattena/Ringstorp. Den 5 juni 2013 hölls den sista skoldagen i dessa fantastiska byggnader. Ett kapitel av vår historia har därmed avslutats och istället har en ny historia tagit vid då det 2016 stod 74 st helt underbara boenden klara för nästa generations Helsingborgare att flytta in i. Förutom magiska bostäder får föreningens medlemmar även ta del av en vacker innergård med grönska och sittgrupper, en gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet.

Här bor man i hjärtat av Tågaborg med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog som nås via den vackra Landborgspromenaden eller genom stadens vackraste villakvarter. Centrums utbud nås via en promenad på cirka 10 minuter, precis som salta dopp i Öresund vid Gröningen eller Fria Bad. På närliggande Hjälmshultsgatan finns ett fantastiskt mat-torg med kulinariska upplevelser från alla världens hörn, goda pendlingsmöjligheter samt all service hittar man på Stattena Centrum som ligger ett stenkast bort.

Varmt välkomna till ett unikt boende på magiskt läge!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 850 000 kr Utgångspris
Månadsavgift
6 318 kr/mån
Boarea
118 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Tor 26 November
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning
Lör 28 November
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning
Planritning Bagareg 15 entreplan
Planritning Bagareg 15 ovanplan

ENTRÉPLAN / HALL

Cirka 2,9m i takhöjd genom hela entréplan. Rymlig hall med förvaring via platsbyggda garderober från golv till tak med skjutdörrar. Extra förvaring ges under trappan. Praktiskt och snyggt klinkergolv samt vitmålade väggar.

TVÄTTSTUGA

Separat tvättstuga har sin fördeler, dessutom praktiskt ansluten till entrén. Här finns tvättmaskin, torktumlare, rejäl arbetsbänk med vask samt gott om förvaring. Grått klinkergolv och vitmålade väggar.

BADRUM

Grått klinkergolv och vita kaklade väggar utrustat med tvättställ med kommod, spegelskåp ovan, wc samt dusch med glasdörrar. Handdukstork.

KÖK/VARDAGSRUM

Kök och vardagsrum har en modern öppen planlösning med rejäla ytor som inbjuder till samvaro. Köket är från marbodal och utrustat med kyl, frys, häll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. Luckorna är vita och den rejäla diskbänken är i svensk Bohusgranit, mycket snyggt. I detta rum får man plats med soffgrupp, större matplats samt ytterligare möblemang. Kontakten med uteplatsen via de glasade pardörrarna är magisk.

OVANPLAN

Cirka 3,1m i takhöjd genom hela ovanplan. Genomgående ligger parkettgolv och samtliga väggar är vitmålade (förutom i sällskapsrummet som går i grått). Här erbjuds en hall med möjlighet att ställa ett skrivbord samt förvaring via klädkammare.

BADRUM

Grått klinkergolv och vita kaklade väggar utrustat med tvättställ med kommod, spegelskåp ovan, toalett samt badkar. Handdukstork.

SÄLLSKAPSRUM

Idag används detta rum som ett sovrum, men kan även utnyttjas som en perfekt tv-hörna.

SOVRUM 1

Intill sällskapsrummen finns bostadens minsta sovrum. Här rymms säng samt skrivbordshörna.

SOVRUM 2

I bostadens näst största sovrum har man utnyttjat takhöjden och satt in en våningsäng. Härlig rymd och trevlig vy från fönstret!

SOVRUM 3

Det största sovrumet rymmer dubbelsäng samt extra möblemang. En klädkammare utgör förvaring.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Bagaregatan 15
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
3 850 000 kr
Månadsavgift
6 318 kr/mån
Tillkommer obligatoriskt tillägg om 222 kr för bredband.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme
Renovering
Fastigheterna och bostäderna är totalrenoverade 2016
Övriga byggnader
Ingår förråd i källaren. Finns gemensamhetslokal/gästlägenhet och cykelförråd.

Ekonomi

Andel i föreningen
0.020086%
Andel av årsavgift
2.00862%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Summa
500 kr

Hushållsel och vattenförbrukning debiteras via föreningen.

Bilplats

Ingår 1 plats direkt utanför entrén (beroende på storlek på bil kan man få plats med 2 bilar).

Förening

Namn
Brf Magnus Stenbock i Helsingborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769628-1174
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 74 st bostadsrätter, 1 gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet. Föreningens byggnader har genomgått en totalrenovering och blev färdigställt 2016. Allt genom PEAB. Föreningens ekonomiska förvaltning sker via SBC.

Föreningens hemsida: https://www.hemsidan.com/magnusstenbock

Intresseanmälan