Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt

Erik dahlbergs gata 10

Tågaborg

3 rok
71.5 kvm
3 195 000 kr
Alla bilder

GENOMGÅENDE TREA HÖGST UPP PÅ FJÄRDE VÅNINGEN MED BALKONG I SÖDERLÄGE OCH LÅG AVGIFT!


Mysig modern trea som byggts om till perfektion! En öppen och social planlösning, underbart ljusinsläpp samt en insynsskyddad balkong högst upp i huset i fritt söderläge är endast några av denna pärlas fördelar!

En modern och välplanerad bostad med alla bekvämligheter man kan tänka sig, dessutom belägen på ett av föreningens bästa lägen med en stor insynsskyddad balkong.
Bilen parkerar du bekvämt i garaget, golfklubborna ställs smidigt i förrådet intill och sen tar hissen dig hela vägen upp till högsta våningen och den genomgående bostaden.
En hög och modern standard möter besökaren direkt efter att man stigit in i hallen. Originalparkettgolv som blivit fint omhändertaget samt slipat till nyskick, släta väggar och gott om förvaring.
Två stora sovrum där vilket som av de två kan fungera som master eftersom båda möjliggör plats för dubbelsäng. I de båda sovrummen ligger en kvalitativ heltäckningsmatta från Kjellbergs för extra komfort.

Bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt är den öppna och sociala ytan som numera delas mellan kök och vardagsrum. Här är ytorna väl tilltagna och avvägda för både vardagsliv och fest. Plats finns för såväl soffhörna, större köksbord och sällskapsyta.
Det moderna nordiska köket i skön grön nyans blir på ett naturligt sätt en del av inredningen här. I vardagsrumsdelen ligger klassiskt parkettgolv som nyligen slipats till nyskick medan det i köksdelen är ett mer modernt och praktiskt mikrocementgolv.

Ett litet steg ut från både kök och vardagsrum så nås den stora balkongen som har ett skyddat och lugnt läge med härlig vy över innergård och Kopparmölleparken. Söderläget gör att det är soligt och skönt under förmiddag och en bit in på eftermiddagen. Rullas
markisen ut så får man en härlig rumskänsla även här!

Brf Jägaren är belägen i hjärtat av Tågaborg med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog som nås via den vackra Landborgspromenaden eller genom stadens vackraste villakvarter. Centrums utbud nås via en promenad på cirka 10 minuter, precis som salta dopp i Öresund vid Gröningen eller Fria Bad. På närliggande Hjälmshultsgatan finns ett fantastiskt mat-torg med kulinariska upplevelser från alla världens hörn, goda pendlingsmöjligheter samt all service hittar man på Stattena Centrum som ligger ett stenkast bort. Bostadens förening bildades 1958 och har en extremt god ekonomi med fördelar som garage, övernattningsbostad, samlingslokal, bastu, flera tvättstugor och en liten "snickeboa".

Varmt välkommen att boka tid för visning med ansvarig mäklare!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 195 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 948 kr/mån
Boarea
71.5 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Tågaborg
Andreas Schultz
Fastighetsmäklare
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179334 alternativt andreas@3etage.se
Planritning Planlösning

HALL

Ljus och härligt inbjudande hall med originalparkett i nyslipat skick på golvet. Plats finns för avhängning och in till vänster finns inbyggda garderober mitt emot ingången till badrummet. Rakt fram från entrén finns praktisk förvaringsdel med både platsbyggda garderober och en rymlig klädkammare, välplanerat och välbyggt!

ALLRUM / KÖK

Underbart ljust och socialt utrymme där väggen mellan de båda rummen tagits ner för en mer inbjudande och modern planlösning. Här finns både en välplacerad köksö för sociala sammanhang och plats för större matplats med en underbar utsikt över Kopparmölleparken!
Golvet i vardagsrumsdelen är nyslipad originalparkett och i köksdelen ligger mikrocementgolv från exklusiva Cmentdesign. Modernt, snyggt och praktiskt utan fogar och skarvar!
Nytt kök i nordisk design med bra förvaring. All maskinell utrustning som kan behövas finns att tillgå samt ugn från Smeg.
Vid kök/allrum finns utgång till den rymliga och djupa balkongen i söderläge med härlig utsikt över både gård och Kopparmölleparken! Sol från morgonen och en bit in på eftermiddagen. Vid extra varma dagar finns en markis som ger skön skugga.

