Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Västergårdsgatan 5

Västergård

3 rok
80 kvm
1 375 000 kr
Alla bilder

Läcker trea med inglasad balkong!

På optimalt läge med fri utsikt över grönska från den inglasade västerbalkongen bjuds det på en välskött och snygg lägenhet. Bostaden är i fint skick och här går det verkligen att bara flytta in och njuta utan några nödvändiga och kostsamma renoveringsprojekt. Planlösningens oregelbundna form ger många trevliga och spännande vinklar som ger bostaden en härlig karaktär. Välkomna på visning av en mycket tilltalande bostad!

Här bor man i ett lugnt område med gångavstånd till skolor, lekplatser, livsmedelsbutik och pizzeria. Grönområden finns det också att ta del av samt goda kommunikationer.

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
1 375 000 kr som utgångspris
Månadsavgift
5 661 kr/mån
Boarea
80 kvm
Antal rum
3 rum
Område
Västergård
Roger Billsten
Fastighetsmäklare
roger@3etage.se 0735-179333 Intresseanmälan
Kontakta mäklaren för visning på 0735-179333 alternativt roger@3etage.se
Planritning Planlösning

Planlösning

Direkt när man stiger in får man en skön välkomnande känsla. Hallen har ett praktiskt och snyggt grått klinkergolv och det bjuds på gott om plats för avhängning. Klinkergolvet slingrar sig vidare in i det stilrena köket.

Det smakfulla köket är från Epoq och diskmaskin, spis, mikro är från Elctrolux samt kyl/frys från Samsung. Här är gott om skåpsförvaring och bänkskivan är slitstark laminat. Matplatsen är generös och omgiven av flera förnsterparti vilket ger en trevlig vy mot utemiljön.

Vardagsrummet är stort och väldigt ljust med parkettgolv och vita väggar. Från rummet nås den inglasade balkongen som blir ett andra allrum under stor del av året. Trivsam utsikt över grönska och behagligt västerläge gör den till ett stort plus på boendekontot.

Badrummet är fräscht helkaklat med vita väggar och ett grått inslag vid duschen samt ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Duschplatsen avgränsas med glasvägg och tvätt/torktumlare från Samsung är inköpt 2019.

Två bra sovrum varav det ena har en klädkammare och det andra har garderober till förvaring. Vita väggar samt laminatgolv.

Bra att veta

Förbered dig så mycket du kan för att få bästa förutsättningar när eventuell budgivning kommer igång genom att:
•Kontakta din bank angående lånelöfte eller så ber jag vår samarbetspartner kontakta dig för ett erbjudande.
•Äger du ditt boende idag? Behöver du sälja för att kunna köpa nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och planerar din försäljning på bästa sätt.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Västergårdsgatan 5
Område
Västergård
Kommun
Helsingborg
Pris
1 375 000 kr
Månadsavgift
5 661 kr/mån
inkl v/va
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 kvm / Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1989
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
2 av 4. Hiss finns.
Övriga byggnader
Källarförråd. Gästlägenhet. Tvättstuga

Ekonomi

Andel i föreningen
1.09491%
Andel av årsavgift
1.10949%
Nettoskuldsättning
441 936 kr
Bostaden är pantsatt
Ja

Energideklaration

Status
Utförd (2018-09-28)
Primärtenergital
132 kWh/m2/år
Energiklass
E

Bilplats

Föreningen har 55 garageplatser à 400kr/mån och 46 parkeringsplatser à 175kr/mån. Separat kö tillämpas.

Förening

Namn
Brf Jätten 1
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
716407-3400
Föreningen äger marken?
JA
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Nej
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Jätten 1 i Helsingborgs kommun med därpå uppförda byggnader med 90 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1988. Föreningen upplåter 90 lägenheter med bostadsrätt och 39 förråd, 55 garageplatser samt 46 parkeringsplatser med hyresrätt. Fastigheten är fullvärdesförsäkrade hos Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Föreningens reniveringar genom åren: 2021 - Renovering tvättstuga. Asfaltering av gångvägar. Elarbete garagelängor. 2020 - Byte av panel på garage och cykelförråd. Byte av tak på garage och cykelförråd. 2019 - Ny belysning i tre trapphus. Byte av fjärrvärmeväxlare. 2018 - Tvättstugor och passagesystem samt ny belysning i trapphus. Underhåll av ventilationsfilter etc. Justering balkonger. Asfaltering. Garageportar. Tvättning av fasader och byte av glas på entrépartier. Byte av dörrar och portar. 2017 - Markytor. Installation passagesystem och byte belysning i källare. Byte fläktaggregat. 2015 - Balkonger, tvättning och målning. Byte av ytterbelysning. 2014 - Totalrensning ventilation. Asfaltslagning. 2010-2012 - Fönsterrenovering.

Om området

Västergård är en stadsdel i Helsingborg som byggdes under 1990-talet och är beläget i de östra delarna. Området sträcker sig längst Österleden i söder och idrottsplats i norr. Strax norr om bostadsområdet ligger Bruces skog som är en grönskande oas lika stor som 350 fotbollsplaner. Skånetrafiken erbjuder stadsbuss till Helsingborg fyra gånger i timmen under högtrafik. Livsmedelsbutik, spelbutik och Pizzeria ligger i stadsdelen. På Västergårds idrottsplats spelar två välkända Helsingborgslag Eskilsminne IF och Högaborg BK, vilket ligger precis intill Västergård.

Intresseanmälan