Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Veckogatan 78

Västergård

4 rok
105 kvm
2 200 000 kr
Alla bilder

Välskött radhus med solig västertomt!

På populära Veckogatan finns nu detta trevliga radhus till försäljning. Genomgående bra standard och en trädgård i västerläge är tilltalande. Planlösningen är effektiv med tre bra sovrum på ovanplan som dessutom utrustats med ett duschrum. Nedanplan har trevlig kontakt med trädgården genom vardagsrummet som förutom soffgrupp även rymmer matplats. Köket är välplanerat för matlagning med fullutrustad maskinpark, stora arbetsytor och gott om förvaring. Vid det mycket trevliga burspråket hittar vi även en matplats för 4-6 personer. Nedanplan erbjuder även ett duschrum som dessutom utrustats med tvättmaskin. Trädgården placeras i bästa västerläge. Här kan man njuta av solen under de varmare delarna av året och då trädgården är uppväxt och lummig ger den en ombonad samt trivsam känsla. Ett praktiskt förråd finns för cyklar, trädgårdsredskap och utemöbler.

Sammantaget en perfekt bostad för er som önskar ett bekvämt samt lättskött boende med villakänsla. Garage tillhör dessutom bostaden och ingår i månadsavgiften. Området är väldigt omtyckt och välordnat med lugna och familjära grannar.

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
2 200 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
6 451 kr/mån
Boarea
105 kvm
Antal rum
4 rum
Område
Västergård
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

HALL: Klinkergolv och målade väggar. Väggfast garderob och stor klädkammare.

DUSCHRUM: Helkaklat samt utrustat med; wc, dusch, tvättmaskin från 2017 och tvättställskommod med tillhörande överskåp. Fönster för ljusinsläpp samt vädring.

KÖK: Ljust kök med rostfri maskinpark från 2014; diskmaskin, spis samt kyl/frys. Fläkt från 2018. Bra matplats vid köksfönster för 4-6 personer.

VARDAGSRUM: Trevligt vardagsrum som vetter mot trädgården. Parkettgolv som slipades 2005 och vitmålade väggar. Här får både matplats och soffgrupp plats.

OVANPLAN

SOVRUM: Tre bra sovrum där alla har snyggt skeppsgolv. Bra planerade samt med behagligt ljusinsläpp via fönsterkuporna.

DUSCHRUM: Renoverat 2010. Helkaklat med; fönster, wc, tvättställskommod med stor spegel och svängbara duschväggar.

TRÄDGÅRD: Placerad i bästa västerläge med gott om sol. Här får man plats med utemöblemang på trädäcket och markis finns som solskydd. Stensatt och lättskött framsida.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Veckogatan 78
Område
Västergård
Kommun
Helsingborg
Pris
2 200 000 kr
Månadsavgift
6 451 kr/mån
Inkl garage, Kabel-TV, fast avg för värme och vatten tillkommer (208kr/mån) och bostadsrättstillägg för hemförsäkring. Månadsvis faktureras även extra använd el, värme och vatten genom individuell mätning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
1 ½ plan bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Övriga byggnader
Tillhörande garage , ingår i månadsavgiften. I området finns en idrottshall med bastu som går att nyttja mot en årlig avgift på 600 kr. Här kan olika inomhusidrotter med fördel utövas. Festlokal med kök och plats för ca 30 personer kan bokas/hyras om man så önskar. Föreningen har också en tvättstuga som man kan använda mot en avgift på 60 kr per tvättperiod.

Ekonomi

Andel i föreningen
1.12399%
Andel av årsavgift
1.12399%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Övrigt
1 093 kr
Summa
1 093 kr

Totalkostnad inkluderat värme, vatten, el. Individuell användning kan göra att driftkostnaderna förändras. Denna summa varierar beroende på familjesammansättning, ålder på vitvaror samt vanor.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-02-05)
Primärtenergital
126 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Trädgård i västerläge samt en mindre uteplats på entrésidan.

Bilplats

Garageplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Förening

Namn
HSB Brf Hustomten i Helsingborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716438-4328
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Övrigt


Allmänt om föreningen
Boende betalar själv för individuell värme- & vattenförbrukning, 1 garageplats ingår i månadsavgiften. Obligatorisk kostnad om 115 kr för bredband tillkommer på avgiften.

Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Hustomten 1 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Veckogatan 1-121 och 2-122. Föreningen har 99 bostadsrättslägenheter samt 3 hyresrättslokaler. HSB handhar föreningens ekonomiska förvaltning. Avgiften höjdes med 1% 2022-01-01, troligtvis sker en höjning vid årsskiftet 22/23 också. Byggnaderna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar, bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har uppdaterat sin underhållsplan under våren 2021.
Utförda renoveringar:
2021- Ventilationsbyte i låghusen
2021 - Köket i föreningslokalen har renoverats
Ventilationsbyte 2-planshusen
Förskolans framsida ny marksten
För de närmsta tio åren planeras följande större underhållsåtgärder utöver löpande underhåll, vvloppsspolning hela området
1 garageplats ingår i månadsavgiften.
Föreningen har 15 parkeringsplatser för gäster.
TV och bredband via Tele2 (tidigare ComHem)
Bland föreningens faciliteter finns även en bra idrottshall med bastu där diverse inomhusidrotter med fördel kan utövas. Festlokal med kök och plats för ca 30 personer kan bokas för den som önskar. Föreningen har även 1 tvättstuga för den som inte vill tvätta i lägenheten. Två gemensamma städdagar per år.
Läs Årsredovisningen för detaljerad information.

Om området

Västergård är en stadsdel i Helsingborg som byggdes under 1990-talet och är beläget i de östra delarna. Området sträcker sig längst Österleden i söder och idrottsplats i norr. Strax norr om bostadsområdet ligger Bruces skog som är en grönskande oas lika stor som 350 fotbollsplaner. Skånetrafiken erbjuder stadsbuss till Helsingborg fyra gånger i timmen under högtrafik. Livsmedelsbutik, spelbutik och Pizzeria ligger i stadsdelen. På Västergårds idrottsplats spelar två välkända Helsingborgslag Eskilsminne IF och Högaborg BK, vilket ligger precis intill Västergård.

Intresseanmälan