Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Erik dahlbergs gata 51

Tågaborg

3 rok
84 kvm
2 995 000 kr
Alla bilder

Balkong i Västerläge -Hiss - Riktigt bra skick

Välkommen till Erik Dahlbergs Gata 51 och denna vackra funkisfastighet som dessutom är i genomgående bra skick. Föreningen stoltserar dessutom med vacker uteplats samt praktiska behändigheter så som parkeringar på innergård (seperat kö) samt hiss till alla planen.

Just denna bostad placerar sig på våning 4:a och har senare år genomgått stora renoveringar. En spännande planlösningen med seperat sovavdelning gör att bostaden känns större än 84m2. Dessutom är våningen genomgående med stora fönster och luftig planlösning.
Mellan vardagsrum och kök placeras en rejäl matplats. Köket är riktigt fint med inredning från JKE Design samt Sile Stone bänk. Halvön mot matplatsen är både social och praktisk. Vardagsrumsdelen är rejäl och med en riktigt stor balkong i västerläge njuter man förstås extra under stora delar av året. Bostadens badrum renoverades 2020 och erbjuder dessutom tvättpelare. Förutom badrum finner vi även gäst W/C som praktiskt nog placeras i sovrumsavdelningen. Båda sovrum erbjuder bra förvaring som förstärks av garderober i korridoren utanför. Förutom genomgående fint skick av bostaden så njuter vi även av påkostade materialval och funkisdetaljer så som raka linjer, bra med rymd och genomgående ljus. Denna bostaden har helt enkelt allt för sig så varmt välkommna att höra av er till oss på 3etage för visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
5 598 kr/mån
Boarea
84 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Tågaborg
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Sön 25 Juli kl 12:00 - 13:00
Välkommen att boka in er på visning, anmäl er online genom hemsidan!
Mån 26 Juli kl 16:00 - 17:00
Välkommen att boka in er på visning, anmäl er online genom hemsidan!

Budgivning

Högsta bud 2 995 000 kr
Planritning Planlösning

Hall/Entré

Snygg grå klinker på golv med praktisk golvvärme. Förvaring genom skjutdörrar samt slätspacklade och målade väggar. Renoverat 2017.

Badrum

Riktigt fint badrum med klinker på golv och kaklade väggar. Bekväm golvvärme samt infällda spotts. Utrustat med tvättpelare (tvättmaskin & torktumlare), dusch, toalett och tvättkommod. Renoverat 2020.

Kök/Matrum

Inredning från JKE Design som går i vitt. Bänkskiva från Sils Stone med vitt ovanliggande kakel. Bra med arbetsytor som förstärks genom halv mot matplatsen. Matplatsen rymmer bekvämt 8 personer men kan sitta flera vid större tillställningar, härifrån har man även trevlig kontakt med vardagsrumsdelen. Fullt utrustat kök med induktionshäll, ugn, diskmaskin och kyl/frys. På golvet finner vi 1-stavsparkett som sedan är genomgående för hela bostaden medans alla väggar är slätspacklade och målade. Renoverat 2017.

Vardagsrum

Stort vardagsrum som flyter samman med matplats. Bra med plats för soffa samt övrig möblering. Även här njuter man av lus och rymd med samma genomgående 1-stavs parkett samt släta och ljusa väggar. Från vardagsrummet når man även sovrumsavdelningen som delas av genom korridor. Renoverat 2017.

Balkong

Rejäl balkong med plats för bord och stolar. Just denna placeras i västerläge med solgaranti under större delen av dagen och långt in på kvällen. Högt placerad på 4.e våningen samt även utrustad med markis.

Sovrum 1

Större av sovrummen. Samma genomgående 1-stavsparkett samt släta ljusa väggar. Utrustat med bra förvaring genom skjutdörrar. Renoverat 2017.

Sovrum 2

Mindre av sovrummen som idag används som kontor. Samma 1-stavparkett som i övriga delar av bostaden. Släta ljusa väggar och renoverat 2017.

Gäst W/C

Även denna avdelning är uppfräschad 2020 med nytt klinker på golv. Utrustat med toalett samt vask

Korridor

Avskiljande korridor som skapar avledningskänsla. Smart förvaringslösning längst ner, samma 1-stavsparkett och släta ljusa väggar.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Erik dahlbergs gata 51
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 995 000 kr
Månadsavgift
5 598 kr/mån
Inkl. värme, vatten, sopor samt bostadsrättstillägget för hemförsäkring. Obligatoriskt tillägg om 244kr för Comhem viket innefattar internet samt grundutbud av kabel tv.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadsår
1934/35
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Våningsplan
4. Hiss finns.

Ekonomi

Andel i föreningen
3.3897%
Andel av årsavgift
3.3897%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Summa
350 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
101 kWh/m2/år

Uteplats

Förutom en egen balkong i västerläge (med skyddande markis) så disponerar även föreningen en egen lummig trädgård.

Bilplats

Seperat kö till parkeringar.

Förening

Namn
Brf Morgonstjärnan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769609-1201
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Fastigheten förvärvades 2002 och blev grundligt renoverad under 2003-2004. Bostadshuset innehåller 36 lägenheter med bostadsrätt och 5 lokaler i källarplan. Gårdshuset innehåller 1 lokal/studio. På gården finns 11 parkeringsplatser samt en mysig grönyta med pergola och gemensam sittgrupp.

I byggnaderna finns dessutom lägenhetsförråd, cykelrum, miljörum,
gemensamhetslokal/övernattningsrum, teknikrum och föreningens förråd.

Lägenhetsfördelning:
1 rok - 1 st.
2 rok - 15 st.
3 rok - 19 st.
4 rok - 1 st.

Föreningen har god ekonomi och som man kan utläsa ur årsredovisningen så amorteras det på föreningens lån. Föreningen har mycket höga ambitioner att sänka el/värme förbrukningen och har under de senaste åren gjort en rad olika förbättringar. En investering som lönar sig på sikt.

Besök gärna föreningens hemsida: http://morgonstjarnan.bostadsratterna.se/

Intresseanmälan