Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Gustav Arnes gata 9

Viken

5 rok
120 kvm
3 595 000 kr
Alla bilder

Nyuppfört bostadsrättsradhus med attraktivt gavelläge!

Hjärtligt välkomna hem till detta utmärkta boende, beläget på en av Vikens nyaste adresser i det omtalade området ”Växthusen”. Den välrenommerade husentreprenaden Veidekke uppförde så sent som i år, 45 nya radhus med blandad arkitektur och satte Viken på kartan ännu en gång.

Med ett barnvänligt och mysigt läge, på en lugn gata med lite trafik, finner ni ett välplanerat bostadsrättsradhus med 5 rum och kök. Färdigställt 2022, så modernt och underhållsfritt det bara kan bli med en egen bilplats med laddstolpe, en lättskött trädgårdstäppa med en stort trädäck samt ett lättillgängligt förråd. I just detta radhus finner du en rad exklusiva tillval, insidan är lyxig och personligt inredd med ett Marbodalkök i mintgrönt, en ljusare 1-stavsparkett samt ett mycket påkostat badrum på nedre plan i granitkeramik i marmorimitation. Det unika för detta radhus är just läget. Med endast en granne till höger om dig, erbjuds en exklusiv hörntomt och en av områdets absolut största tomter, i det kanske mest populära väderstrecket, sydväst.

Bostaden i sig disponeras över 120 kvm i två plan. Nedanvåningen är det sociala våningsplanet och erbjuder plats för ett större matbord och en rejäl soffgrupp i den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Bortsett från den goda förvaringen under bostadens trapp och genom en stor skjutgarderob i hallen, erbjuds här även en egen tvättstuga med utgång till bostadens trädgårdsbaksida samt det exklusiva badrummet. På bostadens ovanvåning finner vi tre bra sovrum, ett mindre allrum, ett lagom stort badrum samt två mycket uppskattade klädkammare.

Viken har ett rikt kulturliv med museum, gallerier och ett flertal mycket trevliga caféer samt restauranger samsas på de små gatorna mellan den äldre och nya bebyggelsen. Här bor man nära förskola, skola, vårdcentral och mataffär rakt över gatan. Att bo med närhet till havet har förstås sina fördelar. Från husen i "Växthusen" bor man skrattretande nära havet och kulturlivet är stort. På fredagar samlas man gärna på en av byns resturanger och skålar in den kommande helgen. Eller gör som flera andra, vinterbada! Visste ni att Viken har en egen bastu? Den nyttjas flitigt av Vikens bastubadare, välkommen in i gänget ;)

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 595 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
5 138 kr/mån
Boarea
120 kvm
Antal rum
5 rum
Område
Viken
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se

Hall

Ljus hall med direkt avhängning antingen genom väggen rakt fram eller genom den rymliga skjutgarderoben till höger. Ljus slitstark klinker på golv samt vitmålade väggar.

Kök

Ett väldigt tilltalande kök, inrett i en ljuvlig mintgrön nyans. Bostadens kök ligger i anslutning till vardagsrummet med delvis öppen planlösning. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam! Köket är stort och luftigt med rejäla arbetsytor och fantastisk förvaring genom både över- och underskåp. Köket som kommer från kvalitetsmärket Marbodal är påkostat och fullutrustat med en ljusgrå bänkskiva, vitt kakel mot vägg samt en maskinpark som består av en fullhöjd kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin och mikro.

Vardagsrum

Fantastiskt vardagsrum som badar i solsken med utsikt över trädgårdsbaksidan och trädäcket. Kontakten med bostadens utemiljö är underbar tack vare de stora fönsterpartierna som vetter i sydväst. Precis som i resten av bostaden finner vi den fina 1-stavsparketten och väggarna är vitmålade.

Badrum

Påkostat badrum som nuvarande ägare har satt sina vackra prägel på. Här inne möts vi av kakel och klinker i en granitkeramik med marmorkänsla som ger en både exklusiv- men också en unik känsla. Badrummet är utrustat med en duschhörna med takdusch, kommod, spegelskåp, toalett, handdukstork samt behaglig golvvärme.

Tvättstuga

Praktisk och välplacerad tvättstuga med separat utgång till bostadens baksida. Accessen till baksidan är inte bara lyxig, den är även ovanlig och mycket uppskattad när du under sommarhalvåret kan gå raka vägen ut för att hänga din tvätt. Gott om förvaring genom linneskåp och ovanliggande arbetsbänk med vask. Utrustat med värmepanna, tvättmaskin och torktumlare. Vitmålade väggar samt grå klinker på golv.

OVANVÅNING

En snygg vitlaserad trappa med praktiskt halkskydd tar dig upp till bostadens ovanvåning.

Allrum

Allrum som är perfekt som extra vardagsrum. Samma trevliga 1-stavsparkett som i övriga delar av huset och bra ljusinsläpp. Här ryms en mindre soffa samt tillhörande möblemang. För familjen som är i behov av ytterligare ett sovrum går det alldeles utmärkt att sätta upp en vägg i detta rum.

Sovrum 1-3

Ett av rummen sticker ut i storlek medan de andra två är något mindre. Möjlighet till att riva väggar finns för att skapa en annan dynamik och fler/färre sovrum. I det större sovrummet finner vi två garderober medan vi i ett av de mindre rummen finner en garderob. I övrigt är ovanvåningen utrustad med två mycket rymliga klädkammare som rymmer allt och lite till. Precis som i resterande rum finner vi den fina parketten och gott om ljusinsläpp.

Badrum

Ovanvåningens badrum är helkaklat, inrett med grå klinker på golv samt ljusbeige kakel på vägg. Identiskt i storlek mot nedanvåningens badrum, utrustat med en duschhörna, toalett, kommod, spegelskåp, handdukstork samt vattenburet element.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Gustav Arnes gata 9
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
3 595 000 kr
Månadsavgift
5 138 kr/mån
Inkl. kallvatten och normalt underhåll. Utöver månadsavgiften tillkommer värme, hushållsel, varmvatten, sopor samt hemförsäkring.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans radhus
Byggnadsår
2022
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Frånluft med återvinning
Övriga byggnader
Oisolerat förråd om ca 4,5 kvm

Ekonomi

Andel i föreningen
2.21602%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 400 kr
Vatten/avlopp
200 kr
Renhållning
125 kr
Summa
1 725 kr

Elen inkluderar även uppvärmning. Denna summa varierar beroende på familjesammansättning samt vanor.

Energideklaration

Status
Utförd
Energiklass
C

Uteplats

En av områdets absolut största tomter. Erbjuder en större gräsmatta samt ett generöst trädäck som vetter i ett soligt sydvästläge. Bättre än såhär blir det inte!

Bilplats

Bilplats med laddstople

Förening

Namn
Brf Växthusen i Viken
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769637-2890
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
45 st
TV/bredband
Fiber, valfri leverantör
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Parkering
Samtliga bostäder har 1-2 parkeringsplatser antingen utanför eller i närheten av sin bostad. 9 besöksplatser finns i föreningen.
Gemensamma utrymmen
Miljöhus för tidningar, plast, metall, papper, ofärgat/färgat glas, finns på Gustav Arnes gata.
Övrigt
Föreningens ekonomiska förvaltare: Simpleko
Allmänt om föreningen
Brf Växthusen i Viken består av 45 bostadsrättsradhus och finns i tre olika storlekar, antingen 115/116 kvm, 120 kvm eller 125/126 kvm. Uppförda av Veidekke 2022.

Intresseanmälan