Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Helsingörskajen 12

SEA-U

3 rok
81 kvm
5 995 000 kr
Alla bilder

Glimrande utsikt

I Helsingborgs hetaste bostadsområde, belägen på sjätte våningen och näst längst fram i huset, finner man denna läckra trea med öppen planlösning och stor inglasad balkong på cirka 11 kvm med strålande utsikt över havet. Hela bostaden genomsyras av en röd tråd med sin exklusiva inredning via en mängd tillval som adderades när bostaden byggdes. Planlösningen delas upp perfekt, där den första delen innefattar sällskapsytor i form av kök, vardagsrum, den stora balkongen samt gästtoalett. Längst ner i lägenheten finns den privata delen. Här finner vi master bedroom, gästrum/kontor, dressing-room och badrum med tvättmaskin och torktumlare. I källaren finns förråd, cykelförråd och möjlighet att förvara vinerna i den gemensamma vinkällaren. Dessutom kan köparen övertaga säljarens garageplats!

Välkomna till det nya och vida kända området SeaU Helsingborg. Fastigheterna, signerade Gert Wingårdh, är något utöver det vanliga, både vad gäller utformning men framförallt också läge! Midroc är firman bakom projektet som är stadens hetaste stadsdel och även ansiktet utåt mot Öresund och kontinenten. Bostadskvarteret består av fyra flerbostadshus på 5-9 våningar med bostäder mellan 1-6 rum och kök. Här erbjuds en grön mötesplats precis vid havet och kajpromenaden med butiker och restauranger precis runt hörnet.

Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
5 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
4 652 kr/mån
Boarea
81 kvm
Antal rum
3 rum
Område
SEA-U
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Alexander Larsson
Assisterande mäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179338 alternativt martin@3etage.se
Planritning Helsingörskajen

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande hall med naturlig plats för avhängning samt gott om förvaring i platsbyggda skjutdörrsgarder med spegelglas. Golvet här, liksom i resten av lägenheten är en mattlackad ljus ek 1-stavsparkett och samtliga väggar är släta och vitmålade. I hallen finns även infällda dimmbara spotlights i taket och rakt fram hittar ni bostaden gäst-wc.

KÖK/ALLRUM: Köket och allrummet ligger i öppen planlösning och med ett ordentligt ljusinsläpp från de stora fönstren. Härifrån nås bostadens inglasade balkong som vetter mot nordväst. På sjätte våningen har man en magnifik utsikt över havet. Köksinredningen i köket är från JKE design med vita luckor upp till och mörka träluckor nedtill, stänkskyddet är kaklat i vitt och bänkskivan är en mörk tunn stenskiva, mycket snyggt! Rostfria vitvaror som hel kyl och frys, ugn och micro i arbetshöjd, samt integrerad diskmaskin. Induktionshäll och fläkt. Samtliga vitvaror är från Husqvarna.

MASTER BEDROOM: Längst ner i bostaden finner vi master bedroom. Läckert rum med trevlig city-vy och plats för dubbelsäng. Förvaring ges via en vägg med skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2: Gästrum eller arbetsrum? Detta rum är stor nog att rymma båda delar.

BADRUM: Stort helkaklat badrum i grått. Här finns en dusch med klarglasväggar, kommod med extra förvaring, tvättställ, vägghängd wc, spegelskåp och både tvättmaskin och torktumlare (Husqvarna). Praktisk arbetsbänk och extra förvaring ovanför i form av skåp. Spotlights i tak finns samt komfortgolvvärme.

GÄST-WC: Separat gäst-wc nås enkelt från hallen och ligger precis intill entrén. Helkaklat i grått och vitt samt utrustat med spotlights i tak, vägghängd wc, kommod och spegelskåp.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Helsingörskajen 12
Område
SEA-U
Kommun
Helsingborg
Pris
5 995 000 kr
Månadsavgift
4 652 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
2019
Våningsplan
6 av 9. Hiss finns.
Renovering
Helt nybyggt hus, färdigställt augusti 2019.
Övriga byggnader
Källarförråd, vinrum och cyeklförråd

Ekonomi

Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
125 kr
Summa
525 kr

Driftkostnaderna är beräknade enligt schablon

Uteplats

Inglasad rymlig balkong om cirka 11 kvm i nordväst-läge med strålande utsikt. Klinkergolv.

Bilplats

Nuvarande ägares garageplats går att övertaga. Kostnad cirka 1500kr/mån.

Förening

Namn
Tycho Brahe
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769632-9262
Föreningen äger marken?
Nej
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts delat ägande?

Intresseanmälan