Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Beckasinvägen 17

Jonstorp

3 rok
99.7 kvm
2 750 000 kr
Alla bilder

Nyproducerat i Jonstorp!

Bland de nya populära adresserna i Jonstorp finner vi detta bostadsrättsradhus på ett av områdets absolut bästa lägen. Ett läckert boende fördelat på ca 100 kvm med egen trädgårdstäppa som vetter i ett fantastiskt västerläge, bekväm uppfart med plats för två parkerade bilar (nyinstallerad laddstolpe) precis utanför dörren och ett bra förråd för diverse trädgårdsredskap och möbler.

Så sent som för 3 år sedan stod bostaden klar. Området börjar ta form och inom kort är hela bostadsområdet uppbyggt med blandad bebyggelse som skapar en gemytlig känsla till byn. Bostaden i sig är otroligt väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. Detta moderna hem är inte bara smakfullt det är även väldigt socialt och erbjuder fina härliga sällskapsytor med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Från det vita stilrena köket har man utgång till bostadens baksida med en fantastisk uteplats i väst och en mindre trädgårdstäppa som ebbar ut mot omgivningens grönytor precis invid. För de som drömmer om ett uterum är uteplatsens hörna perfekt för detta och något som även föreningen diskuterar bland medlemmarna.

I övrigt finner vi två bra sovrum (möjlighet till tre finns), ett större badrum med en lyxig tvättavdelning, gästtoalett och goda förvaringslösningar. Detta är helt klart ett boende för den kräsne!

Här omgärdas man av dagis, lekplatser, multiarena, vackra promenadstråk och naturreservat, havet på 5 minuters gångavstånd och närlivs bara några minuter bort. Ett mycket trevligt bostadsområde med underbar arkitektur och vackra villor.

Varmt välkomna att boka visning med oss på 3etage!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 750 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
4 965 kr/mån
Boarea
99.7 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Jonstorp
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Sön 23 Januari kl 11:00 - 11:45
Kontakta Hannah Kjell för att boka tid för visning, eller anmäl er online!
Tis 25 Januari kl 16:00 - 16:45
Kontakta Hannah Kjell för att boka tid för visning!
Planritning

ENTRÉ

Gästvänlig entré med slittålig klinker i en mörkgrå nyans, vitmålade väggar och goda avhängningsmöjligheter direkt till höger genom en rymlig skjutgarderob i spegel. Hela bostaden värms upp med energisnål, vattenburen golvvärme som går att anpassa för varje rum.

SOVRUM

Direkt till höger från hallen nås bostadens största sovrum. Ett härligt rum med ett stort fönsterparti i öst som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp. Här ryms den stora dubbelsängen. Från detta rum finner vi en grym klädkammare, inredd med mycket god förvaring. Smakfull ekparkett på golv samt vitmålade väggar.

SOVRUM

Bostadens andra sovrum är något mindre och utrustat med en fristående garderob. Ett perfekt barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Ekparkett på golv, vitmålade väggar, fönster i öst.

BADRUM M TVÄTTAVDELNING

Riktigt trevligt badrum med stora moderna plattor i olika utformningar. På golvet vilar grå klinker och väggarna är klädda med vita stora plattor som möts av en grå, kaklad, fondvägg. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar, toalett, kommod, spegel och golvvärme. Bakom badrummets två diskreta väggar gömmer sig bostadens tvättstuga. Utrustat med egen värmepanna, tvättmaskin, torktumlare, vask och god förvaring i form av både över- och underskåp.

GÄST-WC

Perfekt gästtoalett med grå klinker på golv, vitputsade väggar som möts av en kaklad fondvägg i grått. Toalett, kommod, spegel och golvvärme.

VARDAGSRUM

Ett härligt vardagsrum med flera läckra fönsterpartier i olika utformningar. Ljusinsläppet är med andra ord fantastiskt och rummet i sig erbjuder plats för både soffa och matgrupp. För familjen som är i behov av ytterligare ett sovrum, är planlösningen optimal. Med små enkla medel kan en vägg sättas upp för att skapa det där tredje sovrummet. Precis som i resten av bostaden vilar den stilrena ekparketten och väggarna är vitmålade.

KÖK

Bostadens kök ligger i anslutning till vardagsrummet med öppen planlösning. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam! Köket är stort och luftigt med rejäla arbetsytor och bra förvaring genom både över- och underskåp. Köket som kommer från kvalitetsmärket Ballingslöv, är påkostat och fullutrustat med en antracitgrå bänkskiva, stora läckra kakelplattor mot vägg samt en fullutrustad maskinpark från Siemens. I köket finns där även gott om plats för ytterligare en matgrupp upp till 4-6 personer. Härifrån når vi bostadens uteplats som ligger i ett perfekt västerläge med sol från sen lunch till kväll.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Beckasinvägen 17
Område
Jonstorp
Kommun
Höganäs
Pris
2 750 000 kr
Månadsavgift
4 965 kr/mån
Exkl. va, värme och renhållning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
99.7 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
1 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
El - vattenburen värme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
Förråd

Ekonomi

Andel i föreningen
8.54%
Andel av årsavgift
8.54054%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Uppvärmning
1 000 kr
Vatten/avlopp
219 kr
Renhållning
125 kr
Försäkring
150 kr
Summa
1 494 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. * I denna bostaden har du individuella avmätare vad gäller el och vatten. Varje enskilt hushåll har individuella el- och renhållningsavtal. På så sätt kan man själv påverka sin drift. Vattenförbrukningen mäts varje år av bostadsrättsföreningen. Man räknar då ut ett snitt för just ditt hushåll. Det du förbrukar är det du betalar för, inget annat!

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
B

Uteplats

Stenlagd framsida, plats för ett mindre cafeset/loungehörna. En ljuvlig plats att inta morgonkaffet på. Är du en soldyrkare och uppskattar solens eftermiddagsstrålar och solnedgångar? Då är detta den optimala uteplatsen för dig. Bostadens trädgårdsbaksida erbjuder ett härligt trädäck men även en mindre täppa med vackra blomster som vidjehortensia och fjärilsbuske.

Bilplats

Nyinstallerad laddstolpe för elbil.
Asfalterad uppfart/carport med plats för två bilar.

Förening

Namn
Brf Optimalahem i Jonstorp Två
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-7586
Föreningen äger marken?
Antal lägenheter
12 st
TV/bredband
Fiber
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Brf Optimalahem i Jonstorp Två består av 12 bostadsrättsradhus i attraktiva Jonstorp. Byggnaderna är uppförda 2018, 2019 flyttade samtliga bostadsrättsinnehavare in till sina nya fina bostäder. Riksbyggen tar hand om föreningens ekonomiska förvaltning.

Föreningens fastigheter har individuella avmätare vad gäller el, vatten och sopor. Varje enskilt hushåll har individuella el- och renhållningsavtal. På så sätt kan man själv påverka sin drift. Vattenförbrukningen mäts varje år av bostadsrättsföreningen. Det du förbrukar är det du betalar för, inget annat!

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa och ett bostadsrättstillägg ingår i försäkringen.

Intresseanmälan