Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Ingrid Mariegatan 9

Viken

6 rok
120 kvm
3 695 000 kr
Alla bilder

Radhus - Häftig Arkitektur - Modern Planlösning - Fina materialval - Finns att tillträda direkt

Varmt välkommen till Viken och denna nybyggda och trivsamma del av byn.

Området började utvecklas under 2021 och karakteriseras av häftiga radhus med förhöjt väggliv vilket skapar plats för både trevliga fönsterpartier samt härlig planlösning med öppet i nock på ovanplan och modernt och socialt tänk på nedre plan. Gott om sovrum (4st) skapar möjlighet för familjen om 5 personer men kan även anpassas efter andra förhållanden.

Framsidan kommer erbjuda mysig stensatt uteplats samt uppfart för 2 bilar. Härifrån placeras även entrén till huset som tar emot oss med praktisk avhängning. Från entré nås sedan matplats, kök och vardagsrum som på ett öppet vis hänger samman med köket som avskiljare, väldigt trevligt! Matavdelningen är rejäl med plats för stort matbord. Härifrån har man även fin kontakt med omgivningen genom stort fönsterparti. Vidare ankommer vi köket som låtit byggas med köksö samt högskåp. Integrerade konceptet ger ett stilrent intryck och köksön är både praktisk och trevlig att hänga runt under sociala tillställningar. Bänkskivan går i rostfritt och maskinparken kommer från SMEG. Från köket nås sedan vardagsrummet. Bra yta tillsammans med fönsterpartier och skjutpartier mot trädgården gör denna avdelning till en mycket trevlig plats där utemiljö och innemiljö får flyta samman. Precis invid huset på uteplatsen finner vi trädäck som sedan kommer övergå i grästäppa med inhägnad - denna del placeras i västerläge . Nedre plan erbjuder även badrum som kombinerats med tvättavdelning. Snygga material av både klinker och kakel tillsammans med inredningen från TappWell, specialsnickrat koncept på kommod och i övrigt stilrent koncept..

Fint trapphus med häftiga ljusinsläpp tar oss till övre plan. Här slås vi förstås av rymden med öppet upp i nock samt att vägglivet skapar större boendeyta och mer lättplanerade ytor. Allrummet är utmärkt som extra vardagsrum samt delar de av 2 sovrum på ena gaveln samt 2 sovrum på andra gaveln. Sovrummen kan anpassas efter behov och väggar går även att riva för at skapa större avdelningar. Idag är här 4 st sovrum som alla fyller sina funktioner vare sig man vill använda vissa delar som, walk in closet, kontor eller annan användning. Genom både entréplan och ovanplan löper det bekväm golvvärme och samma snygga 1-stegs parkett golv av ek finns i hela huset. Även övre plan är utrustat med snygga spotts från Wallsquare. Här finner vi även boendets andra badrum som går i samma snygga stil som entréplans men erbjuder infällt badkar istället för dusch.

Sammantaget ett fantastiskt boende för lilla som stora familjen. Planlösningen gör att man lätt anpassar boendet efter behov. Arkitekturen och planeringen är något utöver det vanliga så varmt välkommen att boka visning med oss på 3etage!


Viken har ett rikt kulturliv med museum, gallerier och ett flertal mycket trevliga caféer samt restauranger samsas på de små gatorna mellan den äldre och nya bebyggelsen.
Här bor man nära förskola, skola, vårdcentral och mataffär,
Att bo med närhet till havet har förstås sina fördelar. Från Vikens Trädgårdsstad når ni havet på ett par minuter med cykel. Varför inte cykla ner till havet efter jobbet och njut av en picknick i sensommarsolen.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
3 695 000 kr
Månadsavgift
4 695 kr/mån
Boarea
120 kvm
Antal rum
6 rum
Område
Viken
Alexander Persson
Fastighetsmäklare
alexander@3etage.se 0735-179331 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179331 alternativt alexander@3etage.se

Budgivning

Bud finns. Kontakta ansvarig mäklare.

Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan

Entré

Kök

Specialtillverkat kök från Spesab. Trevlig köksö med rostfri bänk ger bra med arbetsytor samt förvaring genom lådor. Högskåp erbjuder yterligare förvaring samt integrerad maskinpark. Alla vitvaror kommer från SMEG genom induktionshäll, ugn, diskmaskin, fullhöjds kyl, fullhöjds frys och köksfläkt. Underlimmad vask samt blandare från TapWell.

Badrum/Tvätt

Nedanplans badrum/tvättavdelning går i snygga materialval av både klinker och kakel. Tvättmaskin och tork kommer från SMEG medans kommod är specialtillverkat från Spesab. Duschhörna med vikvägg samt toalett erbjuds samt är blandare från TapWell. Golvvärme och infällda spotts i tak.

Entré

Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder. Praktisk klinker i grå kulör på golv.

Vardagsrum

Trevlig avdelning med slutpartier mot trädgårdssidan i söderläge. Här finns det gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. Samma golv som resterande delar av nedanplan. Golvvärme genom hela plan samt snygga spotts.

Matavdelning

Öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och kök. Genom dessa avdelningar löper et snyggt 1-stegs parkett av ek från Rappgo (155mm). Båda planen har genomgående golvvärme så även här. Matplatsen är rejäl med plats för långbord om 10 personer som mest.

Allrum (ovanplan)

Avgränsande allrum som är perfekt som extra vardagsrum. Samma snygga enstegsparkett som i övriga delar av huset och trevlig rymd samt ljus genom att man lyft taket till nock. Golvvärme genom hela plan samt snygga spotts.

Sovrum 1 & 2

Alla sovrum kan anpassa efter behov och kan även användas som kontor eller Walk in Closet efter behov.

Sovrum 3 & 4

Två av sovrummen är lite större medan de sista är lite mindre. Möjlighet till att riva väggar finns för at skapa annan dynamik. Som idag får är all fullgoda för att ha såväl säng, övrig möblering samt förvaring. Samma snygga ekparkett som i resterande delar samt fina ljusinsläpp och trevlig rymd genom nockhöjning.

Badrum (ovanplan)

Ännu ett badrum byggt med samma snygga klinker och kakel. Detta badrum är utrustat med badkar som är stiligt inbyggt i kakelform. Kommod från Spesab, toalett, golvvärme och spotts i tak. Blandare från TapWell.

Utemiljö

Framsidan är stensatt och erbjuder mindre uteplats samt billuppfart för 2 bilar. Trädgårdssidan nås från vardagsrumsdelen och placeras i soligt västerläge. Direkt vid huset ligger det ett trädäck som sedan kommer övergå i gräsmatta samt mindre inhägnad. Här finner vi även ett förråd om ca 8m2.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Ingrid Mariegatan 9
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
3 695 000 kr
Månadsavgift
4 695 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 ½ plan
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Värmepump med mekanisk återvinning
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Våningsplan
1. Hiss finns ej.

Ekonomi

Andel i föreningen
4.26%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Uppvärmning
1 000 kr
Hushållsel
600 kr
Renhållning
250 kr
Summa
1 850 kr

Energideklaration

Status
Behövs ej

Uteplats

Egen trädgårdstäppa i västerläge samt uteplats på framsidan.

Bilplats

Uppfart för 2 bilar

Förening

Namn
Vikens Kvarn
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769639-5842
Föreningens ekonomi
För mer info se ekonomisk kalkyl
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
23 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?

Intresseanmälan