Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Beckasinvägen 15

Jonstorp

4 rok
99.7 kvm
2 895 000 kr
Alla bilder

Bostadsrättsradhus i 1-plan bland Jonstorps nya adresser!

Ett läckert boende fördelat på ca 100 kvm i ett plan med egen trädgårdstäppa som vetter i ett behagligt nordost läge, bekväm uppfart precis utanför dörren samt ett bra förråd för diverse trädgårdsredskap och möbler.

För snart 4 år sedan stod föreningens 12 radhus klara och området är nu i stort sätt färdiguppfört. I området finner vi blandad trevlig bebyggelse med både 1- & 2-planshus i diverse former som skapar en gemytlig känsla till byn.

Bostaden i sig är otroligt väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. Detta moderna hem är inte bara smakfullt det är även väldigt socialt och erbjuder fina härliga sällskapsytor med öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Från det vita stilrena köket har man utgång till bostadens baksida med en trivsam uteplats i öst och en mindre trädgårdstäppa som ebbar ut mot omgivningens grönytor precis invid. För de som drömmer om ett uterum är uteplatsens hörna perfekt för detta och något som även föreningen diskuterar bland medlemmarna just nu.

I övrigt finner vi två bra sovrum (möjlighet till tre finns), ett större badrum med en lyxig tvättavdelning, gästtoalett och goda förvaringslösningar. Detta är helt klart ett boende för den kräsne!

Här omgärdas man av dagis, lekplatser, multiarena, vackra promenadstråk och naturreservat, havet på 5 minuters gångavstånd och närlivs bara några minuter bort. Ett mycket trevligt bostadsområde med underbar arkitektur och vackra villor.

Varmt välkomna att boka visning med oss på 3etage!

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
2 895 000 kr
Månadsavgift
4 965 kr/mån
Boarea
99.7 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Jonstorp
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning

Hall

Bra entré med slittålig klinker i en mörkgrå nyans, vitmålade väggar och goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Hela bostaden värms upp med energisnål, vattenburen golvvärme som går att anpassa för varje rum. I resten av bostaden finner vi en klassisk snygg ekparkett och samtliga väggar vitmålade.

Sovrum

Direkt till vänster från hallen nås bostadens största sovrum. Ett härligt rum med ett stort fönsterparti i söder som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp. Här ryms den stora dubbelsängen. Från detta rum finner vi en bra klädkammare, inredd med god förvaring som rymmer allt och lite till.

Sovrum

Bostadens andra sovrum är något mindre och utrustat med en fristående garderob. Ett perfekt barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Ekparkett på golv, vitmålade väggar, fönster i söder.

Badrum m. tvättavdelning

Radhusets badrum är mycket påkostat och otroligt trevligt. Givetvis helkaklat inrett med grå klinker på golv samt vita större plattor på vägg. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar i frostat glas, toalett, kommod, spegel och golvvärme. Bakom badrummets två diskreta väggar gömmer sig bostadens tvättstuga. Utrustat med egen värmepanna, tvättmaskin, torktumlare, vask och vaskskåp. Ytterligare förvaring går enkelt att lösa genom fler överskåp.

Gäst-wc

Perfekt gästtoalett med grå klinker på golv och vitputsade väggar. Toalett, kommod, spegel och golvvärme.

Vardagsrum

Ett härligt vardagsrum med flera unika fönsterpartier i olika utformningar. Ljusinsläppet är med andra ord bra och rummet i sig erbjuder plats för både soffa och matgrupp. För familjen som är i behov av ytterligare ett sovrum, är planlösningen optimal. Med små enkla medel kan en vägg sättas upp för att skapa det där tredje sovrummet. Precis som i resten av bostaden vilar den stilrena ekparketten och väggarna är vitmålade.

Kök

Bostadens kök ligger i anslutning till vardagsrummet med öppen planlösning. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam! Köket är stort och luftigt med rejäla arbetsytor och bra förvaring genom både över- och underskåp. Köket som kommer från kvalitetsmärket Ballingslöv, är påkostat och fullutrustat med en antracitgrå bänkskiva, vitt kakel mot vägg samt en fullutrustad maskinpark från Siemens. I köket finns där även gott om plats för ytterligare en matgrupp upp till 4-6 personer. Härifrån når vi bostadens uteplats.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Beckasinvägen 15
Område
Jonstorp
Kommun
Höganäs
Pris
2 895 000 kr
Månadsavgift
4 965 kr/mån
Exkl. va, värme och renhållning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99.7 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
1 plans bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2018
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
El - vattenburen värme utan några radiatorer
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
Förråd, delvis isolerat.
Övrigt
Radhuset har använts som ett extraboende och har med andra ord ej använts varje dag.

Ekonomi

Andel i föreningen
8.54%
Andel av årsavgift
8.54054%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Uppvärmning
1 250 kr
Vatten/avlopp
219 kr
Renhållning
175 kr
Försäkring
150 kr
Summa
1 794 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. * I denna bostaden har du individuella avmätare vad gäller el och vatten. Varje enskilt hushåll har individuella el- och renhållningsavtal. På så sätt kan man själv påverka sin drift. Vattenförbrukningen mäts varje år av bostadsrättsföreningen. Man räknar då ut ett snitt för just ditt hushåll. Det du förbrukar är det du betalar för, inget annat!

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
B

Uteplats

Stenlagd framsida, plats för ett mindre cafeset/loungehörna. En ljuvlig plats att inta morgonkaffet på. Bostadens baksida erbjuder ett lagom stort trädäck samt en mindre gräsmatta som vetter i nordost.

Bilplats

Bilen parkerar du bekvämt rakt över bostadens entré.

Förening

Namn
Brf Optimalahem i Jonstorp Två
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769635-7586
Föreningen äger marken?
Antal lägenheter
12 st
TV/bredband
Fiber
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Brf Optimalahem i Jonstorp Två består av 12 bostadsrättsradhus i attraktiva Jonstorp. Byggnaderna är uppförda 2018, 2019 flyttade samtliga bostadsrättsinnehavare in till sina nya fina bostäder. Riksbyggen tar hand om föreningens ekonomiska förvaltning.

Föreningens fastigheter har individuella avmätare vad gäller el, vatten och sopor. Varje enskilt hushåll har individuella el- och renhållningsavtal. På så sätt kan man själv påverka sin drift. Vattenförbrukningen mäts varje år av bostadsrättsföreningen. Det du förbrukar är det du betalar för, inget annat!

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Trygg Hansa och ett bostadsrättstillägg ingår i försäkringen.

Intresseanmälan