Sälj med oss Till salu Om oss Våra partners Kontakt Karriär

Brommagatan 32

Tågaborg

2 rok
72 kvm
2 695 000 kr
Alla bilder

Drömtvåa med stor balkong

En drömlägenhet som får varje medveten spekulant att tappa andan. Totalrenoverad via föreningen från golv till tak med underbar balkong i perfekt solläge!

Välkomna till ett hem med en känsla och karaktär utöver det vanliga. Här följs en röd tråd genom hela bostaden och renoveringen har verkligen utförts med fingertoppskänsla. Man har tagit fram och återskapat många av de vackra attribut som hör till byggnadsåret samt kombinerat detta med en modern touch. Snyggt ljust enstavsgolv flyter genom bostaden och samtliga väggar är släta och vitmålade. Planlösningen är optimal med ett stort kök med plats för matbord för 10-12 personer. Här har man en underbar kontakt med den helt nybyggda balkongen. Stor, snygg och i perfekt söderläge. Här hörs bara fågelkvitter när man blickar ut över föreningens grönskande innergård. Vardagsrummet är även det mycket rymligt och har trevlig utsikt mot de engelska radhusen mitt emot. Sovrummet ligger lugnt och skönt mot gården, här ryms både dubbelsäng och bra möjlighet att bygga garderober. Även hallen är möblerbar till antingen skrivbord eller ytterligare förvaring. Badrummet är även det totalrenoverat. Helkaklat i harmoniska färger och utrustat med bland annat dusch samt förberett för tvättmaskin.

Dessutom förfogar föreningen över en extremt välskött och mysig innergård som på sommaren erbjuder grill- och solmöjligheter för föreningens medlemmar. Föreningen har även en helt nyrenoverad gästlägenhet med 4-5 bäddar, kök och badrum, som bostadsinnehavarna har möjlighet att hyra för en liten summa. Trapphusen är utrustade med hiss som tar oss till husets alla plan inklusive källare där man bland annat finner ett tillhörande förråd och två nyutrustade tvättstugor. Fastigheterna är pedantiskt skötta, notera gärna den detaljerade beskrivning över vilka renoveringar som utförts i den proffsiga årsredovisningen. Där kan tilläggas att föreningen under 2022 renoverade fasaden mot gården, satte in helt nya balkonger och bytte samtliga fönster mot innergården. Brf Jägaren 7 är belägen alldeles ovanför backen och såväl centrum som havet nås via en kort promenad på ca 8 minuter. Här uppskattar många lugnet och den vackra gamla bebyggelsen. På sommaren samlas vännerna i Vikingsbergsparken för att grilla, spela boule och umgås.

Varmt välkomna att boka visning!

Typ
Bostadsrättslägenhet
Pris
2 695 000 kr
Månadsavgift
4 183 kr/mån
Boarea
72 kvm
Antal rum
2 rum
Område
Tågaborg
Alexander Larsson
Fastighetsmäklare
alexander.larsson@3etage.se 073-5955772 Intresseanmälan
Martin Persson
Assisterande mäklare
martin@3etage.se 0735-179338
Kontakta mäklaren för visning på 073-5955772 alternativt alexander.larsson@3etage.se
Planritning

Interiör

GENERELLT hela lägenheten totalrenoverades via föreningen 2022. Genomgående ljust enstavs parkettgolv, samtliga tak och väggar släta och vitmålade.

HALL här finns gott om möjligheter till avhängning samt möjlighet att ställa in garderober längre in.

BADRUM helt nyrenoverat med ljusa snygga plattor. Dusch med glasväggar, toalett, kommod, spegel med infälld belysning, förberett för tvättmaskin, handdukstork samt golvvärme. Spotlights i taket och öppningsbart fönster.

KÖK ett helt underbart rum som rymmer matplats för 10-12 personer. Läckert att man har utgång till den stora balkongen härifån. Köket är helt nytt från IKEA med vita luckor med integrerade handtag, grå bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Utrustat med kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt och micro.

VARDAGSRUM ligger halvöppet mot köket. Stort rum med härlig utsikt mot de engelska radhusen. Här ryms större soffgrupp och extra möblemang.

