Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Brommagatan 32

Tågaborg

2 rok
57 kvm
1 745 000 kr
Alla bilder

Charmig takvåning med underbar utsikt!

Charmig takvåning belägen på Brommagatan 32 i en vacker funkisfastighet som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Bostaden ligger på femte våningen (hiss finns) med en bedårande utsikt från varje fönster. Här kan du spana ner på grannarna i dom vackra Tågaborgsvillorna eller se hur Pålsjö skog förändras över årstiderna.

Lägenheten fördelar sig över 57 kvm, med stort härligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ett mysigt sovrum, samt ett helkaklat badrum förberett för tvättmaskin. Man får även tillgång till ett gigantiskt förråd som nås via vardagsrummet.

Brommagatan 32 är belägen alldeles ovanför tågabacken och såväl centrum som havet nås via en kort promenad. Många uppskattar lugnet på Tågaborg och den vackra gamla bebyggelsen. På sommaren samlas vännerna i Vikingsbergsparken för att grilla, spela boule och umgås.

Detta är en charmig lägenhet i en riktigt välskött förening. Varmt välkomna att boka visning med Alexander Larsson!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 745 000 kr
Månadsavgift
3 705 kr/mån
Boarea
57 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Tågaborg
Alexander Larsson
Fastighetsmäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772 Intresseanmälan
Sön 5 Februari kl 12:00 - 12:30
Välkommen på visning! Bokning krävs och sker via hemsidan eller direkt till fastighetsmäklare Alexander Larsson!
Planritning

Rumsbeskrivning

HALL/ENTRÉ
Rymlig entré med plats för avhängning och garderober. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK
Rymligt kök med plats för matbord om 6-8 personer. Vita luckor, laminatbänkskiva i trä och ljust stänkskydd. Maskinpark består av side by side kyl/frys, ugn med spisplattor och fläkt. Enastående utsikt!

VARDAGSRUM
Stort och rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matplats. Härifrån nås ett rejält förråd (finns även förråd i källaren). Parkettgolv och vitmålade väggar. Fantastisk utsikt!

SOVRUM
Mysigt sovrum. Rymmer en dubbelsäng med lite finess. En hel garderobsvägg utgör förvaring. Plastmatta och vit målade väggar. Underbar utsikt!

BADRUM
Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Dusch med glasväggar, kommod, spegelskåp, toalett och förberett för tvättmaskin.

KVARTER
Tågaborg med sin placering strax norr om centrum är en av stadens mer attraktiva delar. Området erbjuder gott om serviceutbud med Stattena centrum på gångavstånd och mysiga bagerier och butiker i närliggande kvarter. Placeringen vid landborgen gör att man snabbt kan nå flertalet parker, vackra villakvarter och Pålsjöskog.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Brommagatan 32
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
1 745 000 kr
Månadsavgift
3 705 kr/mån
värme, vatten, kabel-TV, internet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1931
Fönster
3-glasfönster isoler
Ventilation
Mekanisk frånluft
Våningsplan
5 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader
Tvättstuga, cykelförråd.

Ekonomi

Andel i föreningen
2.78337%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
125 kr
Summa
525 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
132 kWh/m2/år

Uteplats

På gården finns utemöblemang, en soffgrupp samt cafébord. Föreningen erbjuder sina medlemmar tillgång till gasolgrill och kolgrill.

Bilplats

Gratis bilparkering erbjuds över stora delar av Tågaborg. Städdagar, dvs p-förbud är tredje måndagen och tredje tisdagen i månaden mellan 08.00-12.00 enligt skyltning. P-hus erbjuder parkeringsplatser under skolan för ca 800kr/mån.

Förening

Namn
Brf Jägaren 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-3471
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 34 lägenheter samt 2 lokaler fördelade på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson och uppfördes 1931. Två av föreningens lägenheter är fortfarande hyresrätter, varav en används som övernattnignslägenhet. Föreningen bildades 2012 och i föreningen finns en helt nyrenoverad gästlägenhet med kök och badrum. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen.

Tidigare underhåll:
-87 ROT-renoverat och stambytt
-12 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
-13 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
-14 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, Pålsjögatan.
-15 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, Brommagatan.
-16 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
-17 Ommålning av trapphus
-18 Byte till modernt styr & reglersystem medweb-gränssnitt för värme och ventilation. Installation av stadsnät genom fiber till samtliga lägenheter. Kompletterande målning trapphus och källare. Ny Dörrautomatik.
-19 Utbytesplan maskinell utrustning i tvättstugor. En ny tvättmaskin + två renoverade varmmanglar.
- 22 Helt nya balkonger.

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7.se

Intresseanmälan