Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Kullavägen 33

Ringstorp

3 rok
86.5 kvm
2 550 000 kr
Alla bilder

Varmt välkomna till Ringstorpshöjden och denna mycket trevliga 3-rummare. En bostad som är smakfullt inredd med ljusa och tidlösa materialval belägen på ett bra våningsplan med härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Detta tillsammans med en takhöjd på 2,7 m bidrar till den ljusa och öppna känslan man har igenom bostadens alla rum. Bostaden speglar en ljuvlig känsla av kvalitét, noggrannhet och rymd. Planlösningen är modern med öppet mellan kök och vardagsrum som även erbjuder två stora fönsterpartier med fullt av ljusinsläpp. Utöver detta finner vi två bra sovrum, det ena något större där bägge har egen utgång till den soliga balkongen som ligger i ett rakt västerläge. I samtliga rum finner vi enhetlig ekparkett som möts av fina släta väggar i blandade kulörer. En bostad där förvaringsmöjligheterna är till det extrema med garderober i överflöde!

2013 lät man uppföra fastigheten Embla 1 som omfattas av 1 fastighet med 39 bostadsrätter. Garageplats finns att hyra under huset som givetvis är ansluten med hiss hela vägen upp till bostaden. Här bor man på en trevlig gata med närhet till närservice, gym och bussförbindelser som tar dig både regionalt och lokalt.

Sammantaget finner vi här ett mycket bekvämt och lättskött hem så inflyttningsklart det bara kan bli. Varmt välkomna på visning med Robin Zecevic!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 550 000 kr
Månadsavgift
5 100 kr/mån
Boarea
86.5 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Ringstorp
Robin Zecevic
Fastighetsmäklare
robin@3etage.se 073-5179332 Intresseanmälan
Lör 3 December kl 10:00 - 10:30
Tidsbokning görs till Robin Zecevic på 0735-179332 eller robin@3etage.se
Ons 7 December
Tidsbokning görs till Robin Zecevic på 0735-179332 eller robin@3etage.se

Rumsbeskrivning:

ENTRÈ
Stor och praktisk entré med mörkgrå klinker på golv, vita släta väggar och god förvaring i form av en stor skjutgarderob.

KÖK
Från hallen når vi bostadens luftiga och smakfulla kök. En härlig plats i bostaden som erbjuder gott om ljusinsläpp från rummets alla fönster. Skåpsinredningen är vit som möts av vitt kakel på vägg och bänkskivan bryter av med sitt gråa. Generös förvaring tack vare köket som är inrett med både över- och underskåp. Kökets maskinpark är samtliga integrerade bestående av fullhöjd kyl och frys, induktionshäll, fläkt, ugn, mikro och diskmaskin. En naturlig matplats finner vi även här som rymmer upp till 12-14st gäster.

VARDAGSRUM
Från både hall och kök når vi bostadens vardagsrum. Ett läckert rum med flera möbleringsmöjligheter. Precis som i köket erbjuds ett ljuvligt ljusinsläpp från flera fönster. Även här vilar den stilrena ekparketten och väggarna är vitmålade.

SOVRUM 1
Bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng, fullt av garderober samt plats för extra möblemang. Härifrån når vi den soliga balkongen som ligger i ett extremt skyddat läge. Här hälsar solen på någon gång efter lunch och värmer dig hela eftermiddagen.

SOVRUM 2
I liknande storlek som det andra sovrummet, går i helvitt. Ett perfekt rum för den lilla/lille eller varför inte till hemmakontoret? Till rummet hör även dubbla garderober.

BADRUM
Ett mycket rymligt badrum med egen tvättavdelning och praktisk förvaring på vägg. Helkaklat i vitt och grått, inrett med en vikbar duschvägg, vägghängd toalett, kommod, spegelskåp och handdukstork.


OMRÅDE
På Ringstorp har man det mesta inom gångavstånd genom ett eget centrum med blomsteraffär, kvarterskrog, pizzeria och ICA-butik. Här ligger även den populära Ringstorpskolan (förskola-årskurs 6) och flertalet förskolor i närheten. Inom promenadavstånd finns också Pålsjö Skog med motionsslingor och våffelbageri. Efter en kort cykeltur finner vi Maria Park och deras goda utbud både gällande en ny stor ICA-butik men också deras kommunikation med tåg. 300 m från bostaden når man busshållplatsen i området som tar dig både lokalt och regionalt.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Kullavägen 33
Område
Ringstorp
Kommun
Helsingborg
Pris
2 550 000 kr
Månadsavgift
5 100 kr/mån
inkl. värme och bostadsrättstillägg. Kostnad för vatten tillkommer och betalas separat.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86.5 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadsår
2013
Fönster
4-glasfönster
Våningsplan
4 av 5. Hiss finns.
Övriga byggnader
I föreningen finner vi även uppvärmda källar- och cykelförråd samt ett rum för barnvagnar och rullatorer. En gemensam och mycket välskött tvättstuga ligger också i huset. Föreningens övernattningslägenhet är väldigt uppskattad och går att hyra för 250kr/dag. Fin anlagd gård med ett antal gemensamma uteplatser där större sällskap ryms.

Ekonomi

Andel i föreningen
2.90688%
Andel av årsavgift
2.90694%
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Vatten/avlopp
150 kr
Summa
600 kr

Elabonnemang och kostnaden för vatten går via föreningen som har ett gemensamt avtal. Bostadsrättsinnehavaren betalar endast för den faktiska förbrukningen.

Uteplats

Fantastisk balkong som ligger i ett soligt västerläge. Insyn- och vindskyddad.

Bilplats

Föreningen innehar 28 st parkeringsplatser i garaget i källaren som nås via hiss i fastigheten. Går att hyra för 850kr/mån. Fri parkering finns att tillgå längs med områdets alla gator.

Förening

Namn
Riksbyggens BRF Celsiana i Helsingborg
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769621-9463
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1208 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
483 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Allmänt om föreningen
2013 uppfördes fastigheten Embla 1, som föreningen själva äger, och omfattar en fastighet med 39 bostadsrätter. Föreningen förfogar även över 1 lokal, 28 st garage samt 7 st gästparkeringsplatser. Man ska montera 3 laddstolpar på gästparkeringen. Garage kostar 850kr/mån. I övrigt ska man byta ut gummiduken under sedumtaket vilket är ett garantijobb. Man kommer ev justera avgiften 1-2 % vid åsskiftet. Riksbyggen förvaltar.

Du påverkar själv din egen energiförbrukning och betalar alltså inte för någon annans uppvärmning i huset. Varje bostadsinnehavare står för sin egen förbrukning. Fastigheten i sig är handikappanpassad med så få trösklar det bara går och dörrar som är elektroniska.

Intresseanmälan