Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Kullavägen 33

Ringstorp

3 rok
70 kvm
2 150 000 kr
Alla bilder

MAGISK BALKONG I VÄSTERLÄGE

Varmt välkommen till denna välplanerade trea med fantastisk tvådelad balkong och öppen planlösning. Då balkongerna är generösa i storlek kan det åtnjutas eftermiddagskaffe i solen och middagsbjudningar med nära och kära utan att trängas. Här har verkligen arkitekten tänkt till då planlösningen är optimalt utnyttjad. Garage i huset. Lummig och inbjudande innergård med en liten fin lekplats samt platser att sitta och umgås på.

Här bor man på en trevlig och lugn gata med promenadavstånd till närservice som Ica, gym, restauranger, grönområden och buss samt pågatåg. Man har snabb access ut till E4:an samt E6:an.

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: roger@3etage.se eller samtal/sms till: 0735179333.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 150 000 kr
Månadsavgift
4 541 kr/mån
Boarea
70 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Ringstorp
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Sön 22 Maj kl 16:30 - 17:00
Tidsbokning görs via hemsidan. Välj en ledig tid, tack!
Planritning Planlösning

Rumsbeskrivning

Direkt från gatuplan eller garaget tar vi enkelt och bekvämt hissen raka vägen upp till våning 4. Bostaden är genomgående i fint skick med rymligt och ljust allrum i öppen lösning mot det fräscha köket. Här liksom i hela bostaden ligger ett parkettgolv och det finns gott om plats för både matsalsmöbler och soffmöblemang. Man går ut till balkongen från allrummet till den generösa balkongen som vetter i perfekt västerläge. Köket från Vedum går i vitt med maskinpark från Electrolux bestående av; kyl, frys, ugn, fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. Sovrummen är riktigt mysiga och det som är något större har garderober till förvaring samt utgång till balkong. Sovrum 2 är även det i bra storlek och perfekt som barnrum, hemmakontor eller gästrum. Badrummet är helkaklat i stilrena nyanser och utrustat med egen tvättavdelning för extra komfort. Entrén är välkomnande med plats för avhängning samt bra förvaring via klädkammare. Ett komplett och kvadratsmart boende i ett fantastiskt område.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Kullavägen 33
Område
Ringstorp
Kommun
Helsingborg
Pris
2 150 000 kr
Månadsavgift
4 541 kr/mån
exkl värme/vatten men inkl bostadsrättstillägg
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader
Till bostaden hör ett källarförråd. Det finns även en gästlägenhet till förfogande för 275kr/natt samt en festlokal som kan hyras för 500kr/tillfälle. Grovtvättstuga på entréplan, miljörum samt cykelrum.

Ekonomi

Andel i föreningen
2.58808%
Andel av årsavgift
2.58812%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
141 kr
Hushållsel
289 kr
Vatten/avlopp
62 kr
Summa
492 kr

Uppskattad driftkostnad. Denna summa varierar beroende på familjesammansättning, ålder på vitvaror samt vanor.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-11-27)
Primärtenergital
129 kWh/m2/år
Energiklass
E

Bilplats

Garageplats går att hyra för 850 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Förening

Namn
Riksbyggens BRF Celsiana i Helsingborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-9463
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
2013 uppfördes fastigheten Embla 1, som föreningen själva äger, och omfattar en fastighet med 39 bostadsrätter. Föreningen förfogar även över 1 lokal, 28 st garage samt 7 st gästparkeringsplatser. Man ska montera 3 laddstolpar på gästparkeringen. Garage kostar 850kr/mån. I övrigt ska man byta ut gummiduken under sedumtaket vilket är ett garantijobb. Man kommer ev justera avgiften 1-2 % vid åsskiftet. Riksbyggen förvaltar.

Du påverkar själv din egen energiförbrukning och betalar alltså inte för någon annans uppvärmning i huset. Varje bostadsinnehavare står för sin egen förbrukning. Fastigheten i sig är handikappanpassad med så få trösklar det bara går och dörrar som är elektroniska.

Om området

Ringstorp med sitt charmiga koloniområde ligger 2,5 km från centrum. Området var ett av de första som byggdes utanför Helsingborgs äldre bebyggelse efter andra världskriget men det har även nybygga flerfamiljshus och radhus som stod klara från 2010 och framåt till dags datum.
I områdets absoluta närhet finns ICA, restauranger, gym och kommunikationerna med buss är goda. Man når motorvägen snabbt och enkelt. På några få minuters cykelavstånd ligger Pålsjö skog med motionsslingor, tennisbanor, fotbollsplaner, våffelservering och mycket annat som gör fritiden attraktiv. Lika nära men i riktning söderut ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar och Olympiaområdets idrottsanläggningar.

Intresseanmälan