Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Äpplegatan 4A

Viken

6 rok
135 kvm
3 995 000 kr
Alla bilder

Modernt nybyggt ladhus i Viken

Slutet på 2021 stod Panghus första etapp färdig. Familjerna fick äntligen flytta in och nu så här 1 år senare har man börjat ”boa in” sig. Sakta men säkert har en mer personlig gata vuxit fram och området i sig börjar även det bli klart.

Tillsammans med en av Sveriges främsta arkitekter, Jonas Waldemarson, har Panghus skapat hus med tydliga uttryck, en design med stark karaktär och en traditionell träfasad med moderna stora fönsterpartier. Husen har en genomgående hög standard och kvalitet där man bland annat har satsat på vattenburen golvvärme på båda våningsplanen, stora unika fönster från golv till tak, ett snickeribyggt ljusgrått kök med vitvaror från SMEG samt ett påkostat 1-stavsgolv från Rappgo.

Den moderna men något industriella stilen möts man av såväl invändigt som utvändigt. Husets nedre plan upplevs ljust och luftigt tack vare de generösa fönsterpartierna men även pga den öppna planlösningen. Entréplanet erbjuder en härlig social planlösning med utrymme för det stora matsalsbordet men också till den mysiga familjesoffan. För familjen som är i behov av ytterligare ett sovrum finns där en möjlighet att skärma av vardagsrummet ytterligare.

Husets läckra trappa tar oss upp till plan två där vi först och främst slås av rymden med öppet upp i nock samt det ovanliga vägglivet som skapar en större boendeyta och gör det mer lättmöblerat. Allrummet är utmärkt som extra vardagsrum men det är även välplanerat då det delar upp husets fyra sovrum. Sovrummen kan anpassas efter behov och väggar går att tas ned för att skapa större avdelningar. Husets båda badrum är även de påkostade och har en mörk härlig hotellkänsla över sig.

Sammantaget ett fantastiskt boende för lilla som stora familjen. Planlösningen gör att man lätt anpassar boendet efter behov. Arkitekturen och planeringen är något utöver det vanliga så varmt välkommen att boka visning med oss på 3etage!

Viken har ett rikt kulturliv med museum, gallerier och ett flertal mycket trevliga caféer samt restauranger samsas på de små gatorna mellan den äldre och nya bebyggelsen. Här bor man nära förskola, skola, vårdcentral och mataffär.
Att bo med närhet till havet har förstås sina fördelar. Från Vikens Trädgårdsstad når ni havet på ett par minuter med cykel. Varför inte cykla ner till havet efter jobbet och njut av en picknick i sensommarsolen.

Bilder interiört kommer först den 19/10.

Typ
Bostadsrättsvilla
Pris
3 995 000 kr eller högstbjudande
Månadsavgift
4 995 kr/mån
Boarea
135 kvm
Antal rum
6 rum
Område
Viken
Hannah Kjell
Fastighetsmäklare
hannah@3etage.se 0735-179 336 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179 336 alternativt hannah@3etage.se
Planritning Entréplan
Planritning Ovanplan

HALL

Välkomnande entré med plats för avhängning av ytterkläder genom en läcker skjutgarderob från Elfa. Praktisk och vacker klinker i grå kulör på golv, vitmålade väggar.

KÖK

Specialtillverkat kök från Spesab. Trevlig köksö med rostfri bänk ger bra med arbetsytor samt förvaring genom lådor. Högskåp erbjuder ytterligare förvaring samt integrerad maskinpark. Alla vitvaror kommer från SMEG och består av; induktionshäll, ugn, diskmaskin, fullhöjd kyl och frys samt fläkt. Underlimmad vask samt blandare från TapWell.

MATPLATS

Öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och kök. Genom dessa avdelningar löper ett snyggt 1-stegs parkett av ek från Rappgo (155mm). Båda planen har genomgående golvvärme, så även här. Matplatsen är rejäl med plats för långbord om ca 8-10 personer.

VARDAGSRUM

Trevlig avdelning med fönsterpartier mot trädgårdssidan som vetter i ett nordvästläge med dags- och kvällssol. Här finns det gott om plats för soffgrupp och övrig möblering. För familjen som önskar ytterligare ett sovrum kan man här skärma av vardagsrummet för det.

BADRUM/TVÄTTAVDELNING

Entréplanets badrum/tvättavdelning går i snygga materialval av både klinker och kakel. Tvättmaskin och torktumlare kommer från SMEG medans kommod är specialtillverkat från Spesab. Duschhörna med vikvägg samt toalett erbjuds. Golvvärme och infällda spotlights i tak.

ALLRUM (Ovanvåning)

Avgränsande allrum som är perfekt som extra vardagsrum. Samma trevliga 1-stavsparkett som i övriga delar av huset och trevlig rymd samt ljus genom att man lyft taket till nock. Vattenburen golvvärme på hela våningsplanet.

BADRUM

Detta badrum är utrustat med badkar som är stiligt inbyggt i kakelform. Utrustat med indentiskt kakel och klinker som nedanvåningens. Kommod från Spesab, toalett, golvvärme och spotlights i tak. Blandare från TapWell.

SOVRUM 1-4

Alla sovrum kan anpassa efter behov och kan även användas som kontor eller Walk in Closet efter behov.

Två av sovrummen är lite större medan de sista är något mindre. Möjlighet till att riva väggar finns för att skapa annan dynamik. Alla sovrum är idag fullgoda för att ha såväl säng, övrig möblering samt förvaring. Samma snygga ekparkett som i resterande delar samt fina ljusinsläpp och trevlig rymd genom nockhöjning. Förvaring utgörs genom en garderob i samtliga rum.

UTEMILJÖ

Stensatt framsida som erbjuder en mindre uteplats. En perfekt plats för morgonkaffet. Invid denna uteplats finner vi en bilplats som rymmer två bilar. Trädgårdssidan nås från vardagsrumsdelen och är placerat i ett soligt nordvästläge. Under sommarhalvåret hälsar solen på från 14 och framåt. Här finner vi även ett förråd om ca 8m2.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsvilla
Adress
Äpplegatan 4A
Område
Viken
Kommun
Höganäs
Pris
3 995 000 kr
Månadsavgift
4 995 kr/mån
Inkl. underhåll, kallvatten och parkeringsplats. Exkl. uppvärmning, hushållsel, varmvatten och sopor.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
135 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Bostadsrättsvilla
Byggnadsår
2021
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme på båda planen
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Övriga byggnader
Förråd om 8 kvm, oisolerat

Ekonomi

Andel i föreningen
3.54%
Andel av årsavgift
3.53616%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
1 800 kr
Vatten/avlopp
238 kr
Renhållning
225 kr
Försäkring
250 kr
Summa
2 513 kr

Elen inkluderar även uppvärmning. Denna summa varierar beroende på familjesammansättning samt vanor.

Energideklaration

Status
Behövs ej

Bilplats

Alla bostäder har egen parkeringsplats

Förening

Namn
Brf Vikens Hage
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769638-9662
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Antal lägenheter
29 st
TV/bredband
Fiber från Telia
Överlåtelseavgift
1208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Renoveringar
Nybyggt 2021
Gårdsplats
Alla bostäder har egen lite trädgård och uteplats.
Parkering
Alla bostäder har egen parkeringsplats
Allmänt om föreningen
Byggdes 2021 och består av 29 st radhus om 2 plan samt tillhörande förrådsbyggnad till var och en av radhusen.

Intresseanmälan