Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Älvkvarnsgatan 69

Naturglimten

4 rok
88 kvm
2 250 000 kr
Alla bilder

Charmigt boende med uterum!

Vill ni bo centralt men ändå lugnt och skönt i en mysig marklägenhet med trädgård och uterum så kan detta boende passa er alldeles ypperligt.
Här bor man som i en villa fast med bostadsrättens alla fördelar. Bilen parkerar man säkert i ett garage som tillhör bostaden.
Just denna bostad har ett attraktivt läge där man har eftermiddags- samt kvällssol på tomten och utanför finns ett grönområde med trädplantering.

Man stiger in till bostaden via egen entré på byggnadens gavel och hallen bjuder på ljust furugolv men praktiskt nog så finns klinker precis vid entrén. Det är generöst med förvaring via plats för avhängning vid entrén men även via en rymlig klädkammare. Direkt till höger finns duschrummet som renoverades 2016 på ett smakfullt sätt med grått klinkergolv, med golvvärme, samt vitkaklade väggar. Ett fönster finns till vädring och kommod samt skåp bryter med ljust trä stilrent mot de grå/vita ytskikten. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över. Från hallen nås också det första sovrummet. Här ligger det parkett och fönster mot trädgården ger behagligt ljus i rummet. Två garderober finns till förvaring.
Därefter kommer vi till köket som har en generös matplats och inredningen går i ljusgrått med rostfria maskiner. Maskinparken består av kyl/frys, inbyggnadsugn, glaskeramikhäll och micro. Diskmaskinen är utbytt 2018 medans övriga maskiner är från 2008. Vid kökets arbetsdel ligger klinkergolv medans vid matplatsen ligger ljust furugolv. Vardagsrummet är rymligt med plats för soffgrupp samt övrig möblering. En snygg fondtapet pryder en stor vägg och på golvet ligger bokparkett. Från detta rum nås uterummet som byggdes 2018. Det är av modell vår/höst från Skånska byggvaror och det är isolerat i golvet samt har golvvärme. Verkligen en oas att njuta av under större delen av året. Vill man sitta och mysa under bar himmel går man bara vidare till trädäcket eller gräsmattan. Läget är väldigt privat samt i perfekt västerläge med den sköna eftermiddags- sam kvällssolen som man längtar efter. Inne igen så finns två sovrum till där båda har garderober och det lite större rummet har parkett och det något mindre har ett laminatgolv.

Allt som allt ett perfekt boende för barnfamiljen eller för er som önskar ett villalikt bekvämt boende med gott om plats.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 250 000 kr
Månadsavgift
5 852 kr/mån
Boarea
88 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Naturglimten
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se

Budgivning

Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Planritning Planlösning

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Älvkvarnsgatan 69
Område
Naturglimten
Kommun
Helsingborg
Pris
2 250 000 kr
Månadsavgift
5 852 kr/mån
inkl v/va, garage, ComHem, bostadsrättstillägg
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plan
Byggnadsår
1998
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Förråd på tomten samt garage.

Ekonomi

Andel i föreningen
4.4%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
375 kr
Försäkring
150 kr
Summa
525 kr

Beakta att driftskostnaden skiljer sig åt efter familjesammansättning, förbrukningsvanor, kvalité på maskinell utrustning samt abonnemangsform.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-03-14)
Primärtenergital
162 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Staket- och häckomgärdad trädgård med både trädäck samt gräsmatta. Uterum samt förråd på tomten.

Bilplats

Garage i länga.

Förening

Namn
BRF Älvkvarnsbyn
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716438-5077
Föreningens ekonomi
Föreningen har stabil ekonomi och har inga stora avgiftsförändringar inplanerade.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
22 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Glimten 10 i Helsingborg med därpå uppförda nio bostadshus med 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Man har utöver löpande underhåll i dagsläget inga stärre renoveringar planerade. Ej heller är någon avgifstförändring beslutad. Föreningen arrangerar två städdagar per år för medlemmarna att delta i.

Om området

Naturglimten är ett relativt nytt bostadsområde i Helsingborg som präglas av dels närheten till natur och rekreation i närliggande grönområde samt Fredriksdals friluftsmuséum och dels av den bekväma näheten till stadens centrum som nås enkelt antingen via bil, buss eller cykel. Närhet finns också till både skolor och förskolor samt Olympiaområdets idrottsanläggningar.

Intresseanmälan