SOVRUM lugnt och skönt mot föreningens innergård. Rymligt med plats för dubbelsäng. Här kan man sätta in flertalet garderober.

Kort fakta

Typ
Bostadsrättslägenhet
Adress
Brommagatan 32
Område
Tågaborg
Kommun
Helsingborg
Pris
2 695 000 kr
Månadsavgift
4 183 kr/mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstilläggsförsäkringen. Tillkommer obligatorisk kostnad för bredband om 165:-/mån.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
72 kvm / Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Byggnad

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggnadsår
1931
Uppvärmning
Fjärrvärme
Våningsplan
1 av 5. Hiss finns.
Renovering
Lägenheten totalrenoverades 2022
Övriga byggnader
Källarförråd, cykelförråd, tvättstuga med torkrum. En superfräsch övernattningslägenhet finns också att hyra.

Ekonomi

Andel i föreningen
3.1852%
Andel av årsavgift
3.242%
Nettoskuldsättning
662 829 kr. Enligt uppgifter från årsredovisning 2021
Bostaden är pantsatt
Nej

Driftkostnader

Hushållsel
400 kr
Försäkring
125 kr
Summa
525 kr

Energideklaration

Status
Utförd (2020-04-29)
Prestanda
132 kWh/m2/år
Energiklass
E

Uteplats

Solig och stor söderbalkong mot föreningens innergård

TV- och internetanslutning

TV: Tele2. Bredband: Tele2 och Fiber.

Förening

Namn
Brf Jägaren 7
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Org.nummer
769624-3471
Föreningen äger marken?
Ja
Äkta/oäkta förening?
Äkta
Överlåtelseavgift
1313 kr (betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
525 kr
Tillåts juridisk person?
Nej
Tillåts delat ägande?
Ja
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 34 lägenheter, 33 bostadsrätter och en hyresrätt ( föreningens nyrenoverad gästlägenhet med kök och badrum) samt 2 lokaler i gatuplan. Allt fördeladt på 5 våningar i detta klassiska funkishus som ritades av Alfred Andreasson som uppfördes 1931. Föreningen bildades 2012. Fastigheten är i det närmaste pedantiskt skött och mycket väl underhållen.

Tidigare underhåll:
-87 ROT-renoverat och stambytt
-12 Ny innergårdsfasad + målning trapphus. December Ombildat till Brf Jägaren 7
-13 Byte av värme och ventilation. Ny eldragning tre-fas inkl jordfelsbrytare och fiberförberedelse. Omläggning av tillfartsramper och förbättrad gårdsmiljö. Målning av fönster, plåt och tak på innergård. Iordningställande av källarföråd och vindsutrymmen. Byte av fönsterlister.
-14 Nyanlagd gräsmatta + nya möbler till gården. Fastighetsavtal Bredband & IP-telefoni med Bredbandsbolaget. Renovering av Tvättstuga, Pålsjögatan.
-15 Automatiska dörrstängare, nytt låssystem, passagesystem och porttelefoni. Målning/renovering av lägenheternas ytterdörrar. Spolning av avloppsrör och stammar. Målning av fönster, plåt och tak mot gatorna. Fasadrengöring, puts och målning mot gatorna. Renovering av tvättstuga, Brommagatan.
-16 Byte av entrépartier. Kompletterar med temperturmätning i samtliga lägenheter. Byte, upprustning och modernisering av hissar för en energismartare och säkrare drift.
-17 Ommålning av trapphus
-18 Byte till modernt styr & reglersystem med web-gränssnitt för värme och ventilation. Installation av stadsnät genom fiber till samtliga lägenheter. Kompletterande målning trapphus och källare. Ny Dörrautomatik.
-19 till -22 Utbytesplan maskinell utrustning i tvättstugor. Helt nya tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt två renoverade varmmanglar.
- 22 Nydesignade balkonger, ommålad och renoverad fasad samt nya fönster mot innergården.
-23 Individuell mätning och debitering av el genom fastighetsgemensamt abonnemang. Boende slipper egna fasta nätavgiften. Förberedelse för gemensam produktion av el från paneler på tak.

För mer info besök föreningens hemsida på www.jagaren7

Intresseanmälan