Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Domaregatan 7A

3 rok
68.5 kvm
2 295 000 kr
Alla bilder

Totalrenoverad trea på markplan med uteplats och utomhusspa på populära Domaregatan

Välkomna till en av Domaregatans absolut finaste lägenheter!
En totalrenoverad trea på markplan med stor inglasad balkong, uteplats med tillhörande utomhusspa! Belägen i populära bostadsrättsföreningen Ängslyckan.

Detta är verkligen en lägenhet i toppskick, bara till att flytta in utan att behöva tänka på några som helst renoveringar.
Bostaden renoverades under 2021 med väl valda material, fräscha genomgående ytskikt med vita släta väggar och samma snygga golv genom hela bostaden, samt ett helkaklat och fräscht badrum med golvvärme.

Själva lägenhetsytan är optimerad för den lilla familjen eller paret som vill njuta av alla bekvämligheter.
Ett magiskt helkaklat badrum med tvättmaskin och handdukstork. Köket är modernt och fullutrustat med allt som behövs i ett kök. Två praktiska sovrum finns och en stor klädkammare till förvaring.
Planlösningen är smart med sovrummen på ena sidan av bostaden och de sociala ytorna i form av kök och vardagsrum på andra sidan.

I lägenhetens hela bredd, utanför kök och vardagsrum löper den riktigt stora och inglasade balkongen som under en stor del av året fungerar som ett extra rum. Ut via skjutdörrar i glas från balkongen finner ni den mysiga uteplatsen, den perfekta platsen att umgås på under årens varmare dagar. Förutom plats för loungegruppen så har nuvarande ägare valt att sätta dit ett utomhusspa som kan användas året runt, lyxigt!

Denna lägenhet har helt enkelt riktigt mycket att erbjuda!
Varmt välkommen att boka visning med ansvarig mäklare.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 295 000 kr
Månadsavgift
4 130 kr/mån
Boarea
68.5 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Sön 26 September
Tidsbokning görs till Robin Zecevic på 0735-179332 eller robin@3etage.se

HALL

Ni välkomnas in genom säkerhetsdörren till en stor och funktionell hall i lägenhetens mitt. Här finns det gott om avhängningsyta för ytterkläder och skor. Ljust golv och vita väggar som löper i hela lägenheten.

VARDAGSRUM

Stort och ljust rum med plats för både soffa och större matplatsmöblemang.

KÖK

Fräscht kök med vita köksluckor och bänkskiva i marmor. Svart kakel ovan diskbänk. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin, spishäll samt ugn och inbyggd mikrovågsugn.

SOVRUM 1

Det första sovrummet direkt till höger från entrén. Båda sovrummen är lika stora, detta används idag som bostadens sovrum. Plats finns för dubbelsäng och viss övrig möblering.

SOVRUM 2

Sovrum 2 är som sagt lika stort som sovrum 1 och även här ryms både dubbelsäng och diverse övrig möblering. Perfekt barnrum/ kontor.

BADRUM

Totalrenoverat (-21) helkaklat i neutrala och ljusa färger med golvvärme, här finner ni dusch,vask med kommod och spegel med ledbelysning, tvättmaskin, samt handdukstork.

UTEPLATS

Stor inglasad balkong med utgång till den magiska uteplatsen med heltnytt utomhusspa.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Domaregatan 7A
Kommun
Helsingborg
Pris
2 295 000 kr
Månadsavgift
4 130 kr/mån
Värme och vatten
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68.5 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1960
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 3. Hiss finns ej.
Renovering
Ny elcentral
Totalrenoverat badrum med våtrumsintyg (-21)
Nytt golv i hela lägenheten
Nymålat i hela lägenheten inkl. balkongen
Utomhusspa
Övriga byggnader
Till bostaden finns två källarförråd, ett lite större och ett mindre. I övrigt finns det en festlokal, ett gästrum, tvättstuga med torkrum samt gym som får nyttjas utan extra kostnad för föreningens medlemmar.

Ekonomi

Andel i föreningen
0.76804%
Andel av årsavgift
0.76804%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
150 kr
Summa
500 kr

Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende av förbrukningsgrad samt abonnemangsform. Kostnaderna för utomhusspaet är exkluderade.

Energideklaration

Status
Utförd (2018-05-06)
Primärtenergital
125 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Riktigt stor inglasad balkong i fritt läge med utgång till en magisk uteplats! Här ute erbjuds bland annat utomhusspa samt gott om plats för umgänge.

Bilplats

Föreningen förfogar över både parkeringsplatser och garage. Kösystem till båda.

Förening

Namn
HSB Brf Ängslyckan
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1136
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
132 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Allmänt om föreningen
Husen byggdes 1959, samtidigt bildades föreningen. Föreningen innehar 132 bostadsrätter i storlekarna 2-4 rok. Husen har tre våningar utan hiss. Det finns p-platser för 85 kr/mån (kö) samt garageplatser för 495 kr/mån (kö).
Avgifterna höjs med 2% 2020-10-01.
Samtliga bostäder har indragen kabel-TV och fibernät. Det finns möjlighet att låna både övernattningsrum för 4 personer och festlokal. Föreningen är stabil och mycket omtyckt och har liten omsättning av lägenheter per år.

2008 skedde en relining och föreningens badrum och avloppsstammar renoverades i samband med renoveringen. 2013 byttes även tappvattenstammarna ut. Under 2015 har husfasader, garagebyggnader m.m setts över och rengjorts. Det senaste året har fastigheternas fönster bytts ut, satt in nya entrédörrar, taken renoverats samt installerat ett nytt passagesystem.

Föreningen är ansluten till HSB-NvSkåne i Hbg som sköter fastighetsservice och den administrativa delen.

För mer information, se föreningens årsredovisning.

Intresseanmälan