SOVRUM 1

Sovrum 1 ligger direkt till höger ett par steg in från entrén. Exklusiv heltäckningsmatta på golvet för en varm och skön känsla under fötterna när du stiger upp. Fönster åt lugn innergård.

SOVRUM 2

Sovrum 2 ligger direkt efter sovrum 1 på höger hand från entrén räknat.
Detta rum är större än det första och erbjuder såväl plats för dubbelsäng som förvaring i platsbyggd garderobsvägg. Även här ligger härlig heltäckningsmatta på golvet för maximal komfort!

BADRUM

Fräscht badrum med kaklade väggar i vitt och mikrocementgolv i grå nyans.
Dusch med glasvägg, handfat, wc samt förberett för installation av tvättmaskin!

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Erik dahlbergs gata 10
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
3 195 000 kr
Månadsavgift
3 948 kr/mån
Ink Värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
71.5 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1958-1959
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
4 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader
Vindsförråd tillhör lägenheten. Man har även möjlighet att hyra mindre förråd i föreningen om så önskas (beroende på tillgänglighet). Det finns 4 stycken tvättstugor i föreningen, 6 stycken torkrum och 2 stycken strykrum. Gemensamma cykelförråd finns också. För de boende finns även en festlokal, en gästlägenhet, en bastu och en mindre snickeriverkstad.

Ekonomi

Andel i föreningen
1.12545%
Andel av årsavgift
1.12545%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Summa
450 kr

Driftkostnaderna är individuella och kan variera beroende på t ex förbrukningsgrad och abonnemangsform.

Energideklaration

Status
Utförd (2019-04-23)
Primärtenergital
107 kWh/m2/år
Energiklass
D

Uteplats

En av totalt 2 lägenheter i föreningen med den stora balkongen högst upp i huset och i söderläge! Perfekt för både frukost och ljumma sommarkvällar!

Förening

Namn
Brf Jägaren
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1045
Föreningens ekonomi
Lågt belånad förening som amorterar starkt på sina lån.
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
94 st varav 1 st hyresrätt(er)
Antal lokaler
40 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
1958-1959 byggdes fastigheten av Göran Bengtssons byggnadsfirma på Råå för HSB Helsingborgs räkning. Föreningen består av 94 bostadsrätter, 1 hyreslägenhet samt 40 hyreslokaler vilket bidrar till en fantastisk intäkt för föreningen varje år.
Bostadsrättslägenheterna är fördelade enligt följande:
1 rok 4 st, 2 rok 29 st, 3 rok 50 st, 4 rok 8 st, 5 rok 4 st
Detta är en av Helsingborgs äldsta och mest omtyckta föreningar i staden med unika bekvämligheter som 56 garageplatser, hiss från markplan, övernattningslägenhet, bastu, fyra tvättstugor, cykelförråd och en liten "snickeboa" för den som önskar kunna snickra när behov finns. En mycket stabil och trygg förening. Se årsredovisningen för mer information och besök gärna föreningens hemsida www.brfjagaren.se
Renoveringar:
2022 Ombyggnation av innergård samt renovering av garagetak.
2020 Renovering av fastighetens hissar (görs kontinuerligt efter besiktning
2020 Byte av entrépartier
2017 Renovering av Balkongplattorna i hela fastigheten.
2017 Byte av belysning i trapphusen till mer energisnål belysning.
2015 Nya fönster, 3-glas, monterade i hela fastigheten.
2008 Målning av balkonger, m.m.
2007-08 Byte av lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar av stål. Installation av postboxar.
2006-07 Stambyte, byte av samtliga stammar i fastigheten, installation av nya helkaklade badrum. Renovering av fastighetens elnät och byte av elskåp i lägenheterna med installation av jordfelsbrytare. Målning av trappuppgångar, källare, tvättstugor och övriga lokaler, byggnad av bastu samt gästlägenhet.
2004 renovering av burspråk, samt installation av bredbandsnät.
2002 renovering av fastighetens värmesystem, bland annat ny värmeväxlare.
1991 installation av hissar och nya entrépartier.

Intresseanmälan