Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Skånegatan 16a

Eneborg

2 rok
54 kvm
1 195 000 kr
Alla bilder

2:a Eneborg

Varmt välkomna till denna hemtrevliga och fräscha 2:a på andra våningen med balkong i soligt sydvästläge. En charmig pärla som 2019 fick ett nytt stambytt badrum och som överlag är i fint skick. Här bor man i en stabil HSB-förening med en låg månadsavgift som utöver det vanliga inkluderar både TV och bredband.

Bostaden disponeras över 54 välplanerade kvadratmetrar med balkong i ett härligt och soligt sydvästläge som nås från bostadens rymliga vardagsrum. Köket går i helvitt med gott om förvaringsyta, matplats för 4 personer finns här. Sovrummet kan vara bostadens mysigaste rum, här finner vi precis som i resten av bostaden, det bevarade originalgolvet med ljusa väggar går fint ihop. I övrigt finner vi enormt god förvaring i såväl hall som sovrum.

Promenaden ner till Campus och Helsingborgs stad på mindre än 10 minuter gör bostaden mycket attraktiv för främst studenter men även för den som letar efter sin första bostad eller det nykära paret. I området finner vi även en rad närbutiker, apotek, parker, goda kommunikationer och mycket mer. Närheten till nya Söder ger dig ett stort utbud av ytterligare service och butiker.

Varmt välkomna på visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 195 000 kr
Månadsavgift
3 669 kr/mån
Boarea
54 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Eneborg
Robin Zecevic
Fastighetsmäklare
robin@3etage.se 073-5179332 Intresseanmälan
Tor 23 Mars kl 16:00 - 16:30
Tidsbokning görs till Robin Zecevic på 0735179332 eller robin@3etage.se
Tis 28 Mars
Tidsbokning görs till Robin Zecevic på 0735179332 eller robin@3etage.se

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Rymlig och välkomnande entré med god förvaring i form av två stora garderober. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar originalträgovlet som även det är genomgående i hela bostaden.

KÖK
Rakt fram sett från hallen når vi bostadens kök som går i helvitt. Köket erbjuder god förvaring och goda arbetsytor. Köket är utrustat med en kombinerad kyl och frysfack, häll, ugn och fläkt. Intill kökets stora fönster erbjuds en naturlig matplats som rymmer 4 sittande. På golvet vilar det bevarade trägolvet.

VARDAGSRUM
Vidare in i bostaden möts vi av det lagom stora vardagsrummet med plats för såväl en lite matgrupp som en stor och social soffa. Även här vilar originalparketten och väggarna är vita. Från vardagsrummet når vi den soliga balkongen som vetter i ett trevligt sydvästläge med sol större delen av dagen.

SOVRUM
Sovrum i perfekt storlek där den stora sängen ryms men även god förvaring i form av två garderober. Originalgolv.

BADRUM
Så sent som 2019 totalrenoverades föreningens stammar. I samband med denna renovering gjorde man om samtliga badrum. I just detta badrum valde man stilrena kulörer med kvadratiska vita kakelplattor på väggarna och antracitgrå klinker på golv.

Område

Område.
I området finns en rad närbutiker, konditorier, apotek, snabbmatställen mm. Närheten till Södercity alternativt Jönköpingsgatan ger dig stort utbud av ytterligare service och butiker. Promenaden ner till Knutpunkten tar ca 10min och ungefär samma tid tar det till Campus Helsingborg.
Vidare är det gångavstånd till Helsingborgs lasarett, idrottsanläggningen Olympia samt Helsingborgs ishall.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Skånegatan 16a
Område
Eneborg
Kommun
Helsingborg
Pris
1 195 000 kr
Månadsavgift
3 669 kr/mån
Inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1953
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns ej.
Renovering
Stambytt badrum 2019
Övriga byggnader
I föreningen finner vi ett gym med enklare utrustning så som vikter, en träningscykel och en träningsbänk. Det finns även ett övernattningsrum som kan hyras ut till vänner och familj som är på besök.

Ekonomi

Andel i föreningen
0.57535%
Andel av årsavgift
0.57535%
Nettoskuldsättning
294 014 kr
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Summa
450 kr

Energideklaration

Status
Utförd
Prestanda
129 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Större inglasad balkong med sydvästläge. Här inryms ett mindre möblemang och en rogivande utsikt över staden.

Bilplats

Föreningen har 13 garage, 36 parkeringsplatser samt 1 handikapplats. Till dessa är det separat kö. I övrigt gäller regelriktig (gratis) parkering i området.

Förening

Namn
HSB Brf Malmgården
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
743000-1029
Föreningen äger marken?
Nej
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Munkavången 2 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter samt lokaler. Fastigheten är belägen i Helsingborg med adress: Skånegatan 14 A-C, 16 A-C och 18 A-B samt Malmögatan 3 A-C, 5 A-B och 7 A-C. Inflyttning skedde 1953-1954. Föreningen har 163 bostadsrättslägenheter, 1 bostadsrättslokal och 26 hyresrättslokaler.

Bostäderna är fördelade enligt följande:
33 st 1 rok
90 st 2 rok
28 st 3 rok
12 st 4 rok

Under 2018 och 2019 har föreningen utfört ett stort stambyte vilket har inneburit att samtliga bostäder har fått nya fina badrum.

I föreningen finner vi ett gym med enklare utrustning så som vikter, en träningscykel och en träningsbänk. Det finns även ett övernattningsrum som kan hyras ut till vänner och familj som är på besök.

Intresseanmälan