Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Krabbegatan 16

Slottshöjden

2 rok
52.4 kvm
1 995 000 kr
Alla bilder

2:A SLOTTSHÖJDEN

På perfekt Slottshöjdsläge finner vi denna riktigt fina och perfekt planerade tvåa med renoverat kök och badrum samt stor härlig balkong åt "rätt" håll!

Vi välkomnas av en hall med stilrent Brasilianskt skiffergolv i svart, infällda spotlights i taket och bra avhängningsmöjligheter direkt till höger i garderob med skjutdörrar. En bra känsla infinner sig direkt.

Kök och vardagsrum ligger i fil med en större öppning mellan rummen som tillsammans med lägenhetens läge på husets gavel ger ett maximalt ljusinsläpp från både fönster och de helglasade dörrarna till balkongen!
Köket är praktiskt och snyggt med vit inredning och bänkskiva i ek.
Vardagsrumsytan är optimalt disponerad vilket möjliggör både en trevlig matplats vid fönster med fin utsikt, samt soffa och tv-hörna.
Förutom fönstret ges även ett rikt ljusinsläpp från dubbel och helglasad balkongdörr som leder ut till den stora och användbara balkongen! Här ute har man nära till grönskan och en trevlig vy över grannskapet. Tack vare gavelläget blir det väldigt fritt och öppet och vintertid kan Öresund skymtas både härifrån och från lägenheten.
Även lägenhetens sovrum är väl tilltaget och erbjuder plats för både stor dubbelsäng och arbetsplats. Från sovrummet finns bostadens andra utgång till balkongen. Dessutom finns stor garderob med skjutdörrar.

Badrummet är renoverat och riktigt fräscht! Här finns dusch, wc och handfat med förvaring. Även här, liksom i hallen, ligger brasilianskt skiffergolv och väggarna är helkaklade i vitt.

Som extra lyx i vardagen har föreningen en gemensam takterrass med underbar utsikt över staden, Öresund och Danmark samt en relaxavdelning i källaren med bastu!

En modern, optimalt planerad och inflyttningsklar tvåa i välskött förening, välkommen att boka tid för visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 995 000 kr utgångspris
Månadsavgift
3 158 kr/mån
Boarea
52.4 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Slottshöjden
Andreas Schultz
Fastighetsmäklare
andreas@3etage.se 0735-179334 Intresseanmälan
Sön 4 December
Ring 0735-179334 eller maila andreas@3etage.se för att boka tid!
Planritning Planlösning

HALL

Rymlig och välkomnande med snyggt brasilianskt skiffergolv, spotlights i taket och en praktiskt garderob med skjutdörrar till förvaring direkt till höger från entrén.

KÖK

Snyggt kök med skåpsinredning i vitt och bänkskiva i ek. På golvet ligger laminat i grå ton och den maskinella utrustningen består av side-by-side kyl/frys, inbyggnadsugn, häll med fläkt ovan.

VARDAGSRUM

Välplanerat rum med stavparkettgolv och ljusinsläpp från två håll tack vare lägenhetens läge på husets gavel.
Rummets storlek och planering möjliggör plats för både soffa och matsalsmöblemang och här finns utgång till den stora balkongen i trevligt och fritt läge.

SOVRUM

Stort sovrum med fondvägg vid sängens huvudände. Bra förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar och lägenhetens andra utgång till balkongen.

BADRUM

Snyggt renoverat badrum med svart skiffergolv och vita kaklade väggar. Inredningen i övrigt är dusch med glasdörrar, vask med kommod samt wc.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Krabbegatan 16
Område
Slottshöjden
Kommun
Helsingborg
Pris
1 995 000 kr
Månadsavgift
3 158 kr/mån
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 250 kr/månad för bredband & kabel-tv via Tele2.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52.4 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadsår
1942
Fönster
Isolerglas (2018)
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns ej.
Övriga byggnader
Till bostaden hör vindsförråd samt mindre källarförråd. I källaren finns en välutrustad tvättstuga, ett relaxrum med bastu och dusch. Högst upp i huset finns en stor gemensam takterrass.

Ekonomi

Andel i föreningen
7.09%
Andel av årsavgift
7.09%
Bostaden är pantsatt
Ja

Driftkostnader

Hushållsel
450 kr
Försäkring
40 kr
Summa
490 kr

Driftkostnaderna är individuella. Kostnaden för försäkring avser bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

Energideklaration

Status
Utförd (2020-11-04)
Primärtenergital
113 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Stor fin balkong i Syd-väst läge på husets gavel med plats för sittgrupp om 4 personer. Nås både från sovrum och vardagsrum.

Bilplats

Parkering längs med områdets gator.

Förening

Namn
Brf Parkkvarteret 8
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716438-9822
Föreningen äger marken?
Ja
Antal lägenheter
15 st
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
BRF Parkkvarteret 8 med adress Krabbegatan 16 bildades redan 1990 och består av 15 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. En stabil och lågt belånad förening som äger en fastighet i gott skick.
Genomförda renoveringar: Elstambyte -02, Byte av värmeväxlare -03, Renovering skorstenar -08, Stamledningsbyte/relining -09, Nya balkonger & säkerhetsdörrar -11, Renovering balkongdörrar -12, Plattsättning -12, Nya tvättmaskiner -14, Byte av fönster & tak -17, Fasadrenovering -18.

Månadsavgiften kommer höjas med 8% från årsskiftet 22/23

Ladda gärna ner den informativa årsredovsningen samt stadgarna.

Intresseanmälan