Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Brommagatan 7

Tågaborg

3 rok
80 kvm
2 795 000 kr
Alla bilder

Vindslägenhet intill Vikingsbergsparken

Precis ovanför Tågabacken och intill vackra Vikingsbergsparken ligger denna totalrenoverade och mycket charmiga vindslägenhet med synliga takbjälkar, dubbla balkonger och möjlighet att hyra parkeringsplats.

Med egen entré från andra våningen tar man trappan upp och slås direkt av rymden i bostaden. Här har man öppnat upp till nock med synliga takbjälkar och känslan är verkligen mäktig. Ett stort öppet allrum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns ett lyxigt kök med köksö och bänkskiva i marmor. Framför köksön har man möjlighet till ett riktigt långbord. Från köksdelen nås en av bostadens två balkonger, denna ligger i söderläge med sol från morgon till eftermiddag. I vardagsrummet har man även plats för en rejäl soffgrupp och vill man njuta av kvällssolen skjuter man bort dörren och går ut på bostadens andra balkong. Denna ligger lugnt mot gården, perfekt för att avnjuta kvällsmåltiden. I bostaden finns två sovrum i bra storlek, samt ett helt nyrenoverat och lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen förfogar över parkeringsplatser på gården och det finns förnärvarande möjlighet att hyra en plats.

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett härligt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad från havet och centrum. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, närbutik och restauranger finns det också gott om.

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 795 000 kr utgångspris
Månadsavgift
5 063 kr/mån
Boarea
80 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning Brommag 7

Entré

Entrén till bostaden sker på våning två (1,5 trappor upp) och invändigt i bostaden finner vi ytterligare en trappa upp till våningsplanet. Här är öppet till nock och platsbyggd förvaring med skjutdörrar. Ovanför trappan finns ytterligare ett litet utrymme som utgör förvaring samt här finns en eldstad som man kan göra eldningsbar. Genomgående ligger ett ljust enstavs golv och alla väggar är släta och målade.

Kök

Nytt från 2021 - Gråa luckor i kombination med Carrera marmor slår aldrig fel! Köket är från Kvik och köksön bildar en naturlig samlingsplats vid middagsbjudningar. Här brassar man maten på den 90cm breda spisen från Smeg (med dubbla ugnar) samtidigt som de många gästerna slår sig ner på andra sidan. Ett riktigt långbord ryms med plats för minst 12-14 personer. Köket är även utrustat med side-by-side kyl och frys, integrerad diskmaskin från Siemens och fläkt från Thermex (90cm bred). En läcker detalj är att man från köket kan då ut till en av bostadens två balkonger. Denna är i perfekt söderläge med utsikt ner mot Vikingsbergsparken.

Vardagsrum

Rejält och rymligt med öppet till nock, synliga takbjälkar och öppet mot köksdelen. Här ryms en större soffgrupp och via en skjutdörr når man bostadens andra balkong. Denna är i nord-väst med klockren kvällssol.

Master bedroom

Längst in i lägenheten finns ett riktigt master bedroom med heltäckningsmatta och god förvaring via skjutdörrsgarderob.

Sovrum två

Perfekt som kontor, arbetsrum eller tonårsrum. Även här har man lagt heltäckningsmatta.

Badrum

Renoverat 2021 - Lyxigt stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare (Bosch). Ljusa jordnära kulörer, spotlights i taket, stor kommod med spegelskåp ovan, samt extra förvaringsskåp. Toalett och dusch med glasdörrar.

Förvaring

Det finns extra förvaring både på vinden och via separat förråd.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Brommagatan 7
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 795 000 kr
Månadsavgift
5 063 kr/mån
I avgiften ingår värme och vatten
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1910
Våningsplan
3 av 3. Hiss finns ej.
Renovering
Stambytt -91

Ekonomi

Andel i föreningen
31.33%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr

Uteplats

Två balkonger tillhör lägenheten. En åt vart håll.

Bilplats

Två p-platser ca 900 kr /mån.

Förening

Namn
BRF Mars 15
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769631-4579
Antal lägenheter
4 st
Renoveringar
Stambytt -91
Ny fjärrvärmepanna -16
Parkering
Två platser. Kostar cirka 950 kr / mån.
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga
Allmänt om föreningen
Består av 4 lägenheter.

Intresseanmälan