Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Växjögatan 7F

Husensjö

5 rok
119 kvm
3 495 000 kr
Alla bilder

Välrenoverat radhus med vinterisolerat uterum!

På barnvänliga Husensjö ligger välskötta BRF Rebecca bestående av 14 st radhus med tillhörande parkeringsplats och gemensam lekplats. En mysig förening med god sammanhållning och fastigheter i riktigt gott skick. Nu finns möjligheten att förvärva kanske det allra bästa radhuset i föreningen.

Huset är fördelat i två plan om 119 kvm med tillhörande uterum om cirka 13 kvm. På entrésidan finns ett förråd samt plats för mindre sittgrupp och gårdssidan är sten samt träbelagd i söderläge med sol större delen av dagen. Här finns det magiska uterummet som är cirka 13 kvm stort samt vinterisolerat och har golvvärme. Ett utrymme som nuvarande ägare utnyttjar frekvent året om.

På entréplan finns ett snyggt renoverat kök från 2010, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga som blivit renoverad 2009. På andra våningen finns fyra sovrum, en klädkammare samt ytterligare ett badrum som också är renoverat 2009. För den som behöver ännu mer utrymme eller fler rum, så har grannar inrett vinden och skapat ytterligare cirka 35kvm boarea. Vinden här är isolerad och förberedd men att göra det till bostdsutrymme kräver godkännande från styrelse och ev stadsbyggnadskontoret.

Området är perfekt med närhet till skolor, dagis, affär och service. Goda pendlingsmöjligheter och på en kort promenad nås hela skogen vid Fredriksdal. För den motionsglade rekommenderas Olympia området med möjlighet till all sport du kan tänka dig. Sammantaget är detta ett välrenoverat radhus, i en välskött förening, på ett optimalt läge.

Varmt välkomna på visning!

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 495 000 kr utgångspris
Månadsavgift
5 101 kr/mån
Boarea
119 kvm
Antal rum
5 rum
Område
Husensjö
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan
Planritning Möjlighet att inreda vinden

Rumsbeskrivning

ENTRÉ klinkergolv med läcker detalj och garderober för avhängning.

KÖK renoverat 2010 från Smedstorp. Ovanskåp med ljusa vita luckor med delvis vitrindel, lådor i ek nertill. Vitt kakel och bänkskiva i kompositsten som tål värme med Infälld diskho. Gott om el-uttag och spotlights ovan bänkskiva. Komplett maskinpark med diskmaskin (-20), induktionshäll, fläkt, inbyggd micro och ugn, samt kombinerad kyl och frys. Matplats för fem personer om man inte som nuvarande ägare sätter dit en mobil köksö dvs (ingår ej).

GROVKÖK från köket nås ett grovkök som renoverades 2009. Utrustat med tvättmaskin (finns möjlighet att sätta in torktumlare) och förvaring.

HALL rymlig hall med plats för ytterligare förvaring eller arbetshörna. Parkettgolv.

BADRUM helkaklat badrum med ljusa plattor. Utrustat med dusch, wc och kommod.

VARDAGSRUM här ryms både soffgrupp och ytterligare matplats. Vinkel ger liv åt rummet och extra ljusinsläpp. Parkettgolv och tapetserade väggar.

UTERUM om cirka 13 kvm byggdes 2013. Vinterisolerat med golvvärme.


OVANPLAN

HALL från hallen nås samtliga utrymmen. Genomgående ligger ett parkettgolv på ovanvåningen. I hallen finns en klädkammare.

SOVRUM ETT här ryms en dubbelsäng och gott om garderober utgör förvaring. Även detta rum har en vinkel (som vardagsrummet) vilket ger härligt ljusinsläpp.

SOVRUM TVÅ ligger vägg i vägg med sovrum ett. Detta rum kan användas som arbetsrum men kan med fördel användas som sovrum till ett barn.

SOVRUM TRE ligger rakt över hallen och är stort nog att rymma en dubbelsäng samt garderober.

SOVRUM FYRA är i samma storlek som sovrum två. Även detta rum är perfekt sovrum för ett barn.

BADRUM totalrenoverat 2009. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Kommod, dusch med glasvägg, wc och handdukstork.

VIND isolerades 2015 och utnyttjas idag som förvaringsutrymme. Finns möjlighet att inreda vinden för att skapa ytterligare boarea om cirka 35kvm. Detta kräver godkännande från styrelse och ev stadsbyggnadskontoret.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Växjögatan 7F
Område
Husensjö
Kommun
Helsingborg
Pris
3 495 000 kr
Månadsavgift
5 101 kr/mån
I avgiften ingår vatten, p-plats, tilläggsförsäkringen för bostadsrätter och kabel-tv.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
119 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
1984
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
Förråd utanför entrén

Ekonomi

Andel i föreningen
7.14286%
Andel av årsavgift
7.14286%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
677 kr
Hushållsel
728 kr
Försäkring
100 kr
Summa
1 505 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-10-28)
Primärtenergital
86 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Härlig uteplats i soligt söderläge.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i avgiften. Gratis parkering på gatan utanför.

Förening

Namn
Brf Rebecca
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 14 st bostadsrättradhus med tillhörande parkeringsplats samt en gemensam lekplats och två gemensamma redskapsförråd. Föreningen har god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Riksbyggen bistår föreningen med ekonomisk och teknisk förvaltning.

Om området

Husensjö är ett lugnt område på ett behagligt avstånd från centrala Helsingborg. På södra delen av Jönköpingsgatan bor man granne med villakvarteren, vilket bidrar till en luftig känsla. Inom gångavstånd finns två matvaruaffärer, kommunikationer samt rekreationsområdena Fredriksdal och Jordbodalen.

Intresseanmälan