Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Bröderna Pihls gränd 7

Oceanhamnen

2 rok
58 kvm
3 795 000 kr
Alla bilder

Tvåa med magisk utsikt

Helt nyproducerad tvåa med balkong i nordvästläge med sundsutsikt. Bostaden ligger så pass långt ut i Oceanhamnen att där inte kommer byggas något framför utsikten.

Bostäderna byggdes för livsnjutaren och den som söker det där lilla extra i sitt boende. Förutom moderna planlösningar och väl tilltagna ytor får man njuta av en härlig balkong i nordvästläge med eftermiddags- och kvällssol samt magisk utsikt över Öresund och hamninloppet. En genomgående hög standard med inredningsdetaljer som både förgyller ditt hem och förenklar din vardag. Från köket nås den inglasade balkongen som rymmer bord och stolar för två personer med läcker utsikt över sundet, här kan avnjuta en kopp kaffe i kvällssolen. I bostaden finns även ett mysigt sovrum med gott om förvaring och plats för arbetsplats, samt ett badrum som passar alla smaker. Lägenheten är optimalt planerad och ger känslan av en betydligt större yta.

Här finns allt; hiss från markplan, garageplats, cykelgarage, växthus, en gemensam takterrass med vidsträckt sundsutsikt plus utegym. Huset är byggt hållbart med rejäla materialval och tidlösa material. Sälj bilen och utnyttja de goda möjligheterna till kollektivtrafik. Nyrenoverade Helsingborg Central ligger på andra sidan gångbron! Oceanhamnen är en stadsdel byggd på öar, med kvaliteter utöver det förväntade. Området kompletterar stadskärnan med attraktiva, vattennära bostäder, kontor och hotell. Mötesplatser längs kajer, på torg och i parker bidrar till att skapa liv och rörelse i området.

Varmt välkomna till en bostad utöver det vanliga, på optimalt läge och utsikt över sundet.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 795 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 523 kr/mån
Boarea
58 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Oceanhamnen
Martin Persson
Fastighetsmäklare
martin@3etage.se 0735-179338 Intresseanmälan
Ons 29 Juni
Kontakta Martin Persson för att boka tid för visning!
Planritning Bröderns Pihls gränd 7 ritning

HALL


Hall med avhängningsmöjlighet och förvaring via garderob. Genomgående ligger ett ljust ekparkettgolv och samtliga väggar är släta och vitmålade. Cirka 2,6m i takhöjd ger en luftig känsla.

VARDAGSRUM

Härligt lättmöblerat rum med plats för både soffa och fåtöljer. Läckert ljusinsläpp via stora fönster och ett smart placeras gavelfönster, varifrån du kan se havet.

KÖK + MATPLATS

U-format kvalitetskök från HTH med vita luckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, micro och ugn. Dubbelvask med avfallskvarn. Matplats för 8 personer intill varifrån man har utgång till den inglasade balkongen.

BADRUM

Fullutrustat och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare, golvvärme och handdukstork samt dusch, handfat och wc, allt man kan behöva!

SOVRUM

Riktigt rymligt sovrum med gott om förvaring via skjutdörrsgarderober + ytterligare två garderober. Här ryms enkelt en dubbelsäng och skrivbord.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Bröderna Pihls gränd 7
Område
Oceanhamnen
Kommun
Helsingborg
Pris
3 795 000 kr
Månadsavgift
3 523 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, fastighetsskötsel och avfallshantering
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2021-2022
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Våningsplan
4 av 6. Hiss finns.
Övriga byggnader
Källaförråd, cykelförråd

Ekonomi

Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Vatten/avlopp
200 kr
Försäkring
125 kr
Summa
775 kr

Energideklaration

Uteplats

19 kvadratmeter stor uteplats i söderläge mot gården med gott om plats för både matplats och loungedel!

Bilplats

Föreningen har 30 st garageplatser. Dessa 30 platser är reserverade för föreningens medlemmar. Förhyrning sker genom separat hyresavtal.

Förening

Namn
Brf Oceanpiren
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-2611
Föreningen äger marken?
Tillåts delat ägande?

Övrigt

Pihl (släkten), Bendt Pedersen Pihl, född i Perstorp omkr.1620, död i Helsingborg 1693, flyttade med sina två bröder, Sven (f. omkring 1630, d. 1682) och Jeppe (f. 1630, d. omkring 1678) till Helsingborg. Bröderna etablerade sig i Helsingborg som köpmän på 1650-talet och blev snart en av stadens mest förmögna och inflytelserika familjer, delvis beroende på förmånliga ingiften med familjer som Holst och Cöster (släkten). I början på 1670-talet var Bendt ägare till en av Skånes största rederirörelser. Han utnämndes till rådman 1667 och blev borgmästare samma år samt riksdagsledamot 1668. Han adlades Pihlcrona 1675 och gav namn åt sin egendom Pihlshult (Pilshult). (Gården skrevs i äldre tid Pyla och sedan Pylshult.) Där dog han utfattig efter att hans affärsverksamhet havererat i samband med kriget 1675–1679.

Intresseanmälan