Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Persgatan 58

Centrum-Norr

2 rok
49 kvm
1 950 000 kr
Alla bilder

Tvåa på attraktiva Norr

Drömmer du om en helt nyrenoverad tvåa på bästa läge av Helsingborg med direkt-kontakt med stans vackraste innergård?

Vid foten av Tågabacken med bara ett par hundra meter till gröningen och sundet så placeras kvarteret Fides med sekelskifteskaraktär och magisk innergård. Här har vi nöjet att få presentera en charmig tvåa som är genomgående renoverad och inflyttningsklar omgående.

Här får vi njuta av en genomgående och trevlig planlösning där hallen avgränsar bostadens olika avdelningar. På höger sida finner vi det väl tilltagna och helt nyrenoverade köket med gott om plats för matgrupp om 6 personer. På vänster sida finner vardagsrummet med sociala umgängesytor och pricken över i:et i detta rum är de stora tidstypiska fönsterna som ger ett härligt och stort ljusinsläpp. Vidare in i bostaden har vi det mysiga sovrummet som trots sin storlek har plats för en 160 cm säng samt ytterligare förvaringsmöjligheter.

Förutom en väldigt charmig och välplanerad bostad så har innehavaren även direkt kontakt (via trapphuset) med Helsingborgs vackraste innergård. Här finns flertalet sittgrupper att välja mellan, både i skugga och sol, samt fantastisk grönska att njuta av. En riktigt lugn oas mitt i centrum.

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 950 000 kr
Månadsavgift
3 116 kr/mån
Boarea
49 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Centrum-Norr
Martin Persson
Assisterande mäklare
martin@3etage.se 0735-179338
Lör 24 Juli
Tidsbokning görs till Robin Zecevic på 0735-179332 eller robin@3etage.se
Planritning Persgatan 58

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till höger via garderober. Vitmålade väggar.

KÖK
I direkt anslutning till hallen åt höger finner vi det väl tilltagna köket. Helt nyrenoverat 2021 med plats för en större matplats för 6 personer. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Köksinredningen går i grått med vit bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Maskinell utrustning i form av ugn, häll, fläkt, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
I anslutning till hallen åt vänster öppnar sig vardagsrummet upp med stora fönsterpartiet och högt i tak. Ett trevligt sällskapsrum med plats för lite större soffgrupp. Väggarna är målade i beigt och på golvet vilar ett fint parkettgolv.

SOVRUM
Vidare in i bostaden i anslutning till vardagsrummet finns det mysiga sovrummet. Beroende på hur man placerar sängen så kan man få plats med allt ifrån en 1,40m säng till en 1,80m säng. Dubbla garderober utgör förvaring.

BADRUM
Rakt fram i hallen från entrén ligger badrummet. Snyggt renoverad 2021 i microcement med helt ny inredning, toalett, kommod med spegel ovan, dusch med vikvägg i glas samt handdukstork.

Område

OMRÅDE
Läget är ett av Helsingborgs bästa med stranden och hela City en kort promenad bort. Föreningen har en fantastisk innergård som är fri att nyttja med grillplatser etc. Den populära Margaretaplatsen samt Gröningen finns i närområdet. Då man ligger precis nedanför Landborgen kan man gå till den omtyckta Landborgspromenaden som tar dig till Sofiero eller Kärnan åt andra hållet mot City.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Persgatan 58
Område
Centrum-Norr
Kommun
Helsingborg
Pris
1 950 000 kr
Månadsavgift
3 116 kr/mån
inkl värme, vatten och kabel-TV. Bostadsrättstillägg ingår i föreningen försäkring.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1887
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Förråd hör till bostaden Tvättstuga finns i angränsande trapphus

Ekonomi

Andel i föreningen
1.1253%
Andel av årsavgift
1.20969%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Prestanda
130 kWh/m2/år

Förening

Namn
Brf Fides 13
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769615-0247
Hemsida
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
76 st
Antal lokaler
5 st
TV/bredband
ComHem
Överlåtelseavgift
1183 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
473 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen finns på adress Farmgränden 1-9, Integatan 4, Persgatan 52-62 samt Tågagatan 15-17. Består av 76 bostadslägenheter samt 5 lokaler och förvaltas genom Riksbyggen. Under 2013 har fastigheternas fasader renoverats och förbättrats. För några år sedan har även fönster och tak rustats upp och är idag i fint skick. Föreningen renoverar just nu trapphuset, samt balkongdörrar skall renoveras framöver.

Intresseanmälan