Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Hylleblomsvägen 64

VIKEN

3 rok
69 kvm
1 695 000 kr
Alla bilder
Pre sale

Smakfull 3:a med modern och öppen planlösning i populära Viken!

Varmt välkommen till Viken och denna tilltalande trea med balkong i soligt västerläge!

På Hylleblomsvägen 64 bor du i en välskött förening i ett nyuppfört bostadsområde. 2014 uppförde Skanska/Boklok åtta flerbostadshus på Hylleblomsvägen och för tre år sedan färdigställdes hela området. Idag omgärdas man av radhus i blandad storlek, större friliggande villor och härlig natur med bl.a. äppel- och potatisodling.

Här bor du i en ljus pärla om 3 rum och kök som nästan är i nyskick! Bostadens 70 kvadratmetrar är ytterst välplanerade och anpassad utifrån det moderna levnadsmönstret med social samvaro i fokus. Det är viktigt att hitta plats för såväl samvaro som avskildhet och det har arkitekten tänkt på i denna bostad.

Bostadens vardagsrum är luftigt och ligger i anslutning till det stilrena vita köket som erbjuder en naturlig matplats intill ett av rummets fina fönster. Under de varmare kvällarna dukar man upp middagen på balkongen och njuter av sommarens mäktiga solnedgångar. Bostadens båda sovrum är bra i storlek med härligt ljusinsläpp. Utöver dessa egenskaper finner vi ett fräscht och stort badrum utrustat med en egen tvättavdelning samt en rymlig klädkammare.

Sammantaget ett tilltalande boende med god standard, attraktiva lösningar och bekvämligheter såsom förråd och parkeringsplats precis intill bostaden. Här kan man inget annat än trivas!

Denna bostad planeras läggas ut på den öppna marknaden inom kort! För mer info, vänligen kontakta ansvarig mäklare Hannah Kjell.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 695 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
4 189 kr/mån
Boarea
69 kvm
Antal rum
3 rum
Område
VIKEN
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se

Entré

Praktisk hall med god förvaring i form av en garderob samt en större klädkammare rakt fram. Avhängningsmöjlighet direkt till vänster, höger eller rakt fram. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar ett slittåligt golv i eklaminat vilket även är genomgående för hela bostaden.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum är ljust och lättmöblerat. Rymmer såväl stor säng samt övrigt möblemang. God förvaring i form av två garderober.

Badrum

I anslutning till hallen finner vi bostadens rymliga och fräscha badrum som är inrett med grå våtrumsmatta på golv, vita kaklade väggar och spotlights i taket. Badrummet är utrustat med en egen tvättavdelning (tvättmaskin och torktumlare), en större duschhörna, wc, kommod, spegel och en värmande handdukstork.

Kök

Stilrent kök i öppen, modern planlösning mot bostadens vardagsrum. Här finner vi generösa arbetsytor och god förvaring i form av vita över- och underskåp. En fin bänkskiva i laminat och ett trevligt stänkskydd i en grå nyans. Rummet är väl tilltaget och rymmer utan problem en matplats för 6-8 personer. Maskinparken består av en kombinerad kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

Ett trevligt vardagsrum med flera fönsterpartier som vetter ut mot bostadens balkong. Balkongen som nås härifrån är generös till sin storlek och rymmer ett lagom stort bord med tillhörande stolar.

Sovrum 2

Trevligt sovrum med fönster i två väderstreck som fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor.

VIKEN

Havet som granne, ljuvlig natur, idylliska gator och charm från medeltiden, allt detta finner du i vackra Viken! Det skulle kunna vara en av Sveriges vackraste tätorter och har sitt ursprung från medeltiden. Gatunätet har kvar sin medeltida form och detta speglas från de bevarade korsvirkeshusen från 1600-1700-talet. Det är en otroligt familjevänlig by med flertalet förskolor, grundskola upp till årskurs nio, golfbana och två matlivsbutiker där den ena finnes rakt över gatan. I den härliga fiskehamnen finns flera omtalade restauranger med blandat utbud. Här finns helt enkelt något för alla!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Hylleblomsvägen 64
Område
VIKEN
Kommun
Höganäs
Pris
1 695 000 kr
Månadsavgift
4 189 kr/mån
Inkl. värme, VA, kabel-TV och p-plats. Oblg. tillägg om 89 kr för bredband.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2014
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Gas med återvinning
Ventilation
FTX
Våningsplan
2 av 2. Hiss finns ej.

Ekonomi

Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd
Primärtenergital
73 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Fantastisk balkong som vetter i ett härligt nordvästläge med sol från sen lunch till sen kväll. Bostadens loftgång är även den en ljuvlig plats för morgonkaffet då den erbjuder just morgonsol.

Bilplats

Till bostaden hör en parkeringsplats. Bra med gästparkeringar.

Förening

Namn
Brf Boklok Backalyckan i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769626-3867
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
42 st
TV/bredband
Fiber
Tillåts delat ägande?
Gårdsplats
Gemensamma inergårdar som disponeras av medlemmarna.
Parkering
P-Plats ingår i avgiften
Allmänt om föreningen
Föreningens fastigheter är uppförda 2014 och består av 42 bostadsrätter. Den totala boytan uppgår till 2 940 kvm. Föreningen är fullvärdesförsäkrad och bostadsrättstillägg inkluderas i avgiften.
Till varje bostad ingår en parkeringsplats samt ett förråd. På området finns ett gemensamt förråd med bland annat trädgårdsredskap som man gärna får låna.

Senaste avgiftshöjningen skedde 2022-01-01. Föreningens ekonomiska förvaltare är Akevo.

Intresseanmälan