Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Ladugatan 65

Mariastaden

5 rok
112.8 kvm
3 695 000 kr
Alla bilder

Gavelradhus med underbar utsikt!

Riktigt bra beläget samt välskött gavelradhus med stooor tomt som bjuder på magisk utsikt över åkern och Pilshults gård. Här bor man i ett rofyllt och barnvänligt område en bit bort från de största vägarna och med direkt närhet till grönområden, lekplatser samt förskola och skola. Även strategiskt läge för pendlaren med snabb access ut till motorväg. Åker man kollektivt är det kort promenad till busshållsplats eller så tar man tåget vid Maria Station.

Boka visning med ansvarig mäklare Roger Billsten via e-post till: roger@3etage.se eller samtal/sms till: 0735179333. Då jag själv bor i Mariastaden sedan 2006, och har under mina 21 år som mäklare sålt fler boenden här än någon annan, är lokalkännedomen väldigt bra. Så fråga mig gärna kring områdets omgivning, service, skolor mm.

Typ
Bostadsrättsradhus
Pris
3 695 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
4 207 kr/mån
Boarea
112.8 kvm
Antal rum
5 rum
Område
Mariastaden
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Mån 5 December
Tidsbokning görs till Roger Billsten på 0735179333 eller roger@3etage.se
Planritning Entrévåning
Planritning Ovanvåning

Planlösning

Innan vi går in i huset parkerar vi bilen på den plattlagd biluppställningsplatsen. In genom ytterdörren och här finns bra plats för avhängning. På golvet ligger först ett mörkgrått klinker som sen övergår till parkett som återfinns på hela entréplanet. Skön uppvärmning via golvvärme. Går man till vänster nås det läckra och stilrena köket från där inredningen går i ljust trä med ljusgrå laminatbänkskiva som fin kontrast. Rostfri maskinpark; spishäll, fläkt, inbyggd ugn samt mikro, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Matplatsen har plats för 4-6 personer. Allrummet har plats för matsalsmöblemang samt soffa och tv-möbler. Rummet bjuder på stora fönster och via altandörren når vi trädgården/trädäcket som vetter fritt mot åkern. Verkligen en oas och just denna tomten är en av de allra största. Det finns även gräsmatta samt staket och häck som ramar in ytan. På tomten finns förrådet, perfekt för att plocka fram grillen och dynorna till solstolarna. Innan vi går upp står vi i innehallen och här nås det smakfulla och helkaklade duschrummet med färgsättning i vitt samt grått, tvättstugan som har tvättmaskin och torktumlare, bänk med vask och skåp. Ett utrymme under trappan sväljer ännu mer förvaring. Upp för trappan kommer vi till husets ovanvåning som består av hela fyra bra och lättmöblerade sovrum samt ett badrum. Det helkaklade badrummet är riktigt inbjudande. Även här är det sobert med grått golv och vita samt gråa väggar.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättsradhus
Adress
Ladugatan 65
Område
Mariastaden
Kommun
Helsingborg
Pris
3 695 000 kr
Månadsavgift
4 207 kr/mån
Exklusive uppvärmning, vatten, hushållsel och renhållning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
5 rum
Boarea
112.8 kvm / Areauppgifter enligt säljaren

Byggnad

Byggnadstyp
2 plans gavelradhus
Byggnadsår
2015
Fönster
3-glasfönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk FTX
Övriga byggnader
Förråd på tomt

Ekonomi

Andel i föreningen
2.44%
Andel av årsavgift
2.44%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Uppvärmning
630 kr
Hushållsel
1 140 kr
Vatten/avlopp
370 kr
Renhållning
220 kr
Summa
2 360 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-05-25)
Primärtenergital
90 kWh/m2/år
Energiklass
C

Uteplats

Trädäck och grönyta samt stensättning som tillsammans omgärdas av häckar och staket.

Bilplats

Stensatt biluppställningsplats på egna tomten. Föreningen har dessutom 22 stycken extra parkeringar för boende och gäster.

Förening

Namn
Brf Mariastaden
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769627-8881
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
Brf Mariastadens hus färdigställdes 2015 och består av 41 radhus. Föreningen äger fastigheterna Silon 1, Vanna 1 och Slåttern 1. Bredablick sköter förvaltningen. För mer information ladda ner Årsredovisning samt Stadgar. Avgiften kommer justeras till 4.600kr från februari. .

Om området

Mariastaden och Maria Park har en miljö med härlig blandning av gammalt och nytt i en varierande arkitektur. Ca 5 km norr om Centrum bor man i en stadsdel med både fantastisk natur samt moderna bostäder. Inom området finns flertalet förskolor, grundskola, vårdcentral, restauranger, stall, fotbollsplaner, gym samt en ICA-affär. Kommunikationerna ner till stan är goda med tät busstrafik och det finns även en tågstation, nämligen Maria Station.

Intresseanmälan