Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Erik dahlbergs gata 7A

Tågaborg

1.5 rok
42 kvm
1 450 000 kr
Alla bilder

Charmig 1,5:a i funkisfastighet med anor från 1930-talet

Alldeles ovanför Hälsobacken, endast sju minuters gång från stadens Kullagågatan, ligger anrika Tågaborg och Erik Dahlbergs gata 7A. Ett vackert funkishus byggt 1934 med många välbevarade detaljer. Här finns nu möjlighet att förvärva en fin genomgående etta med ljuvlig karaktär.

För ca 10 år sedan lät man renovera hela bostaden. Än idag är den i ett gott skick inrett med ett vitt fräscht kök med god förvaring och en söt liten matplats som rymmer upp till 4-5 personer. Bostadens badrum är även det fräscht, helkaklat i vitt och grått. Den stora hallen och bostadens härliga vardagsrum är vackert tapetserat med blåvita tapeter.

Trots sin storlek upplevs bostaden rymlig med plats för allt du behöver och med attribut från förr. Tycker du också om djupa fönsternischer, högt i tak, taklister som skapar karaktär och små söta förvaringsskåp lite varstans? Se hit!

Detta är den perfekta bostaden för dig som ska studera eller ta det stora steget och flytta hemifrån. Här bor du lugnt men endast sju minuters gångväg från stadens puls. Varmt välkomna!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 450 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
2 767 kr/mån
Boarea
42 kvm
Antal rum
1.5 rum
Område
Tågaborg
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Fre 10 December kl 09:00 - 09:30
Kontakta Hannah Kjell för att boka tid för visning!
Planritning Planlösning

HALL

En stor och möblerbar entré där flera av bostadsrättsinnehavarna väljer att sätta in ett förvaringssystem eller använder som sovavdelning. Dagens förvaring finner vi i den rymliga garderoben till vänster i hallen. På golvet vilar en stilren ekparkett som även den är genomgående för hela bostaden och väggarna är tapetserade med en underbar blåvit tapet.

KÖK

Till vänster finner vi bostadens fräscha kök som är inrett med vita högblanka luckor som möts av ett klassiskt grått kakel på vägg samt en riktigt slitstark bänkskiva i granit. Här finner vi god förvaring i form av både över- och underskåp och intill det stora fönstret finner vi en naturlig matplats som rymmer upp till 4-5 sittande personer. Maskinparken består av en kombinerad kyl/frys, ugn, spishäll och fläkt. Härlig mörkgrå nyans på vägg och ekparkett på golv.

VARDAGSRUM

Vidare in i bostaden finner vi det stora allrummet som erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet in mot innergårdarna. I detta rum finner vi flera av de tidigare attributen från förr, bland annat härliga taklister, djupa fönsternischer, två platsbyggda garderober som ger härlig karaktär till rummet samt den generösa takhöjden. Här får du enkelt plats med både soffa, en större säng samt ett bord om så önskas. Väggarna är klädda i ännu en blå/vit mönstrad tapet och på golvet vilar den genomgående ekparketten.

BADRUM

Badrummet finner vi i bostadens hall och är helkaklat och fräscht. Renoverat för ca 10 år sedan med grå mosaik på golv samt vitt kakel på vägg. Utrustat med toalett, dusch, spegelskåp och vask.

OMRÅDE

En av stadskärnans nordligaste stadsdelar med anrik bebyggelse från 1900-talets början. Närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog via Landsborgspromenaden. Bland övriga fritidsområden märks vackert belägna Vikingsbergsparken med fina grönytor. I angränsande område ligger Stattena Centrum med matlivs, apotek, post, bank mm. Kort promenad ner till stadskärnan med dess rika utbud av restauranger, butiker och kultur.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Erik dahlbergs gata 7A
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
1 450 000 kr
Månadsavgift
2 767 kr/mån
Ingår värme, vatten och kabel-tv.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1.5 rum
Boarea
42 kvm

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1934
Fönster
2-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 5. Hiss finns ej.

Ekonomi

Andel i föreningen
3.44259%
Andel av årsavgift
3.49201%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
175 kr
Försäkring
50 kr
Summa
225 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen

Energideklaration

Prestanda
215 kWh/m2/år

Bilplats

Regelriktig (fri) parkering längs med områdets gator.

Förening

Namn
Brf Kopparmölleparken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769613-9851
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1190 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Säkerhetsdörrar/trapprenovering 2019
Installation av fiber 2016
Div underhåll och småreparationer 2015/2016
Stambyte 2011/2012
Elcentral 2011/2012
Uppsäkring av elcentralen

Kommande underhåll:
Föreningens fönster kommer att bytas ut kommande år. Inga avgiftshöjningar är planerade för detta.
Allmänt om föreningen
Brf Kopparmölleparken bildades 2006 och består av 30 bostadsrätter.

Intresseanmälan