Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Prästgatan 16

Centrum

3 rok
109 kvm
3 195 000 kr
Alla bilder

Vacker 3:a mitt i stadens centrum - Gott om bevarade originaldetaljer

Välkommen till Prästgatan 16 och detta fina boende som placeras lugnt och skönt på 3.e våningen med hiss. Hela fastigheten renoverades för ett antal år sedan men just denna bostad har fortfaraden enormt mycket charm kvar såsom högt i tak, pardörrar, fiskbensparkett och sekelskiftes attribut. Hallen tar tar emot oss med praktisk avhängning samt förvaring genom garderober. På höger hand finner vi sovrum som är väl tilltaget och även utrustat med klädkammare. Från hall nås även badrummet som är fräschat och helkaklat. Genom inre hallen och köket ligger ett praktiskt klinker vilket naturligt tar oss vidare in i köket. Gillar man att laga mat är detta en dröm med både gott om förvaring, full maskinpark samt bra arbetsytor. Här finner vi även en matplats för 4-6 personer vid köksfönstret. Från kök tar vi oss vidare in i vardagsrummet. Här nås dubbla rum i fil med all sekelskiftesprakt bevarad. Takhöjd om 3 meter, takrosetter, pardörrar och fiskbensparkett är några av de saker som gör dessa rum mycket trevliga och vackra. Depositionen kan lätt ändras efter behov då man kan använda dem som seperat matrum och vardagsrum eller kanske vilja ha det ena som ännu ett sovrum. Förutom ovan så har man dessutom en solig uteplats vid entrén som passar perfekt att hänga på under sommarens varmare dagar.

Sammantaget ett mycket trevligt boende i fint skick. Praktiska detaljer såsom hiss och garage är välkommet samtidigt som föreningen är mycket stabil med en bra månadsavgift som bevis på det. Varmt välkommen att boka visning med oss på 3etage1

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
5 714 kr/mån
Boarea
109 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Centrum
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179331 alternativt alexander@3etage.se

Budgivning

Högsta bud 3 000 000 kr
Planritning Planlösning

Hall

Praktisk entré som sedan övergår till separerande hall. Bra förvaring genom garderober. Valnötsparkett som övergår i klinker samt släta ljusa väggar.

Sovrum

Stort sovrum med plats för ytterligare möblering. Bra förvaring genom separat klädkammare. Fiskbensparkett på golv och släta ljusa väggar.

Kök

Väldigt fint kök med gott om förvaring genom inredning samt bra arbetsytor. Färgerna går i vitt med bänk av valnöt och mörk kakel. Fullutrustad maskinpark med induktionshäll, fläkt, stor kyl/frys, diskmaskin, infälld ugn och lyxig kaffemaskin. Samma praktiska och snygga klinker som återfinns i hallen.

Badrum

Fräscha och helkaklat badrum med vitt kakel på väggar samt mörkgrå klinker på golv & runt dusch. Snygg tvättkommod med förvaring, toalett och dusch.

Matrum/Vardagsrum

Ett av två rum i fil. Högt i tak, släta ljusa väggar och fiskbensparkett på golv. Pardörrar tar oss både mellan kök och till grannrummet, väldigt vackert. Här finner vi hela sekelskiftes känslan och kontakten med både kök och vardagsrum är riktigt bra.

Allrum/Sovrum

Kan användas som vardagsrum eller sovrum. Även denna avdelning har fin kontakt med det andra rummet i fil och attributen från sekelskiftet finns förstås kvar.

Uteplats

Förutom föreningens egen uteplats på första våningen så har boendet en egen uteplats vid entrén som är solig under större delen av dagen. Här ryms en sittplats för 4:a med lite plantering.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Prästgatan 16
Område
Centrum
Kommun
Helsingborg
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
5 714 kr/mån
Inkl. värme, vatten, sopor och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
109 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Ekonomi

Andel i föreningen
0.1291%
Andel av årsavgift
12.90716%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Summa
300 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
150 kWh/m2/år

Uteplats

Egen uteplats vid loftgång samt tillgång till föreningens uteplatser på nedre plan.

Bilplats

Separat kök till föreningens garage

Förening

Namn
Brf Ruuth 8
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769608-3448
Föreningen äger marken?
Ja
TV/bredband
Comhem
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Renoveringar
Fastighetens totalrenoverades 1989 då man även ordnade underjordiskt garage och installerade hiss. Då renoverades även stammar och stigar.
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 10st lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Det finns garage (6 platser) på källarplan med goda chanser till plats inom rimlig tid.
På entréplan finns tvättstugan. Tidsbokning smidigt genom internet på www.ruuth8.se.
På innergården finns gemensam grillplats med möblemang samt grill under årets varmare månader.

Intresseanmälan