Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Rektorsgatan 14

Slottshöjden

2 rok
52 kvm
1 695 000 kr
Alla bilder

På populära Rektorsgatan finns nu möjlighet att förvärva en modern och fin lägenhet på 5:e våningen - med låg avgift och en härlig balkong! Bostaden ligger på ett sällsynt läge högt upp i huset och genomsyras av ett magiskt ljusinsläppet som höjden medför.

Bostaden har en välplanerad planlösning med rymliga rum och fräscha ytskikt. Elen är nyligen omdragen i lägenheten och vägguttagen/strömbrytarna har bytts ut. Köket är modernt och rymmer en mindre matplats, sovrummet vetter mot den lugna gården och är utrustat med platsbyggda garderober. Förvaringsmöjligheter finns även i hallen. Vardagsrummet är luftigt med gott om plats för både soff- och matgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Pricken över i:et är den lilla havsglimten man kan urskilja mellan höghusen. Badrummet är fräscht och i bra storlek, samt utrustat med badkar.

Alldeles ovanför backarna, endast sju minuters gång från centrums kärna, ligger trivsamma Slottshöjden och Rektorsgatan 14. Här uppe på landborgen bor du med närhet till all tänkbar närservice såsom livsmedelsbutik, café, gym och promenadstråken längs med Landborgen. Här finns även väldigt goda bussförbindelser för pendlaren där stationen på Stattena Centrum tar dig runt i Helsingborg men även ut till Väla och vidare.

Skynda på visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
3 180 kr/mån
Boarea
52 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Slottshöjden
Sön 24 Januari
Anmälan krävs!
Tis 26 Januari
Anmälan krävs!
Planritning

Hall

HALL
Praktisk entré med avhängningsmöjligheter till vänster. Vita släta väggar samt ljust stilrent golv skapar en ljus och inbjudande hall. I hallen finner vi även en fantastisk klädkammare som rymmer allt och lite till.

Kök

Vidare från hallen nås bostadens ljusa och stilsäkra kök som är inrett med vita luckor, vitt klassiskt kakel på vägg samt en riktigt trevlig bänkskiva. Kökets maskinpark består av: kombinerad kyl/frys, ugn, induktionshäll och fläkt. Ytorna är välplanerade och generösa med både över och underskåp för maximal förvaring. Precis som i entrén vilar det ljusa golvet och väggarna är vitmålade. Intill det stora fönsterpartiet mot föreningens innergård erbjuds en bra matplats för upp till 5 personer.

Badrum

Badrum med kaklade väggar och ljus plastmatta på golv. Ett välutrustat badrum med ett badkar, vask, spegel med infälld belysning, toalett och handdukstork.

Vardagsrum

Läckert vardagsrum med plats för såväl soffa som en mindre matplats. Stort härligt fönsterparti som bidrar till gott om ljusinsläpp. Härifrån nås den härliga balkongen har sol från eftermiddag till kväll. Tack vare att lägenheten ligger på femte våningen har man fri vy över Helsingborg - till och med en havsglimt skymtar!

Sovrum

Ett mysigt sovrum, även det med ett stort fönster. Här rymmer den stora dubbelsängen samt övrigt möblemang. Förvaring genom en stor garderobsvägg.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Rektorsgatan 14
Område
Slottshöjden
Kommun
Helsingborg
Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
3 180 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Ekonomi

Andel i föreningen
1.9511%
Andel av årsavgift
2.14%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Driftskostnader enligt schablon

Bilplats

Regelriktig parkering längs med områdets gator. Flertalet 7-dygns parkeringar i området.

Förening

Namn
Brf Rektorsgatan 12-16
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769615-1328
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
46 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Brf Rektorsgatan 12-16 förvärvade fastigheten 2008 och består idag av totalt 46 st lägenheter och 1 lokal.

Intresseanmälan