Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Pålsjögatan 7

Tågaborg

3.5 rok
94 kvm
3 695 000 kr
Alla bilder

Drömlägenhet med västbalkong

En drömlägenhet som får varje medveten spekulant att tappa andan. Totalrenoverad från golv till tak med underbar balkong i perfekt solläge!

Välkomna till ett hem med en känsla och karaktär utöver det vanliga. Här följs en råd tråd genom hela bostaden och renoveringen har verkligen utförts med fingertoppskänsla. Man har tagit fram och återskapat många av de vackra attribut som hör till byggnadsåret samt kombinerat detta med en modern touch. Varje rum har sin unika kulör och det verkligen sprudlar av värme och kärlek när man går runt i lägenheten. Här bjuds det på en social planlösning med stora sällskapsytor, köksön plceras centralt i i bostaden och bildar en naturlig samlingsplats. Ljuset faller vackert in genom fönsterna och den helt nya balkongen i västläge har sol större delen av dagen. Här hörs bara fågelkvitter när man blickar ut över föreningens grönskande innergård. Två rejäla sovrum återfinns i andra änden av bostaden, båda med gott om garderober och målade i 2020-talets kanske trendigaste färger, Green Leaf och Savannah sunset från Jotun. En extra krydda är att samtliga innertak i lägenheten är målade i en snygg grå kulör och golven pryds av knarrande brädgolv. Lägger vi till ett nytt lyxigt badrum i microcement plus en gästtoalett med möjlighet till tvättmaskin, så får denna bostad varje medveten spekulant att tappa andan!

Dessutom förfogar föreningen över en extremt välskött och mysig innergård som på sommaren erbjuder grill- och solmöjligheter för föreningens medlemmar. Föreningen har även en gästlägenhet med 5 bäddar, kök och badrum i gott skick, som bostadsinnehavarna har möjlighet att hyra för en liten summa. Trapphusen är utrustade med hiss som tar oss till husets alla plan inklusive källare där man bland annat finner ett tillhörande förråd och tvättstuga.

Brf Jägaren 7 är belägen alldeles ovanför backen och såväl centrum som havet nås via en kort promenad på ca 8 minuter. Här uppskattar många lugnet och den vackra gamla bebyggelsen. På sommaren samlas vännerna i Vikingsbergsparken för att grilla, spela boule och umgås.

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 695 000 kr
Månadsavgift
4 888 kr/mån
Boarea
94 kvm
Antal rum
3.5 rum
Område
Tågaborg
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Sön 26 Juni
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning!
Planritning Pålsjögatan 7

Interiör

ENTRÉ m klädkammare. Brädgolv, elementskydd och vitmålade väggar.

BADRUM nyrenoverat 2020 med väggar och golv i microcement. Dusch, kommod, toalett, spotlights i taket och fönster.

GÄSTTOALETT nyrenoverad 2020 även denna med väggar och golv i microcement. Vägghängd toalett och platsbyggd hylla med vask. Förberett för tvättmaskin under vasken.

KÖK helt nytt 2019 från IKEA, speciallackerade luckor och bänkskiva i betong. Vitvaror: ugn, micro, diskmaskin, induktionshäll med integrerad fläkt samt kyl och frys.

VARDAGSRUM ligger öppet mot MATSALEN. Här ryms större soffgrupp och ett riktigt långbord för 10-12 personer. Samma läckra brädgolv.

BALKONG nås från vardagsrummet och ligger i västerläge med sol hela dagen.

SOVRUM 1 rymligt med plats för dubbelsäng och arbetsplats i burspråk. Garderober. Målade väggar: Green Leaf från Jotun.

SOVRUM 2 även detta är riktigt stort med plats för dubbelsäng. Garderober. Målade väggar: Savannah Sunset från Jotun.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Pålsjögatan 7
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
3 695 000 kr
Månadsavgift
4 888 kr/mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Tillkommer obligatorisk kostnad för bredband om 165:-/mån.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3.5 rum
Boarea
94 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1931
Våningsplan
2 av 5. Hiss finns.
Renovering
Lägenheten totalrenoverades 2019-2020
Övriga byggnader
Källarförråd, tvättstuga i källaren, cyeklrum plus övernattningslägenhet.

Ekonomi

Andel i föreningen
4.11022%
Andel av årsavgift
4.11022%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
350 kr
Försäkring
125 kr
Summa
475 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-04-29)
Prestanda
132 kWh/m2/år
Primärtenergital
139 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Solig och stor västbalkong med utsikt över närliggande innegårdar.

Förening

Namn
Brf Jägaren 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-3471
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 34 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Två av föreningens lägenheter är fortfarande hyresrätter, varav en används som övernattnignslägenhet. Föreningen bildades 2012 och i föreningen finns en helt nyrenoverad gästlägenhet med kök och badrum. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen.

Tidigare underhåll:
-87 ROT-renoverat och stambytt
-12 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
-13 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
-14 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, Pålsjögatan.
-15 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, Brommagatan.
-16 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
-17 Ommålning av trapphus
-18 Byte till modernt styr & reglersystem medweb-gränssnitt för värme och ventilation. Installation av stadsnät genom fiber till samtliga lägenheter. Kompletterande målning trapphus och källare. Ny Dörrautomatik.
-19 Utbytesplan maskinell utrustning i tvättstugor. En ny tvättmaskin + två renoverade varmmanglar.
- 22 Helt nya balkonger.

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7.se

Intresseanmälan