Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Stampgatan 9

Tågaborg

3.5 rok
84 kvm
2 750 000 kr
Alla bilder

Topprenoverad gavellägenhet

Topprenoverad gavellägenhet på Tågaborg med stora sociala ytor och ett kök utformat för att passa en köksmästare. Man har delvis öppnat upp och tagit bort några väggar vilket skapat en socialare planlösning med mer rymd. Förutom två rymliga sovrum i vars en sida av bostaden, ett ljust vardagsrum och en magisk västerbalkong, får man njuta av ett topprenoverat och snyggt badrum med egen tvättmaskin (möjlighet till torktumlare). Alla renoveringar till trots så har man lyckats behålla 40-talets charm och karaktär, en bra takhöjd, stenskivor i fönsterna och riktigt vackra golv för att nämna några detaljer. Gavelläget och de stora fönsterna gör att bostaden är mycket ljus och trivsam.

Brf Gjuteriet är mycket välskött och har stabil ekonomi med ett överskott i kassan. De har de senaste åren investerat mycket i fastigheten med bland annat nya fönster, nytt tak, nytt passersystem och nya entrédörrar samt nymålat trapphus. Inga kommande avgiftshöjningar är beslutade.

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 750 000 kr utgångspris
Månadsavgift
4 925 kr/mån
Boarea
84 kvm
Antal rum
3.5 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning

Rumsbeskrivning

ENTRÉ säkerhetsdörr och avhängningsmöjligheter direkt till höger. Slipat och mattlackat stavparkettgolv (-17), vitmålade väggar och spotlights i taket (-15). Den framtagna tegelväggen och vyn mot köket ger direkt en modern och trevlig känsla. Ingång till badrummet.

Nytt KÖK (-15) från JKE Design med bänkskiva av betong och vitt kakel som stänkskydd. Hörnskåp med utdragbar inredning, lådor till samtliga hurtsar, luckor/lådor är utförda med dämpning, låda för sopsortering under vask inkl invändig extra låda för tvättsvampar, diskmedel osv, eluttag med timer för kaffekokare, infällda spotlights i överskåp och hyllplan (LED) med dimmer, social bardisk vid induktionshällen med sittplatser. Ljust enstavs-golv och släta vitmålade väggar.
Rostfria VITVAROR (-15) med varmluftsugn, micro, induktionshäll med flexzon, hel kyl och frys, diskmaskin samt köksfläkt.

MATRUM intill köksdelen finns ett underbart utrymme med burspråk. Här ges plats åt matbord för 8 - 10 personer. Slipat och mattlackat stavparkettgolv.

Via Glasade pardörrar nås VARDAGSRUMMET. Ett ljust hörnrum med fönster i två väderstreck. Här får man plats med en större sittgrupp och kontakten med balkongen, via en glasdörr, är magisk. Slipat och mattlackat stavparkettgolv och målade väggar ljusa toner.

BALKONGEN ligger i klockrent västerläge med sol hela dagen. Här får man med lite finess plats 4 st och man blickar ut över föreningens gemensamma innergård. En magisk och lugn plats att koppla av på.

Två skjutdörrar skiljer åt MASTER BEDROOM från vardagsrummet. Här ryms dubbelsäng, arbetsplats och förvaring ges via den platsbyggda garderoben (-16) med skjutdörrar. Inredningen är från ELFA. Samma läckra golv som i vardagsrummet och släta vitmålade väggar. Även härifrån nås badrummet.

SOVRUM TVÅ ligger i andra änden av bostaden och även det är stort nog för att rymma en dubbelsäng. Här ligger ett ekparkettgolv, väggarna är släta och vitmålade och förvaring ges via garderober från Ballingslöv (-16).

Till BADRUMMET finns två entréer. En via entrén och en via master bedroom. Stort och rymligt samt helkaklat och modernt i grått och vitt. Utrustat med handukstork, tvättmaskin (förberett för att installera torktumlare), arbetsbänk, skåpsförvaring plus klädstång, toalett, kommod med eluttag för laddning av apparater, dusch med glasväggar, takdusch och handdusch. Totalrenoverat 2015!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Stampgatan 9
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 750 000 kr
Månadsavgift
4 925 kr/mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3.5 rum
Boarea
84 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1947
Våningsplan
3 av 5. Hiss finns ej.

Ekonomi

Andel i föreningen
6.254%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

Energideklaration

Prestanda
127 kWh/m2/år

Uteplats

Balkong i soligt västerläge med utsikt över föreningens innergård.

Bilplats

Närliggande garage under nybyggda Tågaborgsskolan eller via närliggande föreningar. Utomhus parkering går att hyra vid Stattena Centrum för en mindre kostnad.

Förening

Namn
Brf Gjuteriet
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769615-3480
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
16 st
Överlåtelseavgift
1190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Stampgatan 7-9 byggdes 1947 och består av 16 lägenheter. En välskött förening . Man förfogar över en riktigt härlig gård fylld av grönska, pergola med sittgrupp och grillmöjligheter.
Gjorde renoveringar:
Anslutet sig till stadsnätet samt renovering av torkvind -20
Nymålat trapphus inkl LED belysning -18
Nya Entredörrar i ek -17
Renoverat Sophus/cykelrum -17
Nya fönster -14
Nytt tak -14
Nya tvättmaskiner -07
Säkerhetsdörrar installerade -08
Ny värmeväxlare -10

Inga beslutade avgiftshöjningar.

Intresseanmälan